Ge(L)o pisze:Uff, jak dobrze, że był Karol i ochrona.
Dobrze dla Rzeszowa
Ge(L)o pisze:Uff, jak dobrze, że był Karol i ochrona.
bartollo pisze:Ja Karola Barana lubie i jezeli przychodzi pod numer 2/10 albo 4/12 to tylko sie cieszyc. Kibice go lubia, on zna Lublin, waleczny i w dodatku to typ cwaniaka torowego. Natomiast jezeli ma to byc wzmocnienie pozycji 1/9 albo 5/13 to juz takiego entuzjazmu nie ma. Z drugiej strony jezeli bedzie walka o sklad Jelenia, Barana, Miesiaca i Lamberta to mozliwe sa zgrzyty w zespole.
Gelo pisze:Co do naszego składu to odejście Woźniaka z Wrocka komplikuje nam trochę Ogóra i Lebiedevsa.
jerry78 pisze:Gelo pisze:Co do naszego składu to odejście Woźniaka z Wrocka komplikuje nam trochę Ogóra i Lebiedevsa.
W naszym interesie powinno być to, żeby do Wrocławia trafił jeden z dwóch polskich pakietów, wtedy może odpuszczą Oskara :)
W każdym razie cała układanka zaczyna się od ekstraligi i dopiero jak tam się poukłada, to wtedy będzie można działać na polu I ligowym.
jerry78 pisze:Gelo pisze:Co do naszego składu to odejście Woźniaka z Wrocka komplikuje nam trochę Ogóra i Lebiedevsa.
W naszym interesie powinno być to, żeby do Wrocławia trafił jeden z dwóch polskich pakietów, wtedy może odpuszczą Oskara :)
W każdym razie cała układanka zaczyna się od ekstraligi i dopiero jak tam się poukłada, to wtedy będzie można działać na polu I ligowym.
Yeste pisze:to ja jeszcze cenię go za to, że jeździ zespołowo. Dość powszechny był obrazek, kiedy Baran jadący na drugim miejscu niemal przez cały bieg ogląda się za siebie po to, żeby dowieźć kolegę z drużyny, który jechał akurat na pierwszym.

_piotrusss pisze:A rezerwa? Zdecydowanie potrzeba nam jeszcze jednego polskiego zawodnika na poziomie minimum Daniela. Myślę że o dwa miejsca w składzie mogliby walczyć właśnie Daniel, Maciek i Karol. W razie tfu kontuzji lub kolizji terminów obco, do składu wskoczyliby we trzech.
_piotrusss pisze:Oczywiście chodziło o PawłaZ Maćka to w Rzeszowie chcą zrobić trenera.