no, no Toruń nie jest zainteresowany jazdą w lidze zawodowej:
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=122460
Obrady GKSŻ 2005 r.
-
katrin
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Nie przesadzaj z tym pomijaniem Lublina w czasie komentarzy,w przypadku Darka nie jeden raz slyszalem o Lublinie, zalezy kto komentuje zawody, a juz na pewno o Lublinie w przypadku Darka nie zapomina Robert Noga, natomiastw czasie relacji zuzlowych na Canal + tez juz wiele bylo akcentow Lublina nie tylko dlatego ze gosciem bywal tam Krzysztof Cugowski ale rowniez Piotr Oklowicz za czasow jeszcze jazdy Petera Karlssona u nas nazywal go Krolem Lublina, z kolei w czasie chyba ostatniej relacji z GP poruszono watek Juricy Pavlica i chociaz w naszym skladzie jeszcze nie wsytapil w tym sezonie to bylo to podkreslone ze w tym sezonie Jurica podpisal kontrakt w LublinieTorsen pisze:katrin pisze:W czerwcu mają być zaproszeni przedstawiciele klubów, które mają największe szanse na awans do ekstraligi, mam nadzieje, że nie zabraknie naszych działaczy.
A ja nie mam. Lublin jest pomijany nawet jak w Polsacie podsumowujÄ… karierÄ™ D. Åšledzia.
Koper pisze:Nie przesadzaj z tym pomijaniem Lublina w czasie komentarzy,w przypadku Darka nie jeden raz slyszalem o Lublinie, zalezy kto komentuje zawody, a juz na pewno o Lublinie w przypadku Darka nie zapomina Robert Noga, natomiastw czasie relacji zuzlowych na Canal + tez juz wiele bylo akcentow Lublina nie tylko dlatego ze gosciem bywal tam Krzysztof Cugowski ale rowniez Piotr Oklowicz za czasow jeszcze jazdy Petera Karlssona u nas nazywal go Krolem Lublina, z kolei w czasie chyba ostatniej relacji z GP poruszono watek Juricy Pavlica i chociaz w naszym skladzie jeszcze nie wsytapil w tym sezonie to bylo to podkreslone ze w tym sezonie Jurica podpisal kontrakt w LublinieTorsen pisze:katrin pisze:W czerwcu mają być zaproszeni przedstawiciele klubów, które mają największe szanse na awans do ekstraligi, mam nadzieje, że nie zabraknie naszych działaczy.
A ja nie mam. Lublin jest pomijany nawet jak w Polsacie podsumowujÄ… karierÄ™ D. Åšledzia.
Kolega, widzę, się przygotował
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Ja to wiem bez przygotowan, jestem wyczulony na wszystko co mowia o naszym miescie w TV:) Np. ostatnio w "Sprawa dla reportera" w TVP goscmi byli dwaj raperzy z Lublina, co sami podkreslali a mi sie to podobaloTorsen pisze:Kolega, widzę, się przygotowałA ja pisałem w trybie ironiczno-porównawczym.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
10 zespołów, KSM i połączenie lig!
To niektóre z pomysłów jakie padły na spotkaniu prezesów żużlowych w Warszawie. Członek GKŚŻ - Piotr Szymański na antenie Radia Elka oznajmił że 90% klubowych włodarzy jest za powiększeniem Ekstraligi do 10 zespołów. Oprócz tego zaproponowano powtórne wprowadzenie KSM oraz połączenia dwóch najniższych lig w jedną. (za speedway.info.pl)
To niektóre z pomysłów jakie padły na spotkaniu prezesów żużlowych w Warszawie. Członek GKŚŻ - Piotr Szymański na antenie Radia Elka oznajmił że 90% klubowych włodarzy jest za powiększeniem Ekstraligi do 10 zespołów. Oprócz tego zaproponowano powtórne wprowadzenie KSM oraz połączenia dwóch najniższych lig w jedną. (za speedway.info.pl)