Widze panie kolego ze nie ma pan pojecia o ukladach towarzysko-polityczno-biznesowych w naszym pieknym kraju, wiec niech pan sie lepiej nie osmiesza
No jasne.
Gemeran pisze:lucki73 pisze:Skoro nie uczestniczyłaś w wyborach, nie biadol bo nie masz do tego prawa.
Lucki, a może ci co nie uczestniczą w wyborach nie mają po prostu z czego wybierać. Bo lepiej jest nie pójść głosować niż potem obserwować jak ten wybrany przez nas kandydat wraz ze swoimi kolesiami robi nas w ch...! Tak było parę poprzednich kadencji i raczej to się nie zmieni.
Åoptymista pisze:Widze panie kolego ze nie ma pan pojecia o ukladach towarzysko-polityczno-biznesowych w naszym pieknym kraju, wiec niech pan sie lepiej nie osmiesza
No jasne.![]()
![]()
![]()
Na razie to mam zabawe z bandy nawiniakow, wiec po co mi taka wiedza.
sti pisze:[ Dodano: PiÄ… 30 Wrz, 2005 ]Åoptymista pisze:Widze panie kolego ze nie ma pan pojecia o ukladach towarzysko-polityczno-biznesowych w naszym pieknym kraju, wiec niech pan sie lepiej nie osmiesza
No jasne.![]()
![]()
![]()
kolego, banda naiwaniakow to sobie mozesz nazwac swoja rodzinke, ale ja sobie wypraszam i kolega "loptymista" pewnie tez!!!
widocznie nie masz pojecia co sie dzieje w sferach polityczno-biznesowych i pewnie nigdy sie nie dowiesz. dlatego wybaczam ci nie znajomosc tematu ale obrazac nikogo nie masz prawa.
Åoptymista pisze:sti pisze:[ Dodano: PiÄ… 30 Wrz, 2005 ]Åoptymista pisze:Widze panie kolego ze nie ma pan pojecia o ukladach towarzysko-polityczno-biznesowych w naszym pieknym kraju, wiec niech pan sie lepiej nie osmiesza
No jasne.![]()
![]()
![]()
kolego, banda naiwaniakow to sobie mozesz nazwac swoja rodzinke, ale ja sobie wypraszam i kolega "loptymista" pewnie tez!!!
widocznie nie masz pojecia co sie dzieje w sferach polityczno-biznesowych i pewnie nigdy sie nie dowiesz. dlatego wybaczam ci nie znajomosc tematu ale obrazac nikogo nie masz prawa.
Åof Å‚of Å‚of Wiesz co tak robi?
Nie wiem co jest większe? Twoja wiedza o sferach polityczno - biznesowych czy wspaniałomyslność.
Wybacz, ze Ci sie narazilem. Ufam ze nie doniesiesz na mnie do przedstawicieli biznesu i polityki. Profilaktycznie bede teraz szybciutko przemykal ulicami aby nie dostac w czape od twoich znajomkow z jakiegos zradykalizowanego kola poselskiego.
Prosze przebacz, ze nazwalem Cie nawiniakiem i w ogole wszedlem w polemike. Powinienem po prostu zrobic duzego kroka i ominac. Zamiast teraz babrac sie w takim czyms.
Gemeran pisze:lucki73 pisze:Skoro nie uczestniczyłaś w wyborach, nie biadol bo nie masz do tego prawa.
Lucki, a może ci co nie uczestniczą w wyborach nie mają po prostu z czego wybierać. Bo lepiej jest nie pójść głosować niż potem obserwować jak ten wybrany przez nas kandydat wraz ze swoimi kolesiami robi nas w ch...! Tak było parę poprzednich kadencji i raczej to się nie zmieni.
Åoptymista pisze:Kontakty polityczno biznesowe to jest to! Senator już dziaÅ‚a:
[url=http://]http://wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/ ... 46095.html[/url]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Może to wszechmocne bożyszcze forumowiczow zalatwi buty dla TZ?
motorlublin pisze:Senator Cugowski potwierdził swoje wcześniejsze deklaracje... Obiecał pomoc dla TŻ SIPMA Lublin. Szczegóły w jutrzejszym Kurierze
Re: Senator z TÅ» Sipma (Wynik: 0)
przez Anonim Opublikowano: 04 Paź 2005 - 23:26
Panie Krzysztofie do boju razem z PiS i PO !!! Boju o nową Polskę. Trzeba skruszyć układ okrągłostołowy i osłabić Michnikowy Różowy Salon. Proszę się nie przejmować pryczatym szczylom z forum KL którzy będą zaraz na Pana szczekać. Jedno co im w życiu wyszło to podłączenie komputera do internetu.
RadeKas pisze:Wielkie brawa. Mam nadzieje, ze coraz wiecej ludzi bedzie uciekac z tej partii. Niech rozpadnie sie w pyl.
Cooper pisze:Bo wszystkie Krzyśki to równe chłopaki