Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#2901 Postautor: Maciek » 9 grudnia 2005, o 22:21

Jaki junior jest z Czech ma 20 lat i startował w finale IMSJ :?:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Geest
Senior

#2902 Postautor: Geest » 9 grudnia 2005, o 22:23

oj dupa zbita, lepiej niech dosypią jakiegoś czegoś na ten tor, co by jakieś bardziej przyzwoite mecze dało się w przyszłym roku obejrzeć.

powtórzę się: brać Piszcza, bo jeszcze i jego ktoś zaklepie. Jeśli zaś chcemy gwizdać (albo świstać) na własnych zawodników, bierzmy tego co miał być liderem Falubazu w tym sezonie.
Trumiński, heh, po otwarciu rynku marnie to widzę. Może Bjerre... :roll:

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#2903 Postautor: auganoff » 9 grudnia 2005, o 22:31

Maciek pisze:Jaki junior jest z Czech ma 20 lat i startował w finale IMSJ :?:

Sugestia, że bierzemy Suchanka?

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#2904 Postautor: dilucio » 9 grudnia 2005, o 22:31

Michael pisze:Nie nie jestem naiwny.
Walczymy o ekstralige prawda :?: :twisted:

Wiec taki zawodnik na chwile obecna bylby bardzo dobry.

Podkreslam walczymy o ekstralige :twisted:

to walczcie dalej o ta ekstralige powodzenia zycze :shock: :shock: a ja sobie powalcze o tytul imsj w przyszlym sezonie tylko przez zime naucze sie troche smigac na motorze zuzlowym :D :lol:

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#2905 Postautor: K.A.M.I.L. » 9 grudnia 2005, o 22:36

Jaki junior jest z Czech ma 20 lat i startował w finale IMSJ

Jeżeli to o tego chodzi to chyba jest to Tomas Suchanek.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Pebas
Szkółkowicz

#2906 Postautor: Pebas » 9 grudnia 2005, o 22:39

a ja w przeciwienstwie do wielu z was nie chce piszcza w lublinie kolejny sezon ogladac. niech idzie gwiadorzyc gdzies w polske. mial u nas 3 lata na wykorzystanie szansy i pokazanie ze jest liderem. piszcz liderem bywal od czasu do czasu, z taka sama czestotliwoscia jak lapal kontuzje. przerost formy nad trescia, ludzie w niego wierza a on zawodzi raz za razem. no chyba zeby chcial podpisac tak jak w szwecji. za darmo i walczyc o miejsce w skladzie. bez zadnych gwaranacji.
tak mi sie jeszcze wydaje ze niektorzy za wczesnie punkty w lidze policzyli. mozna zmontowac jeszcze sklad na awans do ekstraligi. nazwisk nie bede wymienial bo wszyscy wiedza o kogo chodzi. obracamy sie w obrebie 20 nazwisk wiec nie bede zgrywal eksperta.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2907 Postautor: bkapusta » 9 grudnia 2005, o 22:39

Taki junior bylby wzmocnieniem.

Ale nie ma co ukrywac, ze do walki o elige trzeba nam 2 seniorow, porzadnych, a na tych pokico widokow brak.

Swoja droga znow kumulacja w duzym lotku, moze sie tym razem uda to by sie Holte sciagnelo do Lublina :P
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#2908 Postautor: boxing » 9 grudnia 2005, o 22:49

Jezdzi w Anglii jeden Tomas Suchanek - w angielskiej Premier League 90 pozycja, w rankingu kilkadziesiat miejsc za Edwardem Kennettem i Troyem Butchelorem. Nie wiem dlaczego klub wzbrania sie przed Alesem Drymlem, a bierze (?) slabiutkiego czeskiego juniora, od ktorego nawet na tym forum wskazano kilku lepszych (Alden, Batchelor, Kennett, Messing). Mlodzi jezeli chca sie rozjezdzic i robic kariere w speedwayu nie powinni miec chyba wygorowanych zadan finansowych? A moze klub z nimi rozmawial i sa drozsi od Karlssona/Maxa/Slabonia itp...ale w to nie wierze.

Ponizej link z "dokonaniami" Suchanka na tle paru innych przymierzanych (przynajmniej przez nas) do naszego teamu juniorow:
http://www.premierleaguespeedway.pwp.bl ... erages.htm
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#2909 Postautor: auganoff » 9 grudnia 2005, o 23:00

Pebas pisze:a ja w przeciwienstwie do wielu z was nie chce piszcza w lublinie kolejny sezon ogladac. niech idzie gwiadorzyc gdzies w polske. mial u nas 3 lata na wykorzystanie szansy i pokazanie ze jest liderem. piszcz liderem bywal od czasu do czasu, z taka sama czestotliwoscia jak lapal kontuzje. przerost formy nad trescia, ludzie w niego wierza a on zawodzi raz za razem. no chyba zeby chcial podpisac tak jak w szwecji. za darmo i walczyc o miejsce w skladzie. bez zadnych gwaranacji.
tak mi sie jeszcze wydaje ze niektorzy za wczesnie punkty w lidze policzyli. mozna zmontowac jeszcze sklad na awans do ekstraligi. nazwisk nie bede wymienial bo wszyscy wiedza o kogo chodzi. obracamy sie w obrebie 20 nazwisk wiec nie bede zgrywal eksperta.

Bratnia dusza na forum!!!!

1. Też nie chcę Piszcza!
2. Też jeszcze nie spisuję następnego sezonu na straty.
3. Są jeszcze: Loram, Hamill, Dryml, Brhel - na pierwszą ligę wciąż mocni.

Ponawiam propozycję Jonasa Davidssona - średnia powyżej 2 pkt w Elitserien, młodzieżowy mistrz Szwecji 2005 - przed Lindbaeckiem i Lindgrenem. Młody, perspektywiczny zawodnik, na pewno o wielkich możliwościach, nie sądzę, żeby dziką kartę na Grand Prix Skandynawii dano komuś przypadkowemu!
Rzecz jasna, że to strzał w ciemno, młodość może być równie dobrze zaletą co wada, ale w tym momencie jest to jakaś szansa. Co mamy do stracenia?

Cysiek
Kontakt:

#2910 Postautor: Cysiek » 9 grudnia 2005, o 23:03

panowie obco by sie jeszcze kilku znalazło np A Dryml Brhel Zentenstrom Loram Hamill i np Zagar i ten Bjere czy jak mu tam i jeszcze mozna jechac o cos do tego zagranicznych juniorów knappa i rempałe i mozna walczyc
Był Będzie Jest Montex Lublin MKS !!!
TŻ z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#2911 Postautor: neir1 » 9 grudnia 2005, o 23:11

a ja uwazam ze Suchanek to bardzo dobra wiadomosc o ile by sie potwierdzila jeszcze czekam na Drymla i Brhela ;)
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah ;)"

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#2912 Postautor: jacur78 » 9 grudnia 2005, o 23:18

Suchanek.... bardzo dobrze ... Boxing na tego chlopaka nalezy patrzec przez pryzmat wynikow uzyskiwanych na czeskich a nie angielskich torach. Zdecydowanie lepszy od Bachelorow Kennettow i Aldenow...

Kilok