Start Gniezno - TÅ» Motor Lublin (09.07.2006)
Pokemon błąd w analizie, mecz z Ostrowem na nic nie odpowie (można wygrać i nie awansować - można przegrać i awansować), mecz z Gnieznem jest meczem o awans do "czwórki" (trzeba tam wygrać) i dalej będę się upierał ze najlepszym terminem byłby 23.07 (niedziela), zawodnicy po kontuzjach mieliby czas na "rozjeżdzenie" się, czas pracowałby na naszą korzyść, nie wiem czym się kierowano "klepiąc" tak niekorzystny termin ale stało się może warto ze względu na specyfike toru w Gnieźnie przekonać Norrisa i pojechać w składzie
1.Norris
2.Shields
3.Rempała
4.Knapp
5.Louis
6.Tomicek
7.Messing
8.Jeleniewski
PS.
warto ponieść koszty żeby w rundzie finałowej mieć frekwencji niz jechać z Grudziądzem i Krosnem przy pustych trybunach
1.Norris
2.Shields
3.Rempała
4.Knapp
5.Louis
6.Tomicek
7.Messing
8.Jeleniewski
PS.
warto ponieść koszty żeby w rundzie finałowej mieć frekwencji niz jechać z Grudziądzem i Krosnem przy pustych trybunach
-
tomunneck
również uważam, że kluczem do awansu będzie wygrana w Gnieźnie, a przy ich obecnych problemach kadrowych nie ma co patrzyć na termin, tylko pojechać i tam wygrać. Jeśli nasi utrzymają formę, a coraz lepsza dyspozycje potwierdzi Messing to szansa na wygraną jest naprawde spora.
Również bardzo chętnie widziałbym w składzie Norrisa. Początkowo byłem sceptyczny do niego - brak objeżdżenia w Polsce, wyniki jesdnak gorsze niż te kilka lat temu, ale w tym sezonie coraz częściej jeździ naprawde dobrze, dlatego mam nadzieję, że ktoś go przekona do jazdy w barwach TŻu. Chyba każdy ma dość Rempały i Brhela, którzy jadą dobrze raz na 3-4 mecze. No i jeszcze w sprawach kadrowych mam nadzieje, że nikt nie skreślił Pavlica. Fakt zachował się nieodpowiedzialnie, ale w przyszłości to może być naprawde cenny zawodnik i nie rezygnowałbym z niego po 1 bezszensownym występku
Również bardzo chętnie widziałbym w składzie Norrisa. Początkowo byłem sceptyczny do niego - brak objeżdżenia w Polsce, wyniki jesdnak gorsze niż te kilka lat temu, ale w tym sezonie coraz częściej jeździ naprawde dobrze, dlatego mam nadzieję, że ktoś go przekona do jazdy w barwach TŻu. Chyba każdy ma dość Rempały i Brhela, którzy jadą dobrze raz na 3-4 mecze. No i jeszcze w sprawach kadrowych mam nadzieje, że nikt nie skreślił Pavlica. Fakt zachował się nieodpowiedzialnie, ale w przyszłości to może być naprawde cenny zawodnik i nie rezygnowałbym z niego po 1 bezszensownym występku
-
Danio
Śmieszą mnie niektóre wypowiedzi że mecz z Gnieznem jest do wygrania
TŻ jeszcze w tym sezonie na wyjeździe nie wygrał, mało tegoz Grudziądzem polegliśmy sromotnie gdzie każdy oprócz nas i Krosna wywozi punkty, nawet bez Pulpeta Gniezno jest dla nas nie do ruszenia. ZKŻ przegrał z nimi gdzie Pulpeta już nie było po 1 biegu! Sukcesem będzie wywiezienie punktu bonusowego i z takim nastawieniem nasi pojadą! Pozdrawiam optymistów marzycieli
Trzeba koniecznie wygrać z Ostrowem u siebie, jeżeli 7.07 tego nasi nie dokonają to chyba możemy zapomnieć o czwórce, bo nawet nasi podłąmanie psychicznie niczego nie zwojują w Gnieźnie
Punkty stracone w Grudziądzu zapewne odbiją nam się czkawką jeśli już niektórym nie odbiły się do tej pory,bo jak Gelo napisał już dawno sezon po tamtej przegranej dla niego zakończył się. Teraz nasi musieliby przejść samych siebie 7.07 i 9.07. a chyba nie wielu już takich optymistów zostało widząc ile kibiców zasiadało na trybunach w meczu ze Stalą Gorzów. Czułem się jakbyśmy sparing jechali a nie mecz
Trzeba koniecznie wygrać z Ostrowem u siebie, jeżeli 7.07 tego nasi nie dokonają to chyba możemy zapomnieć o czwórce, bo nawet nasi podłąmanie psychicznie niczego nie zwojują w Gnieźnie
Punkty stracone w Grudziądzu zapewne odbiją nam się czkawką jeśli już niektórym nie odbiły się do tej pory,bo jak Gelo napisał już dawno sezon po tamtej przegranej dla niego zakończył się. Teraz nasi musieliby przejść samych siebie 7.07 i 9.07. a chyba nie wielu już takich optymistów zostało widząc ile kibiców zasiadało na trybunach w meczu ze Stalą Gorzów. Czułem się jakbyśmy sparing jechali a nie mecz
Gawrzyk pisze:że co ? :shock:
"Zgadza się, nie jedzie, parę juniorów stanowić będą Tomicek i Messing. Nieprawdą jest, że Jurica potwierdził start, a teraz się wypiął. Taka była decyzja - jedzie Tomicek i Messing, i Jurica doskonale to rozumie. Wystarczy spojrzeć w program i zobaczyć jaką funkcję by pełnił. Nie ma sensu robić z Juricy niepoważnego chłopaka, bo jest wprost przeciwnie - jest bardzo zaangażowany i chciał jechać. Ale swoją szansę jeszcze dostanie."
a kto to napisał w temacie meczu z Z_G, ja?
a przecież miał ten mecz w kontrakcie przed sezonem, przynajmniej tak podała jego siostra jako menadzer zawodnika
-
tomunneck
-
radeklublin
rob7 pisze:Pokemon błąd w analizie, mecz z Ostrowem na nic nie odpowie (można wygrać i nie awansować - można przegrać i awansować), mecz z Gnieznem jest meczem o awans do "czwórki" (trzeba tam wygrać) i dalej będę się upierał ze najlepszym terminem byłby 23.07 (niedziela), zawodnicy po kontuzjach mieliby czas na "rozjeżdzenie" się, czas pracowałby na naszą korzyść, nie wiem czym się kierowano "klepiąc" tak niekorzystny termin ale stało się może warto ze względu na specyfike toru w Gnieźnie przekonać Norrisa i pojechać w składzie
1.Norris
2.Shields
3.Rempała
4.Knapp
5.Louis
6.Tomicek
7.Messing
8.Jeleniewski
PS.
Niestety kolego norrisa niezobaczysz jezdzacego w naszych barwach jest to pewna informacja od menagera Kasińskiego
CO JA WIDZE?!CO JA WIDZE?! TÅ» LUBLIN W EKSTRALIDZE!!!!!!!!!!!!!!MOze za rok:(
Kolejne osłabienie Startu
Łukasz Jankowski chyba raczej nie wystąpi w meczu z TŻ i pewnie nie wystąpi już do końca sezonu...( z tym może przesadziłem
)
http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=10517
http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=10517
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2006, o 15:31 przez Hans, łącznie zmieniany 2 razy.
Hans pisze:chyba na pewno
Jeśli są wątpliwości, to "chyba". Jeśli ich nie ma, to "na pewno". W sytuacjach zerojedynkowych stanów pośrednich nie ma. Warto o tym pamiętać i nie raczyć szerokiej publiczności takimi kwiatkami. Swoją drogą, czy Ty też krytykowałeś ostatnio sprawozdawcę?
-
tomunneck
-
meridol
Wzrastaja szanse na wywiezienie bonusa, ale nie nalezy odrazu popadac w huraoptymizm. Gniezno nadal jest faworytem meczu. Ich duzym atutem jest wlasny tor. I tu, jak kazdy gospodarz, beda szukac swojej szansy. Natomiast my musimy ten mecz pojechac na 120% jesli myslimy o nawiazaniu rownorzednej walki.
Sądząc po tytule topiku to mecz odbył się wczoraj
Ma ktoś jakieś wieści z Gniezna

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
szafirek pisze:tak wygraliśmy 70-20
oj tam... wygraliśmy 97:26
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks