marius pisze:meesha pisze:marius pisze:ale coz w rzeszowie stal tez z wami jezdzil bez kuciapy
Stal jeździł

Uczcie sie polskiego bo może być ciężko na maturze

A Rzeszów i Kuciapa pisze się dużymi literami (tak na marginesie)
Jeśli ktoś nie zauważył to Gdańsk i Gorzów w pierwszej rundzie odjechały 4 mecze u siebie i 2 na wyjeździe, natomiast Lublin (i Grudziądz) 2 u siebie i 4 na wyjazdach. Kalendarz jest jak widać w tym roku lekko popaprany, ale w rundzie rewanżowej działa na naszą korzyść, więc poczekajmy przynajmniej do końca rundy zasadniczej i wtedy zobaczymy kto będzie lepszy

Jesli chodzi o mature to niejeden chcialby ja zdac tak jak ja wiec sie za bardzo nie podniecaj poza tym chcialem byc blizej waszego sledziiiiikowego jezyka i zgubiiiilem jedna literke. A nie wiem czy ten akcencik ktory wy tam macie zaciagajacy ze wschodu jest taki Polski. A co do duzych liter to moze i sie pisze ale pewnie u was sie tez pisze Kucjjjapa.
Jak u was goscie walili do nas"Pjewnie wy z daljeka przyjjechali bo slichac po akcencje" to poprostu CZYSTA POLSZCZYZNA UKRAINSKA
W OSTROWIE to bedzieci ciink(i)o piszcz(ec) zreszta juz w niedziele was Wybrzeze sprowadzi na ziemie, bedzie wam latwiej bo tak spasc z takiej wysokosci po meczu z ostrowem byloby dla was szokiem, a tak to sie za bardzo nie poobijacie.
1. Skoro już cytujesz cały mój post to odnieś się łaskawie również do jego drugiej (zdecydowanie bardziej merytorycznej) części.
2. Uwierz mi, matury zazdrościć Ci nie muszę, a nie wiem czy tak trudno wyłapać żartobliwy ton w tym zdaniu
3. Jeśli już się czymś podniecam, to na pewno nie Twoimi postami
4. Nie wiem o jakim akcenciku piszesz gdyż lubelska wersja języka polskiego jest ponoć najbardziej zbliżona do ideału (to zdanie ludzi mądrzejszych ode mnie w tej dziedzinie)
5. Masz jakieÅ› kompleksy na tle Ukrainy

To bardzo niepoprawne politycznie
6. Last but not least: co do naszych wyników to pożyjemy, zobaczymy. Coś nam obrodziło we wróżki i proroków ostatnio. A ja cały czas proszę takowych o numery Dużego Lotka na jutro i jakoś nikt mi ich nie chce podać
Pozdrowienia dla kibiców żużla z Ostrowa