Start Gniezno - TÅ» Motor Lublin (09.07.2006)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
rob7
Senior

#76 Postautor: rob7 » 29 czerwca 2006, o 10:35

Pokemon błąd w analizie, mecz z Ostrowem na nic nie odpowie (można wygrać i nie awansować - można przegrać i awansować), mecz z Gnieznem jest meczem o awans do "czwórki" (trzeba tam wygrać) i dalej będę się upierał ze najlepszym terminem byłby 23.07 (niedziela), zawodnicy po kontuzjach mieliby czas na "rozjeżdzenie" się, czas pracowałby na naszą korzyść, nie wiem czym się kierowano "klepiąc" tak niekorzystny termin ale stało się może warto ze względu na specyfike toru w Gnieźnie przekonać Norrisa i pojechać w składzie
1.Norris
2.Shields
3.Rempała
4.Knapp
5.Louis
6.Tomicek
7.Messing
8.Jeleniewski
PS.
warto ponieść koszty żeby w rundzie finałowej mieć frekwencji niz jechać z Grudziądzem i Krosnem przy pustych trybunach

tomunneck

#77 Postautor: tomunneck » 29 czerwca 2006, o 11:39

fakt faktem ze mecz z gnieznem bedzie wazniejszy , ale 2 pkt z ostrowem to zawsze 2 pkt wiecej w tabeli :wink:
tak wiec nie ma co kalkulowac z kim wygrac a z kim przegrac , tylko starac sie jechac jak najlepiej w kazdym meczu

Awatar użytkownika
papi
Trener

#78 Postautor: papi » 29 czerwca 2006, o 11:59

również uważam, że kluczem do awansu będzie wygrana w Gnieźnie, a przy ich obecnych problemach kadrowych nie ma co patrzyć na termin, tylko pojechać i tam wygrać. Jeśli nasi utrzymają formę, a coraz lepsza dyspozycje potwierdzi Messing to szansa na wygraną jest naprawde spora.

Również bardzo chętnie widziałbym w składzie Norrisa. Początkowo byłem sceptyczny do niego - brak objeżdżenia w Polsce, wyniki jesdnak gorsze niż te kilka lat temu, ale w tym sezonie coraz częściej jeździ naprawde dobrze, dlatego mam nadzieję, że ktoś go przekona do jazdy w barwach TŻu. Chyba każdy ma dość Rempały i Brhela, którzy jadą dobrze raz na 3-4 mecze. No i jeszcze w sprawach kadrowych mam nadzieje, że nikt nie skreślił Pavlica. Fakt zachował się nieodpowiedzialnie, ale w przyszłości to może być naprawde cenny zawodnik i nie rezygnowałbym z niego po 1 bezszensownym występku :x

rob7
Senior

#79 Postautor: rob7 » 29 czerwca 2006, o 12:28

co do Pavlica zgadam sie w 100% że należy próbować zatrzymać go na przyszły sezon, co do zachowań, to klub nie jest też bez winy, miał zakontraktowany mecz z Z_G i też w ostatniej chwili poproszono żeby nie przyjeżdzał

Danio

#81 Postautor: Danio » 29 czerwca 2006, o 12:55

Śmieszą mnie niektóre wypowiedzi że mecz z Gnieznem jest do wygrania :D TŻ jeszcze w tym sezonie na wyjeździe nie wygrał, mało tegoz Grudziądzem polegliśmy sromotnie gdzie każdy oprócz nas i Krosna wywozi punkty, nawet bez Pulpeta Gniezno jest dla nas nie do ruszenia. ZKŻ przegrał z nimi gdzie Pulpeta już nie było po 1 biegu! Sukcesem będzie wywiezienie punktu bonusowego i z takim nastawieniem nasi pojadą! Pozdrawiam optymistów marzycieli :D
Trzeba koniecznie wygrać z Ostrowem u siebie, jeżeli 7.07 tego nasi nie dokonają to chyba możemy zapomnieć o czwórce, bo nawet nasi podłąmanie psychicznie niczego nie zwojują w Gnieźnie :cry:
Punkty stracone w Grudziądzu zapewne odbiją nam się czkawką jeśli już niektórym nie odbiły się do tej pory,bo jak Gelo napisał już dawno sezon po tamtej przegranej dla niego zakończył się. Teraz nasi musieliby przejść samych siebie 7.07 i 9.07. a chyba nie wielu już takich optymistów zostało widząc ile kibiców zasiadało na trybunach w meczu ze Stalą Gorzów. Czułem się jakbyśmy sparing jechali a nie mecz :oops:

rob7
Senior

#82 Postautor: rob7 » 29 czerwca 2006, o 13:36

Gawrzyk pisze:że co ? :shock:

"Zgadza się, nie jedzie, parę juniorów stanowić będą Tomicek i Messing. Nieprawdą jest, że Jurica potwierdził start, a teraz się wypiął. Taka była decyzja - jedzie Tomicek i Messing, i Jurica doskonale to rozumie. Wystarczy spojrzeć w program i zobaczyć jaką funkcję by pełnił. Nie ma sensu robić z Juricy niepoważnego chłopaka, bo jest wprost przeciwnie - jest bardzo zaangażowany i chciał jechać. Ale swoją szansę jeszcze dostanie."

a kto to napisał w temacie meczu z Z_G, ja?
a przecież miał ten mecz w kontrakcie przed sezonem, przynajmniej tak podała jego siostra jako menadzer zawodnika

tomunneck

#83 Postautor: tomunneck » 29 czerwca 2006, o 15:26

jurica mial niby 5 meczy odjechac czy cos takiego , a juz 2 spierdolily (zg i gorzow) :wink: nie zdziwilbym sie jakby juz u nas nie pojechal do konca sezonu :lol:

radeklublin

#84 Postautor: radeklublin » 30 czerwca 2006, o 07:59

rob7 pisze:Pokemon błąd w analizie, mecz z Ostrowem na nic nie odpowie (można wygrać i nie awansować - można przegrać i awansować), mecz z Gnieznem jest meczem o awans do "czwórki" (trzeba tam wygrać) i dalej będę się upierał ze najlepszym terminem byłby 23.07 (niedziela), zawodnicy po kontuzjach mieliby czas na "rozjeżdzenie" się, czas pracowałby na naszą korzyść, nie wiem czym się kierowano "klepiąc" tak niekorzystny termin ale stało się może warto ze względu na specyfike toru w Gnieźnie przekonać Norrisa i pojechać w składzie
1.Norris
2.Shields
3.Rempała
4.Knapp
5.Louis
6.Tomicek
7.Messing
8.Jeleniewski
PS.
warto ponieść koszty żeby w rundzie finałowej mieć frekwencji niz jechać z Grudziądzem i Krosnem przy pustych trybunach

Niestety kolego norrisa niezobaczysz jezdzacego w naszych barwach jest to pewna informacja od menagera Kasińskiego
CO JA WIDZE?!CO JA WIDZE?! TÅ» LUBLIN W EKSTRALIDZE!!!!!!!!!!!!!!MOze za rok:(

Kaliberek

#86 Postautor: Kaliberek » 30 czerwca 2006, o 11:56

nawet jak klub dogadal by sie z norrisem to i tak nie przyjedzie bo ma kontuzje

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#87 Postautor: Hans » 30 czerwca 2006, o 15:13

Kolejne osłabienie Startu :!: Łukasz Jankowski chyba raczej nie wystąpi w meczu z TŻ i pewnie nie wystąpi już do końca sezonu...( z tym może przesadziłem :D )

http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=10517
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2006, o 15:31 przez Hans, łącznie zmieniany 2 razy.

meridol

#88 Postautor: meridol » 30 czerwca 2006, o 15:27

do konca sezonu??? bez przesady... ale z nami to watpie!!!

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#89 Postautor: Torsen » 30 czerwca 2006, o 15:30

Hans pisze:chyba na pewno

Jeśli są wątpliwości, to "chyba". Jeśli ich nie ma, to "na pewno". W sytuacjach zerojedynkowych stanów pośrednich nie ma. Warto o tym pamiętać i nie raczyć szerokiej publiczności takimi kwiatkami. Swoją drogą, czy Ty też krytykowałeś ostatnio sprawozdawcę? ;) Sorry, nie mam czasu szukać, ale jeśli tak, to wstydź się.

tomunneck

#90 Postautor: tomunneck » 30 czerwca 2006, o 15:31

widze ze teraz gniezno ma takiego pecha jak my na poczatku sezonu , dwoch najlepszych zawodnikow kontuzje :wink:

meridol

#91 Postautor: meridol » 30 czerwca 2006, o 15:45

tomunneck pisze:widze ze teraz gniezno ma takiego pecha jak my na poczatku sezonu , dwoch najlepszych zawodnikow kontuzje :wink:

powiedzmy ze podobnie :wink: jesli przy tych okolicznosciach nie wygramy to bedzie kompromitacja.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#92 Postautor: kilar » 30 czerwca 2006, o 16:14

Wzrastaja szanse na wywiezienie bonusa, ale nie nalezy odrazu popadac w huraoptymizm. Gniezno nadal jest faworytem meczu. Ich duzym atutem jest wlasny tor. I tu, jak kazdy gospodarz, beda szukac swojej szansy. Natomiast my musimy ten mecz pojechac na 120% jesli myslimy o nawiazaniu rownorzednej walki.

Awatar użytkownika
Arkadiusz

#93 Postautor: Arkadiusz » 30 czerwca 2006, o 16:25

Wypadek wydarzył się około dwudziestej trzeciej w okolicach Świebodzina. Podróżującemu osobowym Citroenem Łukaszowi na drogę wbiegły leśne zwierzęta

Swiebodzin to pod Zielonka - lesne zwierzeta = kibice Falubazu :-)

Oczywiscie Jankowskiemu zycze szybkiego powrotu do zdrowia.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#94 Postautor: Hans » 30 czerwca 2006, o 17:18

To ja wnoskuję jeszcze raz:

Dajcie zapałki, dajcie gaz- rozwalimy Falubaz!!!!

meesha
Trener
Kontakt:

#95 Postautor: meesha » 3 lipca 2006, o 15:02

Sądząc po tytule topiku to mecz odbył się wczoraj :) Ma ktoś jakieś wieści z Gniezna :?: :D :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

szafirek

#96 Postautor: szafirek » 3 lipca 2006, o 16:39

tak wygraliśmy 70-20

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#97 Postautor: ravajas » 3 lipca 2006, o 17:44

szafirek pisze:tak wygraliśmy 70-20

oj tam... wygraliśmy 97:26
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Mawiik
Szkółkowicz
Kontakt:

#98 Postautor: Mawiik » 3 lipca 2006, o 18:21

ravajas pisze:
szafirek pisze:tak wygraliśmy 70-20

oj tam... wygraliśmy 97:26

no co wy gadacie :!: przeciez pamietam jak dzis :) ze bylo 90:0 :wink: :wink: :lol:

Ge(L)o
Trener

#99 Postautor: Ge(L)o » 3 lipca 2006, o 19:17

Wszystko wskazuje na to, że Jankowski jednak wystąpi w meczu z nami. Ciekawe tylko w jakiej będzie dyspozycji.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#100 Postautor: Hans » 3 lipca 2006, o 21:09