Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#2201 Postautor: RadeKas » 22 marca 2006, o 14:17

A to Polska wlasnie...

I pomyslec, ze naiwnie dalem sie namowic na glosowanie na Wojciechowskiego w wyborach i jeszcze przekonalem do tego czesc rodziny i znajomych. Strasznie zaluje. Panie W. mozesz byc pan pewien, ze wiecej mojego glosu miec nie bedziesz, a moje namowy pojda teraz w druga strone.

ps. ciesze sie, ze nie dostal sie pan do senatu :lol: .
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Czarek
Trener

#2202 Postautor: Czarek » 22 marca 2006, o 14:17

meesha pisze:ŻENADA

A najgorsze, że mohery i tak wybiorą tych <censored>ów na kolejną kadencję :cry:

Przecież to w interesie Motoru czyli SLD, z którym skumał się Wojciechowski. A tak nawiasem mówiąc - w jakiej Wojciechowski jest partii?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#2203 Postautor: dannie » 22 marca 2006, o 14:32

Czarek pisze:Przecież to w interesie Motoru czyli SLD, z którym skumał się Wojciechowski. A tak nawiasem mówiąc - w jakiej Wojciechowski jest partii?

a kto ma teraz najwieksze szanse w sondazach? hmm... niewazne... ale pewnie gdzies tam...
Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#2205 Postautor: Koper » 22 marca 2006, o 16:16

meesha pisze:ŻENADA

A najgorsze, że mohery i tak wybiorą tych <censored>ów na kolejną kadencję :cry:

Doskonaly komentarz meesha bo jak mozna nazwac ta cala szopke z glosowaniem za zdjeciem kraty ktore zakonczylo sie 3:2 za zdjeciem, jak mozna nazwac te teksty Prezydenta Pruszkowskiego ze czeka na decyzje radnych i policji i kiedy bedzie przychylna zdjeciu kraty niezwlocznie podejmie taka decyzje, jak sie okazalo po prostu sciemnial bo kiedy warunki jakie postawil prezydent Lublina zostaly spelnione decyzja zostaje podjeta zupelnie przeciwnie niz zapowiadal Prezydent i to nawet zostaje podjeta nie przez niego osobiscie ale przez dyrektora MOSiR...

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#2206 Postautor: Cz@rek » 22 marca 2006, o 16:16

Tak naprawdę o tym że krata zostaje w klubie wiedziano od paru dni.
Po tym jak klub dostał z Ratusza propozycje "nie do odrzucenia".
Chcecie mieć dmuchaną bandę czy niższe kraty?
Jak myślicie co odpowiedział klub...? :?: 8)
PS:Dodam tylko że postawa klubu mnie nie dziwi i też bym tak wybrał.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#2207 Postautor: mikas » 22 marca 2006, o 16:20

Cz@rek pisze:Tak naprawdę o tym że krata zostaje w klubie wiedziano od paru dni.

Jeśli to prawda, to klub wybrał dobrze i nie można miec pretensji do dyrektora Kasińskiego.
A można wiedziec kto dokładnie (personalnie) tą propozycje "nie do odrzucenia" wysunął?
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#2208 Postautor: Cz@rek » 22 marca 2006, o 16:24

mikas pisze:
Cz@rek pisze:Tak naprawdę o tym że krata zostaje w klubie wiedziano od paru dni.

Jeśli to prawda, to klub wybrał dobrze i nie można miec pretensji do dyrektora Kasińskiego.
A można wiedziec kto dokładnie (personalnie) tą propozycje "nie do odrzucenia" wysunął?

Ten pan jest chyba teraz dość daleko 8) 8) 8)

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#2209 Postautor: Łoptymista » 22 marca 2006, o 16:32

Nie mam nic przeciwko tem,u aby już tam został na wieki.
Może jakiś wąsaty Meksykanin złapie go w pułapkę? A może na meksykańskich stadionach też trzeba postawić kraty.
PS W to ultimatum banda albo krata do konca nie wierze.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#2210 Postautor: luCas » 22 marca 2006, o 16:35

DZIE-KU-JE-MY!!! :evil:
Jak to mowi Cygan, elektryk z Torunia: "Oszukali mnie!!! Banda zlodzieji polskich, decydentow, kur** !!!" I tak powiem... :lol:
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

BR
Senior

#2211 Postautor: BR » 22 marca 2006, o 17:47

A może "Kraty dla wszystkich!":

Obrazek

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#2212 Postautor: DonKamizi » 22 marca 2006, o 18:18

Gelo pisze:Mam przykrą wiadomość - krata zostaje do końca roku. Decyzję podjął dyrektor mosiru w oparciu o opinie... obu klubów.

Wystarczy czytać dokładnie forum zeby wiedzieć o tym już wcześniej

DonKamizi pisze:......Kraty na 100 % nie zostaną obniżone.

mikas pisze:

Jak wyżej

DonKamizi pisze:Ogrodzenie zostanie ale najprawdopodobniej :wink: pojawi siÄ™ dmuchana banda.

W rozmowie z Dyrektorem Kasińskim usłyszeliśmy, że mając do wyboru zdjęcie krat lub dmuchane bandy on zdecydowanie postawił na to drugie. Jeżeli rzeczywiście ujrzymy je w tym roku jestem za. Po tylu latach z kratami na stadionie i mając nadzieję :wink: na dosyć szybką modernizację stadionu jestem jak najbardziej za.
Wg. mnie temat krat jest zamknięty.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Czarek
Trener

#2213 Postautor: Czarek » 22 marca 2006, o 19:06

Poza tym, że nie wierzę w szybkie zamontowanie dmuchanej bandy to nie rozumiem dlaczego krat nie zdejmie się na drugim łuku wraz z odcinkiem przy pawilonie. Skoro zdjęte są na trybunie głównej gdzie na piłce siadają czasem szalikowcy (głównie gdy pada deszcz) to tym bardziej nie są potrzebne na łuku.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
pav4u
Szkółkowicz
Kontakt:

#2214 Postautor: pav4u » 22 marca 2006, o 19:11

Czarek pisze:Poza tym, że nie wierzę w szybkie zamontowanie dmuchanej bandy to nie rozumiem dlaczego krat nie zdejmie się na drugim łuku wraz z odcinkiem przy pawilonie. Skoro zdjęte są na trybunie głównej gdzie na piłce siadają czasem szalikowcy (głównie gdy pada deszcz) to tym bardziej nie są potrzebne na łuku.

musi tam zostać żeby chronić nowy zegar przed wylatującym ...motocyklem :)

podchwytliwe pytanie do znawców tematu
-czy znany jest w lublinie przypadek wpadnięcia motocykla żużlowego na trybuny mimo bardzo wysokiej "kraty" ? :wink:

pzdr.
pav4u

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#2215 Postautor: mikas » 22 marca 2006, o 19:25

DonKamizi pisze:Wystarczy czytać dokładnie forum zeby wiedzieć o tym już wcześniej

A to wiadomo czy Ci można wierzyć ;)

DonKamizi pisze:W rozmowie z Dyrektorem Kasińskim usłyszeliśmy, że mając do wyboru zdjęcie krat lub dmuchane bandy on zdecydowanie postawił na to drugie. Jeżeli rzeczywiście ujrzymy je w tym roku jestem za. Po tylu latach z kratami na stadionie i mając nadzieję :wink: na dosyć szybką modernizację stadionu jestem jak najbardziej za.
Wg. mnie temat krat jest zamknięty.

Jeśli bande ujrzymy...

Myślę,że tamat zamknięty jeśli chodzi o do tej pory niezrozumiałe zmiany zdań przedstawicieli naszego klubu odnośnie usunięcia części krat.
Co do argumentów władz miasta i sposobu podejmowania decyzji odnośnie krat możnaby jeszcze długo dyskutowac. Tylko czy to ma jakikolwiek sens? Ci <cenzored> i tak zrobią wszystko aby kraty zostały.

podchwytliwe pytanie do znawców tematu
-czy znany jest w lublinie przypadek wpadnięcia motocykla żużlowego na trybuny mimo bardzo wysokiej "kraty" ? :wink:

Chodzi mi po głowie Marek Kępa i sytuacja z wyjścia z drugiego łuku gdzie chyba motor przeleciał przez kraty w okolicach wjazdu do parku maszyn. Ale kiedy dokładnie mogło to mieć miejsce i czy w ogole wtedy motor przeleciał przez kraty to ręki sobie uciąc nie dam. Taka sytuacja mi gdzieś chodzi po głowie ale nie jestem jej pewny nawet w 50 procentach ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#2216 Postautor: Apocalips » 22 marca 2006, o 19:29

mikas pisze:Chodzi mi po głowie Marek Kępa i sytuacja z wyjścia z drugiego łuku gdzie chyba motor przeleciał przez kraty w okolicach wjazdu do parku maszyn. Ale kiedy dokładnie mogło to mieć miejsce i czy w ogole wtedy motor przeleciał przez kraty to ręki sobie uciąc nie dam. Taka sytuacja mi gdzieś chodzi po głowie ale nie jestem jej pewny nawet w 50 procentach ;)

Jeśli Marek Kępa to nie kraty, bo kraty zostały zamontowane bodajże przed 1996 rokiem, a więc Kępa już wtedy w Motorze/LKŻ-cie nie jeździł :)
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#2217 Postautor: grzesieck » 22 marca 2006, o 19:30

mikas pisze:Chodzi mi po głowie Marek Kępa i sytuacja z wyjścia z drugiego łuku gdzie chyba motor przeleciał przez kraty w okolicach wjazdu do parku maszyn. Ale kiedy dokładnie mogło to mieć miejsce i czy w ogole wtedy motor przeleciał przez kraty to ręki sobie uciąc nie dam. Taka sytuacja mi gdzieś chodzi po głowie ale nie jestem jej pewny nawet w 50 procentach ;)

Motor Lublin - Unia Tarnow 43:47

Adams na ostatnim łuku 15 wyscigu wjechal w Kępę w wyniku czego jego Motor wylecial poza tor...ale wtedy jeszcze krat nie bylo.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#2218 Postautor: mikas » 22 marca 2006, o 19:33

O to to to dokładnie był to koniec meczu, więc to musi być to. Rok '95 w takim razie. Fakt wysokich krat jeszcze wtedy nie było :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#2219 Postautor: Saint » 22 marca 2006, o 20:41

Motorem Marka dostał gość siedzący na najniższym poziomie "betoników" do siedzenia... motor najnormalniej delikatnie "przyprasował" mu kółeczkiem twarz do cementu... po tym zdarzeniu jego twarz przypominała zdrapkę totalizatora sportowego ale ponieważ gość miał sporą zawartość "cukru w cukrze" uśmiechnął się bezzebnymi dziąsłami i udał do domu... przyanajmniej tak to pamiętam... ale ja byłem jeszcze wtedy "malutki"... :wink:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2220 Postautor: bkapusta » 22 marca 2006, o 21:17

Czyli "sprzedano" kraty za bandy?

To z strony klubu bardzo rozsadne.

Natomiast jeszcze gorzej takie akcje swiadcza o wladzach miasta i paru innych osobach.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.