Conrad pisze:To chyba byłeś na innych meczach, albo jesteś kumplem Dawidka.
Taa, ze szkolnej ławy
Snys pisze:Piotr Świst, żużlowiec Sipmy
- W wyścigu z Knappem musiałem wyhamować motocykl, ponieważ najpierw wpadłem w dziurę, a później omal nie uderzyłem w Grześka. .
DW
_piotrusss pisze:Mi się takie amerykańskie podejście Dyra podoba. Jak by to wyglądało, gdyby powiedział, ze nie ma co liczyć na jakieś punkty w tych spotkaniach? Jedzie się zawsze po zwycięstwo.
ravajas pisze: biegiem 9. Knapp mnie obraził () jako kibica. Tak jeździ zawodnik? to ma być walczak?? chyba waldemar
hayabusarider pisze:Cieślewicza powinno się zlinczować po jego kopniaku w Śwista!!!.
Nie wiecie,zy sędzia ma takie uprawnienia by ukarać w jakiś sposób nie sportowe zachowanie zawodnika??
4. Jesper B. Jensen - (2,3,3,3,3,1) 15
-----------------------------------
10. Grzegorz Knapp - (2,3,1*,1*,3) 10+2
harry pisze:Przed Gorzowem wyrzucać Swista?????????![]()
![]()
![]()
No ktoś musiałby się chyba z ....em na rozumy zamienić.
Toż to tamtejsi kibice skazali go na wygnanie do Lublina (bagatela 600km w jedną stronę prawie co tydzień). No lepszej motywacji to chyba nikt nie będzie miał.
No i przy okazji od razu się wiele wyjaśni: Czy silniki złe, czy tor lubelski nie pasuje itp,.
Jak da ciała u SIEBIE to wszystko jasne. Wóz albo przewóz.
Torsen pisze:Tylko proszę nie mówić, że obaj pojadą. Bo to będzie niechybny znak, że do Gorzowa wybiera się również Karol Polak.
harry pisze:Przed Gorzowem wyrzucać Swista?????????![]()
![]()
![]()
No ktoś musiałby się chyba z ....em na rozumy zamienić.
Toż to tamtejsi kibice skazali go na wygnanie do Lublina (bagatela 600km w jedną stronę prawie co tydzień). No lepszej motywacji to chyba nikt nie będzie miał.
No i przy okazji od razu się wiele wyjaśni: Czy silniki złe, czy tor lubelski nie pasuje itp,.
Jak da ciała u SIEBIE to wszystko jasne. Wóz albo przewóz.
Torsen pisze:.....Tylko proszę nie mówić, że obaj pojadą. Bo to będzie niechybny znak, że do Gorzowa wybiera się również Karol Polak.
InDorka pisze:Byc moze moja niechec do P.Åš. ma swoje zrodlo w tym,ze ja go po prostu nie lubie,ale nie musze,no nie?
InDorka pisze:A moze to odzywa sie moja tesknota za skladem z lubelskich zawodników?
InDorka pisze:A wracajac do Śwista.Piszesz,ze ma potencjał,ale jak widac to za,malo aby spelnic nasze oczekiwania.
Jesli zacznie jechac - obiecuje zjeśc krzyzyk.Nawet publicznie.