Skład na sezon 2006
śledząc dyskusję dotyczącą wychowanków i ich kontraktowania, mam wrażenie, że będzie ona stanowiła motyw przewodni kolejnej reklamy:
- chciałbym, żeby lubelski klub był sponsorowany przez duża firmę, ale żeby się nazywał Motor. chciałbym, żeby jeździli w nim wychowankowie, ewentualnie jeden obcokrajowiec, ale żeby wygrywali ze wszystkimi. chciałbym, żeby zawodnicy dużo zarabiali, ale żeby nie musieli ciężko pracować. i żeby bilety były tańsze. albo w ogóle żeby się wchodziło na mecze za uśmiech albo czekoladę.
- proszę Państwa, takie rzeczy...
nie wiem, ile jeszcze razy będę musiał wspomnianą reklamę przywołać, żeby część publiki zrozumiała, że Lublin w kwestii wychowanków aktualnie nie istnieje na mapie liczących się żużlowców...
- chciałbym, żeby lubelski klub był sponsorowany przez duża firmę, ale żeby się nazywał Motor. chciałbym, żeby jeździli w nim wychowankowie, ewentualnie jeden obcokrajowiec, ale żeby wygrywali ze wszystkimi. chciałbym, żeby zawodnicy dużo zarabiali, ale żeby nie musieli ciężko pracować. i żeby bilety były tańsze. albo w ogóle żeby się wchodziło na mecze za uśmiech albo czekoladę.
- proszę Państwa, takie rzeczy...
nie wiem, ile jeszcze razy będę musiał wspomnianą reklamę przywołać, żeby część publiki zrozumiała, że Lublin w kwestii wychowanków aktualnie nie istnieje na mapie liczących się żużlowców...
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
Hej!
Kiedyś pisałem o Suchanku, żeby go zakontraktować - i zostałem wyśmiany. Niedawno pisałem o Kjatasie Podżuksie - i tez zostałem wysmiany. Za tego drugiego zawodnika rzeczywiscie (nie ujmując mu) może mieliscie rację, ale z Tomasa w Lublinie bardzo się cieszę i myślę, że reszta forumowiczów też.
Kiedyś pisałem o Suchanku, żeby go zakontraktować - i zostałem wyśmiany. Niedawno pisałem o Kjatasie Podżuksie - i tez zostałem wysmiany. Za tego drugiego zawodnika rzeczywiscie (nie ujmując mu) może mieliscie rację, ale z Tomasa w Lublinie bardzo się cieszę i myślę, że reszta forumowiczów też.
Nazir pisze:Czy to prawda, że Rafał Wilk (śr. bieg.2005 - 1,927) jest w kręgu zainteresowań kierownictwa naszego klubu???
W dzisiejszym LSExpressie Wilk to potwierdza, a nawet mówi, że jest propozycja by był trenerem, gdyż ma uprawnienia.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Niestety tak jak więkoszość przypuszczała Kacper Kępa już nie pojeździ.. Wypowiedź Marka dla Tygodnika Żużlowego: "Kacper miał 8 grudnia ostatnią operację, teraz przed nim rehabilitacja. Podjęliśmy z żoną decyzję, że to koniec z żużlem. Na pewno nie będzie już jeździł i nie wróci do sportu." Szkoda chłopaka..
czaszka pisze:Niestety tak jak więkoszość przypuszczała Kacper Kępa już nie pojeździ.. Wypowiedź Marka dla Tygodnika Żużlowego: "Kacper miał 8 grudnia ostatnią operację, teraz przed nim rehabilitacja. Podjęliśmy z żoną decyzję, że to koniec z żużlem. Na pewno nie będzie już jeździł i nie wróci do sportu." Szkoda chłopaka..
Jak widać nie było od początku warunków by Kacper został żużlowcem. Wiadomo, że złapałby kontuzję wcześniej czy później i rodzina z Markiem Kępą na czele powinna byc na to przygotowana. Niestety nie jest i w tym problem. Ciekawe czy Kacper wróci do motocrossu? Tam można nawet kręgosłup złamać. Proponuje by w piłkę tez nie grał. widziałem statystyki - w samej Polsce ginie na boiskach kilku młodych ludzi rocznie.
- Łoptymista
- Trener
Åoptymista pisze:Czarek wrzuć na luz. To jedzt dziecko Marka KÄ™py. Sam siÄ™ zapisz do szkółki albo wyÅ›lij tam swoje (jeÅ›li masz). Patrz jak siÄ™ rozbija, Å‚amie, przez miesiÄ…ce nie może wrócić do zdrowia i zalicza kolejne operacje. Warto czasem pomyÅ›leć zanim coÅ› siÄ™ napisze.
Nie trzeba myśleć jak baba - emocjami, tylko jak facet - racjonalnie. Dlatego ja bym dziecka do żuzla nie posłał, bo jest pewne, że sobie krzywdę zrobi. I Kępowie o tym wiedzieli. Zaczęli natomiast myśleć nad tym po wypadku.
Mogę się założyć, że Kacper będzie (za zgodą rodziców) jeszcze smigał na motocyklu, pewnie nie żuzlowym, ale także niebezpiecznym.
-
meridol