http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=66808
Bager w Opolu !!
Nasi rywale w sezonie 2006
$korzen$ pisze:Dla mnie to raczej oslabienie, Bager w zadnym wypadku nie gwarantuje wiecej niz Brhel, wystarczy takze popatrzec na wyniki w innych ligach. Nie rozumiem posuniecia Opolan.
Moze maja za duzo pieniedzy?
Pewnie poprostu nie chca doprowadzic do sytuacji, ze kibice odwroca sie od klubu... Licza, ze ludzie przyjda "na Bagera"
METHANOL ADVENTURE TEAM
dzisiejsze wyniki (szczególnie ten z Opola) powalają nam realnie myśleć o awansie do play-offów. Kilka dni temu ktoś stwierdzil ze w grudziądzu mozna powalczyc o zwycięstwo. Wtedy byłem przekonany, że jest to niemozliwe, ale po tym jak po 7 biegach w Rybniku wynik brzmi 35:7 dla miejscowych pojawila sie iskierka nadziei. Mimo, że GTŻ jeździ bez obcokrajowca to po dotychczasowych biegach przypuszczam, że mozemy tam sie pokusic o zwycięstwo. Szkoda tylko, że do meczu z GTŻ jest kawałek czasu, bo w obecnej dyspozycji nawet ze straniero i na swoim torze mieliby duze problemy z pokonaniem kogokolwiek
Dla zainteresowanych relacja TUTAJ
Dla zainteresowanych relacja TUTAJ
grudziadz pewnie sobie po prostu odpuscil...
kazdy kij ma jednak dwa konce: jesli GTÅ» juz osiagnal plan minimum na ten sezon (utrzymanie) i do konca rundy zasadniczej ma zamiar jechac na luzie, to i Krosno moze na nich zrobic wiecej niz 2 punkty
oby wiec z Krosnem, szczegolnie na wyjezdzie, zagrali o cala pule...
inna sprawa, ze jesli u siebie, w pelnym skladzie przeciw krajowce RKM wtopili, to o co tu walczyc w rewanzu?
kazdy kij ma jednak dwa konce: jesli GTÅ» juz osiagnal plan minimum na ten sezon (utrzymanie) i do konca rundy zasadniczej ma zamiar jechac na luzie, to i Krosno moze na nich zrobic wiecej niz 2 punkty
oby wiec z Krosnem, szczegolnie na wyjezdzie, zagrali o cala pule...
inna sprawa, ze jesli u siebie, w pelnym skladzie przeciw krajowce RKM wtopili, to o co tu walczyc w rewanzu?
z drugiej zas strony jakies cuda wyprawiali Truminsen i Pawliczek bodajze. pierwszy wykluczony za przejechanie linii (bieg zakonczyl sie 0:5), drugi sie gdziestam o bandy obijal i juz w przedostatnim biegu ledwie dojechal do mety, w ostatnim gdzies sie rozbil po drodze. do tego brak Schmidta w skladzie.
a ze z Ljungiem przekombinowali to inna sprawa
a ze z Ljungiem przekombinowali to inna sprawa
Jezeli juz o stranieri mowa, to niech mi ktos powie po co Opole kontraktowalo Bagera skoro Brhel jezdzi wyjatkowo dobrze? Czyzby mieli za duzo kasy
.
Co do Krosna, to uwazam, ze w meczu z nami moze zdarzyc sie wszystko. Nasi zawodnicy sa tak nieprzewidywalni, ze zadna ich zdobycz punktowa mnie nie zdziwi. Miejmy tylko nadzieje, ze na mecz z Wilkami, trafia oni akurat w swoja lepsza, zuzlowa polowe
.
ps. wie ktos moze jak to sie stalo, ze w meczu w Opolu wykluczono dwoch zawodnikow gospodarzy? Pytam z ciekawosci.
edit: Geest mi odpowiedzial, zanim zadalem pytanie. Moc w nim silna jest
Co do Krosna, to uwazam, ze w meczu z nami moze zdarzyc sie wszystko. Nasi zawodnicy sa tak nieprzewidywalni, ze zadna ich zdobycz punktowa mnie nie zdziwi. Miejmy tylko nadzieje, ze na mecz z Wilkami, trafia oni akurat w swoja lepsza, zuzlowa polowe
ps. wie ktos moze jak to sie stalo, ze w meczu w Opolu wykluczono dwoch zawodnikow gospodarzy? Pytam z ciekawosci.
edit: Geest mi odpowiedzial, zanim zadalem pytanie. Moc w nim silna jest
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.