motorlublin pisze:ZA Frankiem bardzo mocno stoi Końskowola! Sponsor po raz kolejny wymógł jego obecność na turnieju...
Buhehehehehehehehehehe, oj nie mogÄ™
Gawrzyk pisze:DonKamizi pisze:Zresztą czy w tym klubie PREZES nie ma nic do powiedzenia ??? Kupa ludzi z Sipmy ma karnety, Leszek Kępa mógłby przecież przeciwstawić się decyzji Kołodzieja...Gawrzyk pisze:Prezes jeszcze nic nie wie na ten temat, dlatego sądzę że decyzja nie będzie jeszcze ostateczna.
Hmmm....napiszę to kłamstwo.Wie i przystał na to.
A jeżeli chodzi o Franka.Ma sponsora, który przychyliłby mu nieba i dzięki temu ma mieć miejsce w tym turnieju.Tylko czy "Super technik" Mario kiedykolwiek będzie potrafił to docenić ???sadychor pisze:motorlublin pisze:ZA Frankiem bardzo mocno stoi Końskowola! Sponsor po raz kolejny wymógł jego obecność na turnieju...
Buhehehehehehehehehehe, oj nie mogÄ™![]()
To Ci się udało
![]()
![]()
Gawrzyk pisze: powiedz kto wg Ciebie jest od niego lepszy. Bo póki co wychodzisz na krytykanta-populistę, który zaprzecza innym tezom, wszystko neguje, a swojej popartej logicznymi argumentami nie przedstawi.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Kościecha i Chrzanowski to leszcze przy Mordelu i Trumiński...
Jeśli chodzi o najlepszego technicznie zawodnika w TŻ, to możesz się naśmiewać i szydzić, ale zanim zrobisz to kolejny raz, zastanów się, przesledz mecze przez ostatnie dwa sezonu i powiedz kto wg Ciebie jest od niego lepszy
Bo póki co wychodzisz na krytykanta-populistę, który zaprzecza innym tezom, wszystko neguje, a swojej popartej logicznymi argumentami nie przedstawi.
Pebas pisze:Dlaczego w memoriale pojedzie Franków ? Dlaczego dano kolejną szansę występu Mordelowi ? Liczę na to, że jedzie dlatego bo to również występ kończący jego za długą karierę. Z drugiej strony szkoda, skoro najlepszy technicznie zawodnik zechce odejść![]()
Dlaczego nie jedzie Pietraszko ? Z tej całej plejady pseudozawodowców z Mordelem na czele, powinien jechać Pietraszko. Skoro joego kontrakt ma obowiązywać dwa lata. Moim zdaniem decyzje odnośnie obsady są bezmyślne.
Gawrzyk pisze:A dlaczego (jak na razie) nie zaproszono Pietraszki skoro jego kontrakt ma obowiązywać dwa lata? Może dlatego, że nie będzie jeździł w sezonie 2006 w TŻ-cie z tego samego powodu co Dawid w tym sezonie, który również miał kontrakt na dwa lata.
Że co ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To Dawid miał kontrakt na dwa lata ? To jakim cudem podpisał w Rzeszowie na dwa, skoro w takiej sytuacji o której mówisz mógł być jedynie wypożyczony ?
Ktoś wprowadził Cię w błąd. Dawidowi kontrakt skończył się po sezonie 2004.
Gawrzyk pisze:O cholerka. Nie wiem co mi sie stało, że taka pomroczność wystąpiła. Przepraszam że zakwestionowałem Twoj wpis i przepraszam jeśli kogoś wprowadziłem w błąd.
Mea culpa![]()
A wracając do tematu, to mam nadzieję, że Focus i Franek wystąpią.