peterix pisze:Gelo pisze:Zgadzam się - z jednym zastrzeżeniem. Kupując bilet nie miałem wpływu na wybór "mojego miejsca".
No i masz rację. Z tymi biletami przez eventim to nigdy nie wiadomo wcześniej: czy będzie wybór miejsc czy losowanie. Klub nigdy wcześniej nie informuje czy sam wybierzesz miejsce czy system. Ostatnio system. Ale dlaczego, to nie wiem. Kto o tym decyduje eventim czy klub?
Jakby było ścisłe przestrzeganie zakupionych miejsc, to pewnie część ludzi by zrezygnowała z rzędów 1-3 (zwłaszcza na łuku) lub grzecznie stałaby na koronie. A tak wbija się na chama na krzesełka byle gdzie i jest chaos...
Jak sobie wyobrażasz wybór miejsc jak bilety sprzedają się w 2-3min? Wydaje mi się, że zawsze jest możliwość wyboru miejsca na mapce ale nikt z tego nie korzysta ponieważ nie ma czasu na to. Przez wybór miejsca nie kupiłem karnetów bo nie zdążyłem ;) Chciałem wybrać miejsca i dopiero po jakiś 3-4min kapnąłem się, że się to nie uda i chciałem już losowe miejsca ale już nie było karnetów.