Cameron (2+1) od samego początku pogubiony, dziadek Karlsson nie licząc pierwszego biegu, to tylko na nim robił punkty. Davey (4+1) wygrał jeden bieg, w pozostałych wyprzedził tylko Michelsena, który zaspał raz na starcie. Oby w Lublinie było lepiej, bo wystraszyłem się trochę tej wpady.
Motor Lublin - Stal Rzeszów, 21.04.2014, godz. 15:30
Re: Motor Lublin - Stal Rzeszów, 21.04.2014, godz. 15:30
Nasi stranieri jechali wczoraj (18.04) na Wyspach w lidze i... lepiej by było chyba to przemilczeć i powiedzieć sobie, że oszczędzają siły i silniki na mecz z Rzeszowem...
Cameron (2+1) od samego początku pogubiony, dziadek Karlsson nie licząc pierwszego biegu, to tylko na nim robił punkty. Davey (4+1) wygrał jeden bieg, w pozostałych wyprzedził tylko Michelsena, który zaspał raz na starcie. Oby w Lublinie było lepiej, bo wystraszyłem się trochę tej wpady.
Tak tylko weź pod uwagę ze to byl ich drugi mecz tego dnia
Wcześniej Cam zrobił 10, a Watt 8 
Karol Baran Karol!
- MikeMistrz
- Senior
Ale inni zawodnicy też chyba jechali wcześniej w meczu? Natomiast nie widzę powodu do paniki z powodu ligi angielskiej. U długopisów swoje zrobili, to nie sądzę żeby zgubili formę w ciągu tygodnia.
Bjarne Pedersen też w tych meczach startował i zrobił najpierw 11 a później 14 punktów, czyli można nawet tego samego dnia dwa razy dobrze pojechać. Co prawda bywało u niego tak czasami, że w polskiej lidze miewał fatalne występy a w lidze brytyjskiej jechał świetnie, podobnie w przypadku wielu innych zawodników. Ogólnie liga brytyjska to trochę inna zabawa i tory, luźniejsze podejście do tematu, więc nie można też tak bezkrytycznie porównywać, ale mimo wszystko słabszy występ naszych zawodników w ostatnim meczu, tuż przed istotnym starciem z Rzeszowem powodu do szczęścia nie daje. Mam nadzieję, że to jedynie takie dmuchanie na zimne. 
-
mechanizator
- Junior
Jak tak cały dzien bedzie z nieba siąpic to ja watpie czy mecz sie odbędzie
- Egon
- Zawodowiec
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
To ... kto wygra mecz?!??!?!!?!?!?!
tapatalked
tapatalked
mundzio pisze:To ... kto wygra mecz?!??!?!!?!?!?!
Rzeszów!
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:mundzio pisze:To ... kto wygra mecz?!??!?!!?!?!?!
Rzeszów!
Nie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Czarek pisze:mundzio pisze:To ... kto wygra mecz?!??!?!!?!?!?!
Rzeszów!
a propo oddawania biletów, Ty swój mógłbyś już oddać.
Naczelny obrońca Karola Barana.
WOW ! ale optymistycznie! jest super na tym forum! mega euphoria
. Widzę że wszyscy bez przekonania. bez dodatkowej wiary, która nam przyświecała poprzedni sezon. Halo nakręcamy sie na JUTRO ----KTO WYGRA MECZ !!!!!
Oglądaliście dzisiaj Gorzów !? To jest mecz to jest klimat! Ja tam żyję od kliku dni naszym meczem ( od chwili jak nie ma "oficjalnie" SPRAWCZYŃCY - nIEPOWIDZEŃ !
..................
Oglądaliście dzisiaj Gorzów !? To jest mecz to jest klimat! Ja tam żyję od kliku dni naszym meczem ( od chwili jak nie ma "oficjalnie" SPRAWCZYŃCY - nIEPOWIDZEŃ !
..................
NA ZAWSZE WIERNI !!!
CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/
Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel
https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/
CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/
Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel
https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/
W jakim ty świecie żyjesz? Jutro mecz przegrany i tyle. Czym tu się podniecać? W trudnych chwilach trzeba być ze swoją drużyną, ale poco robić sobie nadzieję i potem się rozczarować?
- niespokojny
- Trener
spokojny pisze:W jakim ty świecie żyjesz? Jutro mecz przegrany i tyle. Czym tu się podniecać? W trudnych chwilach trzeba być ze swoją drużyną, ale poco robić sobie nadzieję i potem się rozczarować?
To po co to jechać? Skoro spokojny mówi że przegrany to przegrany. Nie ma sensu wyjeżdżać na tor. Oddać walkowera, taniej będzie.