Obrady GKSŻ 2005 r.

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
rob7
Senior

#526 Postautor: rob7 » 11 maja 2006, o 12:20

no, no Toruń nie jest zainteresowany jazdą w lidze zawodowej:
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=122460

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#528 Postautor: bkapusta » 11 maja 2006, o 12:37

No jasne, ze tak! Ja swojej toruniance nawet nie bede o tej Bydzi wpsominal bo mi krzyzaczka jedna zabroni kontaktow z zuzlem ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

katrin

#529 Postautor: katrin » 11 maja 2006, o 17:28

W czerwcu mają być zaproszeni przedstawiciele klubów, które mają największe szanse na awans do ekstraligi, mam nadzieje, że nie zabraknie naszych działaczy.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#530 Postautor: Torsen » 11 maja 2006, o 17:38

katrin pisze:W czerwcu mają być zaproszeni przedstawiciele klubów, które mają największe szanse na awans do ekstraligi, mam nadzieje, że nie zabraknie naszych działaczy.

A ja nie mam. Lublin jest pomijany nawet jak w Polsacie podsumowujÄ… karierÄ™ D. Åšledzia.

Koper
Trener
Kontakt:

#531 Postautor: Koper » 11 maja 2006, o 18:04

Torsen pisze:
katrin pisze:W czerwcu mają być zaproszeni przedstawiciele klubów, które mają największe szanse na awans do ekstraligi, mam nadzieje, że nie zabraknie naszych działaczy.

A ja nie mam. Lublin jest pomijany nawet jak w Polsacie podsumowujÄ… karierÄ™ D. Åšledzia.
Nie przesadzaj z tym pomijaniem Lublina w czasie komentarzy,w przypadku Darka nie jeden raz slyszalem o Lublinie, zalezy kto komentuje zawody, a juz na pewno o Lublinie w przypadku Darka nie zapomina Robert Noga, natomiastw czasie relacji zuzlowych na Canal + tez juz wiele bylo akcentow Lublina nie tylko dlatego ze gosciem bywal tam Krzysztof Cugowski ale rowniez Piotr Oklowicz za czasow jeszcze jazdy Petera Karlssona u nas nazywal go Krolem Lublina, z kolei w czasie chyba ostatniej relacji z GP poruszono watek Juricy Pavlica i chociaz w naszym skladzie jeszcze nie wsytapil w tym sezonie to bylo to podkreslone ze w tym sezonie Jurica podpisal kontrakt w Lublinie :)

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#532 Postautor: Torsen » 11 maja 2006, o 18:15

Koper pisze:
Torsen pisze:

Nie przesadzaj z tym pomijaniem Lublina w czasie komentarzy,w przypadku Darka nie jeden raz slyszalem o Lublinie, zalezy kto komentuje zawody, a juz na pewno o Lublinie w przypadku Darka nie zapomina Robert Noga, natomiastw czasie relacji zuzlowych na Canal + tez juz wiele bylo akcentow Lublina nie tylko dlatego ze gosciem bywal tam Krzysztof Cugowski ale rowniez Piotr Oklowicz za czasow jeszcze jazdy Petera Karlssona u nas nazywal go Krolem Lublina, z kolei w czasie chyba ostatniej relacji z GP poruszono watek Juricy Pavlica i chociaz w naszym skladzie jeszcze nie wsytapil w tym sezonie to bylo to podkreslone ze w tym sezonie Jurica podpisal kontrakt w Lublinie :)

Kolega, widzę, się przygotował :lol: A ja pisałem w trybie ironiczno-porównawczym.

Koper
Trener
Kontakt:

#533 Postautor: Koper » 12 maja 2006, o 03:34

Torsen pisze:Kolega, widzę, się przygotował :lol: A ja pisałem w trybie ironiczno-porównawczym.
Ja to wiem bez przygotowan, jestem wyczulony na wszystko co mowia o naszym miescie w TV:) Np. ostatnio w "Sprawa dla reportera" w TVP goscmi byli dwaj raperzy z Lublina, co sami podkreslali a mi sie to podobalo :)

Koper
Trener
Kontakt:

#535 Postautor: Koper » 10 października 2006, o 20:21

10 zespołów, KSM i połączenie lig!
To niektóre z pomysłów jakie padły na spotkaniu prezesów żużlowych w Warszawie. Członek GKŚŻ - Piotr Szymański na antenie Radia Elka oznajmił że 90% klubowych włodarzy jest za powiększeniem Ekstraligi do 10 zespołów. Oprócz tego zaproponowano powtórne wprowadzenie KSM oraz połączenia dwóch najniższych lig w jedną. (za speedway.info.pl)

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#536 Postautor: jataman21 » 10 października 2006, o 23:05

Harry napisał to już dawno tyle że w innym wątku, więc po co powtarzać?? :roll: :roll:
ObrazekObrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#537 Postautor: Koper » 10 października 2006, o 23:27

Przeoczyłem, sorry.