Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
PaniczTZ

#4301 Postautor: PaniczTZ » 8 stycznia 2006, o 22:21

ty geest czy jak tam ci na imie :lol: nie wiem czy wiesz ale zawodowcom klub na sprzet nie daje (napewno nasz) oni podpisuja kontrakty i z tego musza sobie przeznaczyc na sprzet. a wy tego czerwinskiego sie czepiliscie a on juz dawno w rybniku :D jest za mlody na nasz sklad :lol:
TZ EMERYCI SIPMA W EKSTRALIDZE ;)

Geest
Senior

#4302 Postautor: Geest » 8 stycznia 2006, o 22:33

niektórzy dostają przed sezonem pieniądze (i rzekomo wydają je na sprzęt, więc chyba taki skrót myślowy nie stanowi tutaj błędu merytorycznego), czy to w formie pożyczki spłacanej później w ratach z punktówki czy za podpis na kontrakcie.

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#4303 Postautor: prt » 8 stycznia 2006, o 23:32

śledząc dyskusję dotyczącą wychowanków i ich kontraktowania, mam wrażenie, że będzie ona stanowiła motyw przewodni kolejnej reklamy:
- chciałbym, żeby lubelski klub był sponsorowany przez duża firmę, ale żeby się nazywał Motor. chciałbym, żeby jeździli w nim wychowankowie, ewentualnie jeden obcokrajowiec, ale żeby wygrywali ze wszystkimi. chciałbym, żeby zawodnicy dużo zarabiali, ale żeby nie musieli ciężko pracować. i żeby bilety były tańsze. albo w ogóle żeby się wchodziło na mecze za uśmiech albo czekoladę.
- proszę Państwa, takie rzeczy...

nie wiem, ile jeszcze razy będę musiał wspomnianą reklamę przywołać, żeby część publiki zrozumiała, że Lublin w kwestii wychowanków aktualnie nie istnieje na mapie liczących się żużlowców... :?

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Awatar użytkownika
Troll
Kontakt:

#4304 Postautor: Troll » 8 stycznia 2006, o 23:53

Hej!
Kiedyś pisałem o Suchanku, żeby go zakontraktować - i zostałem wyśmiany. Niedawno pisałem o Kjatasie Podżuksie - i tez zostałem wysmiany. Za tego drugiego zawodnika rzeczywiscie (nie ujmując mu) może mieliscie rację, ale z Tomasa w Lublinie bardzo się cieszę i myślę, że reszta forumowiczów też.

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#4305 Postautor: Nazir » 9 stycznia 2006, o 00:07

Czy to prawda, że Rafał Wilk (śr. bieg.2005 - 1,927) jest w kręgu zainteresowań kierownictwa naszego klubu???

Awatar użytkownika
Troll
Kontakt:

#4306 Postautor: Troll » 9 stycznia 2006, o 00:18

Chyba był, ale podobno podpisał w innym klubie. Byłao tym mowa kilka stron wcześniej.

Geest
Senior

#4307 Postautor: Geest » 9 stycznia 2006, o 07:49

Nazir pisze:Czy to prawda, że Rafał Wilk (śr. bieg.2005 - 1,927) jest w kręgu zainteresowań kierownictwa naszego klubu???

to już byłby dramat: Wilk w Lublinie, a Piszcz w Angli :roll:

Czarek
Trener

#4308 Postautor: Czarek » 9 stycznia 2006, o 09:38

Nazir pisze:Czy to prawda, że Rafał Wilk (śr. bieg.2005 - 1,927) jest w kręgu zainteresowań kierownictwa naszego klubu???

W dzisiejszym LSExpressie Wilk to potwierdza, a nawet mówi, że jest propozycja by był trenerem, gdyż ma uprawnienia.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#4310 Postautor: czaszka » 9 stycznia 2006, o 10:04

Niestety tak jak więkoszość przypuszczała Kacper Kępa już nie pojeździ.. Wypowiedź Marka dla Tygodnika Żużlowego: "Kacper miał 8 grudnia ostatnią operację, teraz przed nim rehabilitacja. Podjęliśmy z żoną decyzję, że to koniec z żużlem. Na pewno nie będzie już jeździł i nie wróci do sportu." Szkoda chłopaka..

Czarek
Trener

#4311 Postautor: Czarek » 9 stycznia 2006, o 10:48

czaszka pisze:Niestety tak jak więkoszość przypuszczała Kacper Kępa już nie pojeździ.. Wypowiedź Marka dla Tygodnika Żużlowego: "Kacper miał 8 grudnia ostatnią operację, teraz przed nim rehabilitacja. Podjęliśmy z żoną decyzję, że to koniec z żużlem. Na pewno nie będzie już jeździł i nie wróci do sportu." Szkoda chłopaka..

Jak widać nie było od początku warunków by Kacper został żużlowcem. Wiadomo, że złapałby kontuzję wcześniej czy później i rodzina z Markiem Kępą na czele powinna byc na to przygotowana. Niestety nie jest i w tym problem. Ciekawe czy Kacper wróci do motocrossu? Tam można nawet kręgosłup złamać. Proponuje by w piłkę tez nie grał. widziałem statystyki - w samej Polsce ginie na boiskach kilku młodych ludzi rocznie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener