DonKamizi pisze:Wystarczy czytać dokładnie forum zeby wiedzieć o tym już wcześniej
A to wiadomo czy Ci można wierzyć

DonKamizi pisze:W rozmowie z Dyrektorem Kasińskim usłyszeliśmy, że mając do wyboru zdjęcie krat lub dmuchane bandy on zdecydowanie postawił na to drugie. Jeżeli rzeczywiście ujrzymy je w tym roku jestem za. Po tylu latach z kratami na stadionie i mając nadzieję

na dosyć szybką modernizację stadionu jestem jak najbardziej za.
Wg. mnie temat krat jest zamknięty.
Jeśli bande ujrzymy...
Myślę,że tamat zamknięty jeśli chodzi o do tej pory niezrozumiałe zmiany zdań przedstawicieli naszego klubu odnośnie usunięcia części krat.
Co do argumentów władz miasta i sposobu podejmowania decyzji odnośnie krat możnaby jeszcze długo dyskutowac. Tylko czy to ma jakikolwiek sens? Ci <cenzored> i tak zrobią wszystko aby kraty zostały.
podchwytliwe pytanie do znawców tematu
-czy znany jest w lublinie przypadek wpadnięcia motocykla żużlowego na trybuny mimo bardzo wysokiej "kraty" ?

Chodzi mi po głowie Marek Kępa i sytuacja z wyjścia z drugiego łuku gdzie chyba motor przeleciał przez kraty w okolicach wjazdu do parku maszyn. Ale kiedy dokładnie mogło to mieć miejsce i czy w ogole wtedy motor przeleciał przez kraty to ręki sobie uciąc nie dam. Taka sytuacja mi gdzieś chodzi po głowie ale nie jestem jej pewny nawet w 50 procentach