Nasi rywale w sezonie 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#501 Postautor: dilucio » 26 maja 2005, o 12:03

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#503 Postautor: $korzen$ » 26 maja 2005, o 12:35

Dla mnie to raczej oslabienie, Bager w zadnym wypadku nie gwarantuje wiecej niz Brhel, wystarczy takze popatrzec na wyniki w innych ligach. Nie rozumiem posuniecia Opolan.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#504 Postautor: grzesieck » 26 maja 2005, o 13:54

$korzen$ pisze:Dla mnie to raczej oslabienie, Bager w zadnym wypadku nie gwarantuje wiecej niz Brhel, wystarczy takze popatrzec na wyniki w innych ligach. Nie rozumiem posuniecia Opolan.

Moze maja za duzo pieniedzy? :wink:

Pewnie poprostu nie chca doprowadzic do sytuacji, ze kibice odwroca sie od klubu... Licza, ze ludzie przyjda "na Bagera" :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt:

#505 Postautor: Soluk » 26 maja 2005, o 22:19

Wie ktos na ile strarow zakontraktowali Brhela?- moze w tym jest przyczyna. pewnie szukaja oszczednosci a Bager na pewno jest tanszy, albo buduja juz druzyna drugoligowa :D

Awatar użytkownika
istred
Trener

#506 Postautor: istred » 29 maja 2005, o 20:06

W Rybniku ROW gromi Grudziądz! Jak na razie wygrali 6 biegów po 5:1! :shock: Czyżby sprzęt ekipie z Grudziądza się posypał? Brak kasy na remonty? Jak tak dalej pójdzie, może będzie okazja na nasze drugie zwycięztwo na wyjeździe.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#507 Postautor: papi » 29 maja 2005, o 20:06

dzisiejsze wyniki (szczególnie ten z Opola) powalają nam realnie myśleć o awansie do play-offów. Kilka dni temu ktoś stwierdzil ze w grudziądzu mozna powalczyc o zwycięstwo. Wtedy byłem przekonany, że jest to niemozliwe, ale po tym jak po 7 biegach w Rybniku wynik brzmi 35:7 dla miejscowych pojawila sie iskierka nadziei. Mimo, że GTŻ jeździ bez obcokrajowca to po dotychczasowych biegach przypuszczam, że mozemy tam sie pokusic o zwycięstwo. Szkoda tylko, że do meczu z GTŻ jest kawałek czasu, bo w obecnej dyspozycji nawet ze straniero i na swoim torze mieliby duze problemy z pokonaniem kogokolwiek :roll: :roll:
Dla zainteresowanych relacja TUTAJ

Geest
Senior

#508 Postautor: Geest » 29 maja 2005, o 20:16

grudziadz pewnie sobie po prostu odpuscil...

kazdy kij ma jednak dwa konce: jesli GTÅ» juz osiagnal plan minimum na ten sezon (utrzymanie) i do konca rundy zasadniczej ma zamiar jechac na luzie, to i Krosno moze na nich zrobic wiecej niz 2 punkty :roll:
oby wiec z Krosnem, szczegolnie na wyjezdzie, zagrali o cala pule...

inna sprawa, ze jesli u siebie, w pelnym skladzie przeciw krajowce RKM wtopili, to o co tu walczyc w rewanzu?

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#509 Postautor: jas » 29 maja 2005, o 20:25

ja chcialem tylko zwrocic uwage, ze Krosno nie jest mimo dzisiejszej porazki, az takie slabe. wg mnie przegrali glownie przez bezsensowana zmiane stranieri i w nastepnych meczach tego bledu zapewne nie powtorza.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Geest
Senior

#510 Postautor: Geest » 29 maja 2005, o 20:37

z drugiej zas strony jakies cuda wyprawiali Truminsen i Pawliczek bodajze. pierwszy wykluczony za przejechanie linii (bieg zakonczyl sie 0:5), drugi sie gdziestam o bandy obijal i juz w przedostatnim biegu ledwie dojechal do mety, w ostatnim gdzies sie rozbil po drodze. do tego brak Schmidta w skladzie.

a ze z Ljungiem przekombinowali to inna sprawa

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#511 Postautor: RadeKas » 29 maja 2005, o 20:38

Jezeli juz o stranieri mowa, to niech mi ktos powie po co Opole kontraktowalo Bagera skoro Brhel jezdzi wyjatkowo dobrze? Czyzby mieli za duzo kasy :roll:.

Co do Krosna, to uwazam, ze w meczu z nami moze zdarzyc sie wszystko. Nasi zawodnicy sa tak nieprzewidywalni, ze zadna ich zdobycz punktowa mnie nie zdziwi. Miejmy tylko nadzieje, ze na mecz z Wilkami, trafia oni akurat w swoja lepsza, zuzlowa polowe :roll:.

ps. wie ktos moze jak to sie stalo, ze w meczu w Opolu wykluczono dwoch zawodnikow gospodarzy? Pytam z ciekawosci.

edit: Geest mi odpowiedzial, zanim zadalem pytanie. Moc w nim silna jest :wink:
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Geest
Senior

#512 Postautor: Geest » 29 maja 2005, o 20:46

RadeKas pisze:Jezeli juz o stranieri mowa, to niech mi ktos powie po co Opole kontraktowalo Bagera skoro Brhel jezdzi wyjatkowo dobrze?

moze motywacja dla Brhela...

[ Dodano: Nie 29 Maj, 2005 ]
RadeKas pisze:Geest mi odpowiedzial, zanim zadalem pytanie. Moc w nim silna jest :wink:

wlasnie nie do konca :wink: Trumna za przejechanie linii, ale drugi co z nim tam jechal (Rembas??) to nie wiem, bo Pawliczek to jeszcze osobna historia...

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#513 Postautor: boxing » 29 maja 2005, o 21:55

Geest pisze:grudziadz pewnie sobie po prostu odpuscil...

kazdy kij ma jednak dwa konce: jesli GTÅ» juz osiagnal plan minimum na ten sezon (utrzymanie) i do konca rundy zasadniczej ma zamiar jechac na luzie, to i Krosno moze na nich zrobic wiecej niz 2 punkty :roll:
oby wiec z Krosnem, szczegolnie na wyjezdzie, zagrali o cala pule...

inna sprawa, ze jesli u siebie, w pelnym skladzie przeciw krajowce RKM wtopili, to o co tu walczyc w rewanzu?

Grudziadz moze i odpuscil, bo sporo ich kosztowaly przegrane mecze: sporo malych punktow meczowych zdobyli w Gorzowie i Rzeszowie - punktowe trzeba bylo zaplacic, a punktow meczowych nie bylo.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
papi
Trener