$korzen$ pisze:
... to co Gawrzyk teraz ? Darkin,Bager czy moze Stefani .. no ? Boze co za zenada...
Dzięki zniesieniu ograniczeń dla obcokrajowców do dyspozycji jest jeszcze Jesper B. Jensen
$korzen$ pisze:
... to co Gawrzyk teraz ? Darkin,Bager czy moze Stefani .. no ? Boze co za zenada...
Loram, HamillSpodziewam sie, ze raczej nie bede w Lublinie jezdzic. Wiec zostaja juz (a moze jeszcze): Brhel, Klingberg, Gjedde i paru innych przecietnych zuzlowcow. Najlepszym wyborem byloby pozyskanie Niklasa, ale juz raz wystawil klub do wiatru, wiec pewnie tez nie przyjdzie. Brhel to dosyc stary zawodnik, smigal w Opolu jako tako, ale mowiac szczerze po cholere tu kolejny sredniak
Przypomnial mi sie wlasnie troszeczke slawniejszy Fin niz Joonasa, a mianowicie Kai Laukanen... moze on
Gelo pisze:Klingberg to poza wymienionymi gwiazdami to chyba najlepsze rozwiązanie. Problem w tym, ze jest bardzo ale to bardzo bezbarwny. Tłucze tych punktów trochę ale jest niewidoczny.
Torsen pisze:Może rzecz w tym, że tu nie ma jak w cywilizowany sposób dotrzeć?
Chociaż z drugiej strony, trasa Warszawa - Lublin taka znowu ostatnia nie jest...
BTW Orientuje się ktoś, czy zawodnicy kontraktowani przez Rzeszów korzystają z tamtejszego lotniska? Bo jeśli nie, to za nic nie mogę zromieć, że tamto zadupie jest każdemu po drodze, a my nikomu.
Pokemon pisze:My tu wymieniamy: Klingberg, Gjedde...a i tak pewnie będzie jakiś chińczyk Huk-Wie-Kto![]()
Co do kierunku gdańskiego, to prędzej ochrzczą się Gonisz Gwardzista Gdańsk i rozpoczna od zera jak w tamtym roku i nikogo z tamtąd nie puszczą
Jeśłi mi się nie przewidziało to Pedersen gdzieś coś mówił, że bardzo mu odpowida bliskość lotniska kiedy podpisywał w RzeszowieTorsen pisze:BTW Orientuje się ktoś, czy zawodnicy kontraktowani przez Rzeszów korzystają z tamtejszego lotniska? Bo jeśli nie, to za nic nie mogę zromieć, że tamto zadupie jest każdemu po drodze, a my nikomu.
Åoptymista pisze:korzen wrzuc na luz. ok?
Moze jestem naiwny, ale jestem swiecie przekonany, ze wczesniej lub pozniej harry powroci na forum. Szkoda, ze teraz przestal nadawac w takim ciekawym momencie:/
Jeszcze kilka wolnych miejsc w druzynie mamy, kilku dobrych zawodnikow jeszcze jest do wziecia, wiec teoretycznie cos jeszcze moze sie zdarzyc.
ravajas pisze:
się zobaczy. A jesli nie poradzą sobie z problemami, to może sie miejsce w Elidze zwolni hie hie...
Gawrzyk pisze:Możesz się korzeń denerwować i rzucać błotem. Ale nie wiesz dlaczego tak się stało. Najlepiej spytaj jego, może wtedy uwierzysz że nie poszło o pieniądze. Zresztą przyjedzie Joonas na mecz będziesz miał ku temu okazję. Po prostu z innego miejsca w Polsce łatwiej mu będzie spełnić jego plany sportowe i prywatne. Cyba każdy na jego miejscu zrobiłby tak samo.
Składu jeszcze nie ma więc z wyrokami o wynikach warto się wstrzymać. Ja jestem pewien, że Zielona Góra i Ostrów przegrają mecz. I to nie jeden.
prt pisze:secundo: jest wolny rynek. nie jest winą Sipmy, że nie ma w Polsce firm, które chcą wyłożyć więcej pieniędzy. może się tak dzieje, bo żużel jest zbyt słabą promocją dla firm, może się tak dzieje, że promocja jest niewspółmierna względem kosztów, może się tak dzieje, bo jest burdel w klubie / klubach i nie do końca wiadomo, co się z forsą robi, może się tak dzieje, bo nie ma bogatszych i chętniejszych firm.
Torsen pisze:BTW Orientuje się ktoś, czy zawodnicy kontraktowani przez Rzeszów korzystają z tamtejszego lotniska? Bo jeśli nie, to za nic nie mogę zromieć, że tamto zadupie jest każdemu po drodze, a my nikomu.