30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41

żużel w Lublinie

Kto wygra mecz ?? :D

TÅ» Lublin
70
64%
Wybrzeże Gdańsk
35
32%
Będzie remis
4
4%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

#376 Postautor: meesha » 28 maja 2004, o 18:29

Czarek pisze:Ja wiem, że Piątek jest sponsorem od paru lat czyli miał czas żeby jako sponsor zorganizować sobie bieg. Teraz robi zwykłą polityczną szopkę i ja po 15 biegu wychodzę ze stadionu. A co do Śledzia to tylko takie ostrożne przypuszczenie z mojej strony.

A ja tam nie mam nic przeciwko. Dobrze by było od każdego potencjalnego eurodeputowanego, który zamierza się "niespodziewanie" pojawić na stadionie w niedzielę, wyciągnąć po 10.000 (euro :lol: ) i niech sobie jeżdżą po meczu nawet i do północy 8)

marius

#377 Postautor: marius » 28 maja 2004, o 18:46

meesha pisze:
marius pisze:ale coz w rzeszowie stal tez z wami jezdzil bez kuciapy

Stal jeździł :lol: :lol: :lol: Uczcie sie polskiego bo może być ciężko na maturze :? A Rzeszów i Kuciapa pisze się dużymi literami (tak na marginesie)

Jeśli ktoś nie zauważył to Gdańsk i Gorzów w pierwszej rundzie odjechały 4 mecze u siebie i 2 na wyjeździe, natomiast Lublin (i Grudziądz) 2 u siebie i 4 na wyjazdach. Kalendarz jest jak widać w tym roku lekko popaprany, ale w rundzie rewanżowej działa na naszą korzyść, więc poczekajmy przynajmniej do końca rundy zasadniczej i wtedy zobaczymy kto będzie lepszy :twisted:

Jesli chodzi o mature to niejeden chcialby ja zdac tak jak ja wiec sie za bardzo nie podniecaj poza tym chcialem byc blizej waszego sledziiiiikowego jezyka i zgubiiiilem jedna literke. A nie wiem czy ten akcencik ktory wy tam macie zaciagajacy ze wschodu jest taki Polski. A co do duzych liter to moze i sie pisze ale pewnie u was sie tez pisze Kucjjjapa.

Jak u was goscie walili do nas"Pjewnie wy z daljeka przyjjechali bo slichac po akcencje" to poprostu CZYSTA POLSZCZYZNA UKRAINSKA

W OSTROWIE to bedzieci ciink(i)o piszcz(ec) zreszta juz w niedziele was Wybrzeze sprowadzi na ziemie, bedzie wam latwiej bo tak spasc z takiej wysokosci po meczu z ostrowem byloby dla was szokiem, a tak to sie za bardzo nie poobijacie.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#378 Postautor: Erwin » 28 maja 2004, o 19:15

marius pisze:Jesli chodzi o mature to niejeden chcialby ja zdac tak jak ja ...

Po Twoich wypowiedziach stwierdzam, że musiało Cię to sporo kosztować.
:shock:

meesha
Trener
Kontakt:

#380 Postautor: meesha » 28 maja 2004, o 20:29

marius pisze:
meesha pisze:
marius pisze:ale coz w rzeszowie stal tez z wami jezdzil bez kuciapy

Stal jeździł :lol: :lol: :lol: Uczcie sie polskiego bo może być ciężko na maturze :? A Rzeszów i Kuciapa pisze się dużymi literami (tak na marginesie)

Jeśli ktoś nie zauważył to Gdańsk i Gorzów w pierwszej rundzie odjechały 4 mecze u siebie i 2 na wyjeździe, natomiast Lublin (i Grudziądz) 2 u siebie i 4 na wyjazdach. Kalendarz jest jak widać w tym roku lekko popaprany, ale w rundzie rewanżowej działa na naszą korzyść, więc poczekajmy przynajmniej do końca rundy zasadniczej i wtedy zobaczymy kto będzie lepszy :twisted:

Jesli chodzi o mature to niejeden chcialby ja zdac tak jak ja wiec sie za bardzo nie podniecaj poza tym chcialem byc blizej waszego sledziiiiikowego jezyka i zgubiiiilem jedna literke. A nie wiem czy ten akcencik ktory wy tam macie zaciagajacy ze wschodu jest taki Polski. A co do duzych liter to moze i sie pisze ale pewnie u was sie tez pisze Kucjjjapa.

Jak u was goscie walili do nas"Pjewnie wy z daljeka przyjjechali bo slichac po akcencje" to poprostu CZYSTA POLSZCZYZNA UKRAINSKA

W OSTROWIE to bedzieci ciink(i)o piszcz(ec) zreszta juz w niedziele was Wybrzeze sprowadzi na ziemie, bedzie wam latwiej bo tak spasc z takiej wysokosci po meczu z ostrowem byloby dla was szokiem, a tak to sie za bardzo nie poobijacie.

1. Skoro już cytujesz cały mój post to odnieś się łaskawie również do jego drugiej (zdecydowanie bardziej merytorycznej) części.

2. Uwierz mi, matury zazdrościć Ci nie muszę, a nie wiem czy tak trudno wyłapać żartobliwy ton w tym zdaniu :roll:

3. Jeśli już się czymś podniecam, to na pewno nie Twoimi postami :)

4. Nie wiem o jakim akcenciku piszesz gdyż lubelska wersja języka polskiego jest ponoć najbardziej zbliżona do ideału (to zdanie ludzi mądrzejszych ode mnie w tej dziedzinie)

5. Masz jakieÅ› kompleksy na tle Ukrainy :?: To bardzo niepoprawne politycznie :wink:

6. Last but not least: co do naszych wyników to pożyjemy, zobaczymy. Coś nam obrodziło we wróżki i proroków ostatnio. A ja cały czas proszę takowych o numery Dużego Lotka na jutro i jakoś nikt mi ich nie chce podać :lol:

Pozdrowienia dla kibiców żużla z Ostrowa :!:

Gość

#381 Postautor: Gość » 28 maja 2004, o 20:35

Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego Stachyra nie pojedzie ?????
Przecież skoro już chodzi , a w jeździe na motocyklu noga jest przecież prawie nie obecna , przecież się jedzie a nie biegnie !!!!
Skoro może chodzić , może też nogę trzymać na podpórce w czasie jazdy ? Chyba to nie jest duży wysiłek dla nogi

marius

#382 Postautor: marius » 28 maja 2004, o 20:54

Przed meczem w Gdansku gro kibicow w Lublinie liczylo nie wiem czy na cud ale na przynajmniej wyrownana walke, a skonczylo sie wynikiem nic nie lepszym niz uzyskal KM, a o rzeczywistym poziomie druzyn zdecyduje dwumecz bo mysle ze bedzie mialo znaczenie kto bedzie lepszy w tej rywalizacji, ale jak juz wczesniej napisalem po 06.06 to my bedziemy zajmowac 3 miejsce w Lublin 4 i to jest raczej pewne wiec kto tu zaczyna dyskusje niemerytoryczna i sie przyczepia do braku lierki w szybko pisanym tekscie albu duzych liter w nazwach wlasnych, zreszta to nie tylko do mnie te uwagi ale takze i do innego kibica z ostrowa.
A co do jezyka polskeigo to mozecie miec swoje zdanie dla nas jest to napewno dalekie od idealu, ale skoro takie sa zdania uczonych nie bede sie klocil, ja bylem na meczu u was i slyszalem co slyszalem wiec mam swoja opinie.

Obstawiam wynik 54-36 dla Wybrzeza :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

I 58-32 w meczu KM z Lublinem oczywiscie dla KM :twisted: :twisted: a zycie zweryfikuje, ale jesli nie to bedzie tu placz i lamencik na forum :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#383 Postautor: WBA » 28 maja 2004, o 21:27

Ru$eK pisze:Na dzisiejszym treningu widać było bardzo dobrą jazde przede wszystkim Grzegorza Knappa, dobrze tez jechał Śledź, natomiast martwi mnie postawa Mariusza. Widać wyraźnie te sprzety mu dziś nie szły jak trzeba.

Wczoraj zresztą też, choć byłem nie od początku na treningu, a ktoś na forum pisał, że w czwartek nieźle pomykał. Boję się, że w niedzielę będzie z nimi (sprzętami Mariusza) kaszana !
A dziś faktycznie Grzegorz na 3 odjechane wyścigi po 2 kólka 2 x objechał Darka i widać, że nieźle dysponowany :)

Geest
Senior

#385 Postautor: Geest » 28 maja 2004, o 23:05

Na poczatku Mariusz byl szybki, wiec moze po jednym, dwoch biegach zmienil motocykl, zeby juz nic sie nie spartolilo w nim do niedzieli, a kombinowal cos z rezerwowym, zeby go na wszelki wypadek optymalnie ustawic. ale to tylko moje przypuszczenia, bo nie zagladalem zbytnio do parku maszyn.

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#386 Postautor: Przemas » 28 maja 2004, o 23:26

Gawrzyk pisze:klimek wygrywal i z szymkiem i z wronÄ….
mierzylem mu czas na 2 kolka. mial 37 sekund. dla porownania na 2 kolka sledz, knapp czy franek maja jakies 35 sekund..

Będą ludzie z Klimka :) jak nie obnizy lotow to w przyszłosci klub moze miec z niego pozytek!!
Garzyk jak mnie pamiec nie myli to na meczu z Gks powinna byc nowa flaka Fan Clubu??

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#387 Postautor: kdsz » 29 maja 2004, o 00:18

marius pisze:po 06.06 to my bedziemy zajmowac 3 miejsce w Lublin 4 i to jest raczej pewne [...] dyskusje niemerytoryczna

Rzeczywiscie, mamy bardzo merytoryczny glos w dyskusji, az rece opadajÄ….

Rada: na drugi raz nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie rozumiesz. Unikniesz kompromitacji
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

G>k>s

#388 Postautor: G>k>s » 29 maja 2004, o 00:43

Niestety dla Was ,ale wydaje mi sie ze Marius ma racje...

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#389 Postautor: kdsz » 29 maja 2004, o 01:18

Pytanko - od której godziny otwarte będą kasy biletowe w niedzielę?
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#390 Postautor: mikas » 29 maja 2004, o 01:27

Ja tylko przypomne niektórym Ostrowianom jak to się napinali przed meczem z nami iloma to oni u nas punktami nie wygrają i jak Jędrzejak będize wszystkich woził, a rzeczywistość okazała sie zupełnie inna.(Już nie pamiętacie jaki był wtedy lament u Was na forum?) Proponuje narazie wrócic na swoje forum i zapraszam po meczach niedzielnych wtedy porozmawiamy o szansach naszych drużyn 06.06. napewno dużo w niedziele wieczorem się wyjaśni. Narazie to próbujecie wykazać jaką mamy słabą drużynę nie mając do tego żadnych podstaw. Zwracam uwagę również na fakt ze w rewanżach to my jedziemy 4 mecze u siebie a Wy 3 co też nie jest bez znaczenia, jak również na to,że to raczej my i Gorzów możemy powalczyć z Gdańskiem a nie Wy co jak widzę po waszej postawie bardzo Was boli. Może czas przypomnieć sobie słowa Waszego trenera,że w tym sezonie walczycie o utrzymanie a nie o awans, bo co niektórzy z was zachowują się tak jakbyscie mieli większe szanse na awans niż Gdańsk.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#392 Postautor: ravajas » 29 maja 2004, o 11:03

maloh pisze:a w DB podali taki :

9. Karlsson
10. Knapp
11. Śledź
12. Franków
13. Piszcz
14. Stachyra

co wcale nie znaczy że taki będzie

lepiej Karlssona z juniorem, a piszcza z knappem raczej nie

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#393 Postautor: $korzen$ » 29 maja 2004, o 12:37

Ustawienie ktorym pojedziemy w niedziele nie ma co ukrywac jest ryzykowne .... Mysle ze Stachyra ustawil to tak dlatego ze liczy na jazde Piszcza taka jak w meczu z Ostrowem, a byl wtedy nie do ugryzienia co z reszta widzielismy. No ale jesli Tomkowi (w co watpie) znow cos by nie szlo to mozemy tracic sporo punktow. ALe mysle ze Piszcz nie da sie objechac. Karlsson z Knappem to bedzie nasza najmocniejsza para, pod warunkiem ze Knapp udowodni ze nie jest mistrzem tylko i wylacznie treningow, a tak bylo ostatnio. Jesli bedzie ladnie wychodzil spod tasmy tak jak wczoraj bedzie dobrze. Darek to wiadomo, nie zawiedzie. Ale frankow trudno powiedziec. Podczas meczu z Ostrowem bardzo mnie zawiodlm inna strona medalu jest ze jednak ma obecnie lepszy sprzet.
Moze wcale nie bedzie zle w ta niedziele :D

rks

s

#394 Postautor: rks » 29 maja 2004, o 12:55

stawiam na 47-43 dla MOTORU.mysle ze jutro powinno byc masa ludzi.szczegolnie ze to mecz na szczycie i pewnie pojawi sie wiele osob ktore kiedys chodzily na zuzel w czasach swietnosci z nadzieja ze jest szansa znow zobaczyc MOTOR w akcji plus ludzie chodzacy tylko na dobre emcze w lublinie typu liga mistrzow czy mecze tak jak ten na szczycie,druga sprawa co do plakatow to na tak wazny emcz sa beznadizjne.nie wiem kto to wymyslil ale slabiutko w tym temacie.pogoda oki wiec z 10tys musi byc

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#395 Postautor: GIGI » 29 maja 2004, o 13:06

ravajas pisze:
maloh pisze:a w DB podali taki :

9. Karlsson
10. Knapp
11. Śledź
12. Franków
13. Piszcz
14. Stachyra

co wcale nie znaczy że taki będzie

lepiej Karlssona z juniorem, a piszcza z knappem raczej nie

pozdrawia:
Rafał Borowski

Hmm , no Piszcza z Knappem nie mozna wystawić. Z Gelem powinien pojechać Karlsson a Piszcz z juniorem innego wyjścia nie widzę.

Dandi

#396 Postautor: Dandi » 29 maja 2004, o 13:18

K@rol pisze:Czy moglby ktos napisac gdzie znajduje sie klatka dla gosci na zalaczonym obrazku :?:
http://www.tzlublin.com/stadion/panorama.jpg
I czy na tym stadionie rozgrywane sa takze mecze piłki nożnej :?:
<raca>

RykuÅ›

#397 Postautor: RykuÅ› » 29 maja 2004, o 17:38

Gotowość w pelni aby odwiedzic miasto koziołków.Pozdrawiam kibiców Lublina i do zobaczenia na stadionie lub przed.

Sober
Senior

#398 Postautor: Sober » 29 maja 2004, o 17:38

Ludzie dajcie spokój z tym Knappem.. Bądź co bądź, jednak w ostatnim meczu najwięcej dla nas zdobył punktów.. W meczu z Ostrowem - 2,2,2,1,3(10).. Te dwójki były po jechaniu w parze, bo jaki sens byłby w wyprzedzaniu Karlssona? Jedynka - kazdy może mniec gorszy wyścig.. Więc nie wiem co wy rozumiecie przez słowa "mistrz treningów"..

Gość

#399 Postautor: Gość » 29 maja 2004, o 18:55

Knapp to najsłabszy punkt seniorski i co tu wiecej mówić. Ustawienie optymalne to :

9.Śledź
10.Knapp
11.Piszcz
12.Fanków
13.Peter
14.David

moim zdaniem Piszcza bym nie stawiał z juniorem , bo może Piszczo ciśnienia nie trzymać.Jeździ za ryzykownie czasem , co powoduje utratę pozycji , a para anonsowana Piszcz-David może przywozić nawet i 1:5.
Za duże ryzyko !!