Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#2901 Postautor: Maciek » 9 grudnia 2005, o 22:21

Jaki junior jest z Czech ma 20 lat i startował w finale IMSJ :?:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Geest
Senior

#2902 Postautor: Geest » 9 grudnia 2005, o 22:23

oj dupa zbita, lepiej niech dosypią jakiegoś czegoś na ten tor, co by jakieś bardziej przyzwoite mecze dało się w przyszłym roku obejrzeć.

powtórzę się: brać Piszcza, bo jeszcze i jego ktoś zaklepie. Jeśli zaś chcemy gwizdać (albo świstać) na własnych zawodników, bierzmy tego co miał być liderem Falubazu w tym sezonie.
Trumiński, heh, po otwarciu rynku marnie to widzę. Może Bjerre... :roll:

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#2903 Postautor: auganoff » 9 grudnia 2005, o 22:31

Maciek pisze:Jaki junior jest z Czech ma 20 lat i startował w finale IMSJ :?:

Sugestia, że bierzemy Suchanka?

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#2904 Postautor: dilucio » 9 grudnia 2005, o 22:31

Michael pisze:Nie nie jestem naiwny.
Walczymy o ekstralige prawda :?: :twisted:

Wiec taki zawodnik na chwile obecna bylby bardzo dobry.

Podkreslam walczymy o ekstralige :twisted:

to walczcie dalej o ta ekstralige powodzenia zycze :shock: :shock: a ja sobie powalcze o tytul imsj w przyszlym sezonie tylko przez zime naucze sie troche smigac na motorze zuzlowym :D :lol:

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#2905 Postautor: K.A.M.I.L. » 9 grudnia 2005, o 22:36

Jaki junior jest z Czech ma 20 lat i startował w finale IMSJ

Jeżeli to o tego chodzi to chyba jest to Tomas Suchanek.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Pebas
Szkółkowicz

#2906 Postautor: Pebas » 9 grudnia 2005, o 22:39

a ja w przeciwienstwie do wielu z was nie chce piszcza w lublinie kolejny sezon ogladac. niech idzie gwiadorzyc gdzies w polske. mial u nas 3 lata na wykorzystanie szansy i pokazanie ze jest liderem. piszcz liderem bywal od czasu do czasu, z taka sama czestotliwoscia jak lapal kontuzje. przerost formy nad trescia, ludzie w niego wierza a on zawodzi raz za razem. no chyba zeby chcial podpisac tak jak w szwecji. za darmo i walczyc o miejsce w skladzie. bez zadnych gwaranacji.
tak mi sie jeszcze wydaje ze niektorzy za wczesnie punkty w lidze policzyli. mozna zmontowac jeszcze sklad na awans do ekstraligi. nazwisk nie bede wymienial bo wszyscy wiedza o kogo chodzi. obracamy sie w obrebie 20 nazwisk wiec nie bede zgrywal eksperta.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2907 Postautor: bkapusta » 9 grudnia 2005, o 22:39

Taki junior bylby wzmocnieniem.

Ale nie ma co ukrywac, ze do walki o elige trzeba nam 2 seniorow, porzadnych, a na tych pokico widokow brak.

Swoja droga znow kumulacja w duzym lotku, moze sie tym razem uda to by sie Holte sciagnelo do Lublina :P
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#2908 Postautor: boxing » 9 grudnia 2005, o 22:49

Jezdzi w Anglii jeden Tomas Suchanek - w angielskiej Premier League 90 pozycja, w rankingu kilkadziesiat miejsc za Edwardem Kennettem i Troyem Butchelorem. Nie wiem dlaczego klub wzbrania sie przed Alesem Drymlem, a bierze (?) slabiutkiego czeskiego juniora, od ktorego nawet na tym forum wskazano kilku lepszych (Alden, Batchelor, Kennett, Messing). Mlodzi jezeli chca sie rozjezdzic i robic kariere w speedwayu nie powinni miec chyba wygorowanych zadan finansowych? A moze klub z nimi rozmawial i sa drozsi od Karlssona/Maxa/Slabonia itp...ale w to nie wierze.

Ponizej link z "dokonaniami" Suchanka na tle paru innych przymierzanych (przynajmniej przez nas) do naszego teamu juniorow:
http://www.premierleaguespeedway.pwp.bl ... erages.htm
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#2909 Postautor: auganoff » 9 grudnia 2005, o 23:00

Pebas pisze:a ja w przeciwienstwie do wielu z was nie chce piszcza w lublinie kolejny sezon ogladac. niech idzie gwiadorzyc gdzies w polske. mial u nas 3 lata na wykorzystanie szansy i pokazanie ze jest liderem. piszcz liderem bywal od czasu do czasu, z taka sama czestotliwoscia jak lapal kontuzje. przerost formy nad trescia, ludzie w niego wierza a on zawodzi raz za razem. no chyba zeby chcial podpisac tak jak w szwecji. za darmo i walczyc o miejsce w skladzie. bez zadnych gwaranacji.
tak mi sie jeszcze wydaje ze niektorzy za wczesnie punkty w lidze policzyli. mozna zmontowac jeszcze sklad na awans do ekstraligi. nazwisk nie bede wymienial bo wszyscy wiedza o kogo chodzi. obracamy sie w obrebie 20 nazwisk wiec nie bede zgrywal eksperta.

Bratnia dusza na forum!!!!

1. Też nie chcę Piszcza!
2. Też jeszcze nie spisuję następnego sezonu na straty.
3. Są jeszcze: Loram, Hamill, Dryml, Brhel - na pierwszą ligę wciąż mocni.

Ponawiam propozycję Jonasa Davidssona - średnia powyżej 2 pkt w Elitserien, młodzieżowy mistrz Szwecji 2005 - przed Lindbaeckiem i Lindgrenem. Młody, perspektywiczny zawodnik, na pewno o wielkich możliwościach, nie sądzę, żeby dziką kartę na Grand Prix Skandynawii dano komuś przypadkowemu!
Rzecz jasna, że to strzał w ciemno, młodość może być równie dobrze zaletą co wada, ale w tym momencie jest to jakaś szansa. Co mamy do stracenia?

Cysiek
Kontakt:

#2910 Postautor: Cysiek » 9 grudnia 2005, o 23:03

panowie obco by sie jeszcze kilku znalazło np A Dryml Brhel Zentenstrom Loram Hamill i np Zagar i ten Bjere czy jak mu tam i jeszcze mozna jechac o cos do tego zagranicznych juniorów knappa i rempałe i mozna walczyc
Był Będzie Jest Montex Lublin MKS !!!
TŻ z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#2911 Postautor: neir1 » 9 grudnia 2005, o 23:11

a ja uwazam ze Suchanek to bardzo dobra wiadomosc o ile by sie potwierdzila jeszcze czekam na Drymla i Brhela ;)
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah ;)"

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#2912 Postautor: jacur78 » 9 grudnia 2005, o 23:18

Suchanek.... bardzo dobrze ... Boxing na tego chlopaka nalezy patrzec przez pryzmat wynikow uzyskiwanych na czeskich a nie angielskich torach. Zdecydowanie lepszy od Bachelorow Kennettow i Aldenow...

Kilok

#2913 Postautor: Kilok » 9 grudnia 2005, o 23:24

Tomas Suchanek 07.04.1984
no to chyba juz rozjasniona sytuacja 8)

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#2914 Postautor: kilar » 9 grudnia 2005, o 23:27

zaraz zaraz... a gdzie jest w ogole powiedziane, ze ktos z klubu prowadzi z nim rozmowy :?: sa jakies informacje na ten temat :?: Moze Maciek sie zapytal o niego, gdyz rozwiazywal krzyzowke w tygodniku zuzlowym...

Kilok

#2915 Postautor: Kilok » 9 grudnia 2005, o 23:31

kilar pisze:zaraz zaraz... a gdzie jest w ogole powiedziane, ze ktos z klubu prowadzi z nim rozmowy :?: sa jakies informacje na ten temat :?: Moze Maciek sie zapytal o niego, gdyz rozwiazywal krzyzowke w tygodniku zuzlowym...

no to wlasnie moze wspolnymi silami rozwiazemy jÄ…,podalem tylko ze Suchanek juz juniorem nie jest.

P.S. Maciek sprawdz dokladnie w tej krzyzowce czy w haśle nie jest powiedziane IMEJ bo jesli tak to chodzi o Lubosa Tomicka :wink:

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#2916 Postautor: Cz@rek » 9 grudnia 2005, o 23:36

A co nam szkodzi zakontraktować nawet 3 czy 4 obcych juniorów chocby jako bata na tych
którzy aktualnie będą startować :?: Czy sporadyczny występ w MDMP :?:
I nie trzeba szukać tylko wsród nie najtanszych skandynawów czy angoli.
Popatrzmy na południe czy nawet wschód.
NP:Aktualny vice mistrz Europy do lat 19-Kostia Podżuks :!:
Lub jeszcze młodszy i bardziej utalentowany(to może być jego sezon wsród juniorów :!: )
-JURICA PAVLIC 16 letni CHorwat.,i radziłbym sie nie ociagać bo nim interesuje się nawet WTS
Wrocław.

YNOS

#2917 Postautor: YNOS » 10 grudnia 2005, o 00:02

Cisza przed burzą.Tak mozna nazwać stan w którym znalazło sie "kierownictwo" lubelskiej drużyny.Bo jak inaczej nazważ fakt że wszyscy(czytaj prawie) zawodnicy którzy mogliby reprezentować barwy Sipmy podpisuja kontrakty w innych druzynach.A jeszcze część forumowiczów ku mojemu ogromnemu zdziwieniu( i nie tylko mojemu) chciało by miec w składzie Huszczę i Brhela.I powstanie "filia żuzlowa" klubu Górnik Łęczna gdzie zatrudniani są za przeproszeniem "emeryci".Ja bynajmniej nie mam ochoty ogladać tych panów w lubelskiej drużynie.Ich to ogladał mój ojciec ale 20 lat temu.Mam nadzieje że kontrakty podpiszą Jeleniewski i ...Piszcz który może jest chimerycznym zawodnikeim ale wie na czym polega ta zabawa.Klub nie funkcionuje tak jak powinien.Do dnia dzisiejszego nie jest znane nazwisko trenera gdzie w niektórych klubach juz rozpoczęto przygotowania do sezonu.Więc pytam jasno:czy klub tratuje nas kibiców poważnie mydląc oczy obietnicami które i tak nie będą spełnione?

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#2918 Postautor: marcin_lub » 10 grudnia 2005, o 00:29

1- A czy kiedyś w ogóle klub traktował nas kibiców poważnie :?: :?: Np. Otwarcie bramy przed meczem barażowym z Falubazem...

2- Uważam, że Piszcz wyczerpał już kredyt zaufania, jaki dostał w Lublinie :!: Wystarczy już tych jego popisów kończących się kontuzjami stawiającymi klub w nieciekawej sytuacji :!: Brak poważnego podejścia tego zawodnika do wykonywanego zawodu poprostu w moich oczach go dyskwalifikuje :!: :!:

3- Jakoś przed tym sezonem jestem dziwnie spokojny. Głęboko liczę na jakąś niespodziankę ze strony zarządu i mam nadzieje, że się nie przejadę. A wypisywanie tak strasznie pesymistycznych perspektyw przez większość forumowiczów jest dla mnie niezrozumiałe...

4- Czy Ostrów wytrzyma finansowo, chociaż pół sezonu w takim składzie :?: :!: Jakoś nie wydaje mi się :!: Po trzech meczach gdzie Max zrobi komplety a Peter dołoży dwu cyfrówki myślę, że nie będzie tak ciekawie w kasie klubu...

5- Bądźmy dobrej myśli :!: Będzie to, co musi być :!: :!:

Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#2919 Postautor: jas » 10 grudnia 2005, o 00:39

marcin_lub pisze:4- Czy Ostrów wytrzyma finansowo, chociaż pół sezonu w takim składzie :?: :!: Jakoś nie wydaje mi się :!: Po trzech meczach gdzie Max zrobi komplety a Peter dołoży dwu cyfrówki myślę, że nie będzie tak ciekawie w kasie klubu...

jakos w zeszlym roku wszyscy mowili to samo, a Ostrow nie ma dlugow. w tym sezonie jestem pewien, ze bedzie tak samo. poza tym liczenie na to, ze rywalowi skonczy sie kasa swidczy tylko o tym w jak slabej sytuacji jestesmy :roll:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
j23

#2920 Postautor: j23 » 10 grudnia 2005, o 00:45

Ja jetem przekonany że zarząd nie popełni błędów z tamtego sezonu i wie co robi napewno zwykla ludzka ambicja na to nie pozwoli i myślę że bedziemy mile zaskoczeni kolejnymi kontraktami w TŻ . Ja osobiście stawiam na Lorama i jakiegoś skandynawskiego juniora. :) :) A walke o e_ligę mamy bankową :lol: .Pozdrawiam

sledzio

#2921 Postautor: sledzio » 10 grudnia 2005, o 00:45

Dzisiaj sobota , może kolejne transferki !??

meridol

#2922 Postautor: meridol » 10 grudnia 2005, o 00:58

chyba te zapowiedzi o walce o E-lige to sciema... widac ze nie wiele sie zmienilo w klubie po za nowym dyrektorem. a mialem taka nadzieje ze moze w tym roku cos sie ruszy...
slyszalem juz wczesniej ze w klubie nie jest wesolo i teraz to wszystko sie potwierdza. szkoda, wielka szkoda :cry:

Awatar użytkownika
j23

#2923 Postautor: j23 » 10 grudnia 2005, o 01:02

Masz nieświeże informacje co do atmosfery w klubie. :twisted:
klimat jest bardzo dobry :wink: :wink:

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#2924 Postautor: DonKamizi » 10 grudnia 2005, o 01:07

J...a w jakim to klubie byłeś....gdzie to taka super atmosfera jest ????
Bo poszedłbym gdzieś się rozerwać po pracowitym tygodniu....
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

keram

#2925 Postautor: keram » 10 grudnia 2005, o 06:01

a co sądzicie o takim zawodniku jak Daniel King na pozycji juniora o ile jeszcze nim jest. Niezle smigał w mistrzostwach świata.