Memoriał Zwierzchowskiego i Dadosa 21.10.2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#251 Postautor: sadychor » 6 października 2005, o 21:53

motorlublin pisze:ZA Frankiem bardzo mocno stoi Końskowola! Sponsor po raz kolejny wymógł jego obecność na turnieju... :cry:

Buhehehehehehehehehehe, oj nie mogę :D :D To Ci się udało :D :D :D
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#252 Postautor: DonKamizi » 6 października 2005, o 21:54

Gawrzyk pisze:
DonKamizi pisze:Zresztą czy w tym klubie PREZES nie ma nic do powiedzenia ??? Kupa ludzi z Sipmy ma karnety, Leszek Kępa mógłby przecież przeciwstawić się decyzji Kołodzieja...

Gawrzyk pisze:Prezes jeszcze nic nie wie na ten temat, dlatego sądzę że decyzja nie będzie jeszcze ostateczna.

Hmmm....napiszę to kłamstwo.Wie i przystał na to.

A jeżeli chodzi o Franka.Ma sponsora, który przychyliłby mu nieba i dzięki temu ma mieć miejsce w tym turnieju.Tylko czy "Super technik" Mario kiedykolwiek będzie potrafił to docenić ???

sadychor pisze:
motorlublin pisze:ZA Frankiem bardzo mocno stoi Końskowola! Sponsor po raz kolejny wymógł jego obecność na turnieju... :cry:

Buhehehehehehehehehehe, oj nie mogę :D :D To Ci się udało :D :D :D

No i z czego tu się śmiać ??? kiedy to jest szczera prawda.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#254 Postautor: Gelo » 7 października 2005, o 08:47

Szkoda że tylko nie dodałeś że to było 3 sezony temu. I nie mam powodów do wstydu, bo mialem rację - ani Kościecha ani Chrzanowski nic sobą nie prezentowali i wtedy nie byliby dla nas wzmocnieniem. Nie znalazł sie taki mądry kto przewidział takiego Sawinę jako lidera Bydgoszczy w Ekstralidze - takie rzeczy czasem sie zdarzają. Ja jednak nie wpadłbym na pomysły typu Jensen, czy Franek na drugi sezon. A teorie o najlepszym technicznie zawodniku po prostu doprowadzają mnie do łez. Wiec daruj sobie porównania znajomosci żużla, bo to niedorzeczne. Jak chcesz sie licytować poszukaj innych argumentów niż moje wpisy sprzed dwóch lat.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#256 Postautor: Cooper » 7 października 2005, o 10:31

Gawrzyk pisze: powiedz kto wg Ciebie jest od niego lepszy. Bo póki co wychodzisz na krytykanta-populistę, który zaprzecza innym tezom, wszystko neguje, a swojej popartej logicznymi argumentami nie przedstawi.

Ja wiem, ja wiem :!: :idea: Peter Karlsson, Peter Karlsson ponad wszystko :!: :mrgreen:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#257 Postautor: Gelo » 7 października 2005, o 10:38

Kościecha i Chrzanowski to leszcze przy Mordelu i Trumiński...

Bzdura, bzdura i jeszcze raz bzdura - proszę nie nadinterpetowywać i nie naginać pod siebie cudzych słów.
Jeśli chodzi o najlepszego technicznie zawodnika w TŻ, to możesz się naśmiewać i szydzić, ale zanim zrobisz to kolejny raz, zastanów się, przesledz mecze przez ostatnie dwa sezonu i powiedz kto wg Ciebie jest od niego lepszy

Każdy kto umie "na raz" a nie na trzy raty pokonać łuk, umie się złożyć na spreparowanym pod siebie torze i nie sunie kolanem po torze jakby miał sie za chwile wychrzanić. I może Cię zaskoczę - dla mnie pomijając adynamiczną sylwetkę - najwszechstronniejszym zawodnikiem technicznie w Lublinie jest Mordel.
Bo póki co wychodzisz na krytykanta-populistę, który zaprzecza innym tezom, wszystko neguje, a swojej popartej logicznymi argumentami nie przedstawi.

Zawsze staram sie argumentować swoje tezy wiec walnąłeś jak kulą w płot. A to, że za logiczne uważasz jedynie siwkowe agrumenty - to juz za to nie odpowiadam. Nie po raz pierwszy za to, co jest przede wszystkim Twoją i pryncypała domeną czyli szydzenie i kpiny - wytykasz innym. Moze chcecie zobaczyc swoje odbicie u innych? Ale nic z tego panowie - ja w przeciwienstwie do Was znam sie troche na żużlu i kpiny mnie nie ruszają.

Pebas
Szkółkowicz

#258 Postautor: Pebas » 7 października 2005, o 15:20

Dlaczego w memoriale pojedzie Franków ? Dlaczego dano kolejną szansę występu Mordelowi ? Liczę na to, że jedzie dlatego bo to również występ kończący jego za długą karierę. Z drugiej strony szkoda, skoro najlepszy technicznie zawodnik zechce odejść :cry:

Dlaczego nie jedzie Pietraszko ? Z tej całej plejady pseudozawodowców z Mordelem na czele, powinien jechać Pietraszko. Skoro joego kontrakt ma obowiązywać dwa lata. Moim zdaniem decyzje odnośnie obsady są bezmyślne.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#259 Postautor: Talib » 7 października 2005, o 15:47

Pebas pisze:Dlaczego w memoriale pojedzie Franków ? Dlaczego dano kolejną szansę występu Mordelowi ? Liczę na to, że jedzie dlatego bo to również występ kończący jego za długą karierę. Z drugiej strony szkoda, skoro najlepszy technicznie zawodnik zechce odejść :cry:

Dlaczego nie jedzie Pietraszko ? Z tej całej plejady pseudozawodowców z Mordelem na czele, powinien jechać Pietraszko. Skoro joego kontrakt ma obowiązywać dwa lata. Moim zdaniem decyzje odnośnie obsady są bezmyślne.

Właśnie byłem ciekaw kiedy wśród uczestników memoriału pojawi się Jurek :). Teraz już tylko czekamy na IMP :wink: . A dlaczego (jak na razie) nie zaproszono Pietraszki skoro jego kontrakt ma obowiązywać dwa lata? Może dlatego, że nie będzie jeździł w sezonie 2006 w TŻ-cie z tego samego powodu co Dawid w tym sezonie, który również miał kontrakt na dwa lata. Po prostu nie znajdzie się kasa na spłatę zaległości. Ot proza życia.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#261 Postautor: Talib » 7 października 2005, o 17:34

Gawrzyk pisze:
A dlaczego (jak na razie) nie zaproszono Pietraszki skoro jego kontrakt ma obowiązywać dwa lata? Może dlatego, że nie będzie jeździł w sezonie 2006 w TŻ-cie z tego samego powodu co Dawid w tym sezonie, który również miał kontrakt na dwa lata.

Że co ? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
To Dawid miał kontrakt na dwa lata ? To jakim cudem podpisał w Rzeszowie na dwa, skoro w takiej sytuacji o której mówisz mógł być jedynie wypożyczony ?

Ktoś wprowadził Cię w błąd. Dawidowi kontrakt skończył się po sezonie 2004.

Cholera! Naprawdę masz rację, ktoś mnie wprowadził w błąd :(. Zgdanij kto to był?

"pisalem dokladnie tak jak mowisz, pisal to tez harry. Jesli zaleglosci zostaloby splacone kontrakt przedluzalby sie na kolejny rok. Nie zostaly splacone Dawid poszedl na listÄ™. To chyba logiczne.
Ale spokojnie, Dawid moim zdaniem zostanie..."

Moim zdaniem Pinokio...

P.S.

Daty zapomniałem! :)

"Wysłany: Sro 01 Gru, 2004 "

Dudi
Junior

#263 Postautor: Dudi » 7 października 2005, o 21:25

Ale po co?

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#264 Postautor: Talib » 7 października 2005, o 22:11

Gawrzyk pisze:O cholerka. Nie wiem co mi sie stało, że taka pomroczność wystąpiła. Przepraszam że zakwestionowałem Twoj wpis i przepraszam jeśli kogoś wprowadziłem w błąd.

Mea culpa :oops:

A wracając do tematu, to mam nadzieję, że Focus i Franek wystąpią.

Gawrzyk, jeśli o mnie chodzi to tylko zapomniałeś oświecić audytorium, kto napisał przytoczony tekst, a mea culpy, cholerki i inne przeprosiny skieruj do tych, których swoimi wpisami rzeczywiście wprowadzasz w błąd.

A wracając do tematu, to mam nadzieję, że już nie będę musiał oglądąć na torze Twoich byłych wynalazków...

P.S.

Chyba nawet Dudi mnie poprze :)...

Dudi
Junior

#265 Postautor: Dudi » 7 października 2005, o 22:24

Oczywiście, że popieram! Dosyć dziadostwa!

meridol

#266 Postautor: meridol » 8 października 2005, o 02:09

jestem za tym zeby i franek pojechal w turnieju i na dodatek chce go ogladac w przyszlym sezonie w barwach tz sipma Lublin!!!

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#267 Postautor: Talib » 8 października 2005, o 10:59

sti pisze:jestem za tym zeby i franek pojechal w turnieju i na dodatek chce go ogladac w przyszlym sezonie w barwach tz sipma Lublin!!!

Franek? :lol:

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#268 Postautor: Cz@rek » 8 października 2005, o 11:46

Talib pisze:
sti pisze:jestem za tym zeby i franek pojechal w turnieju i na dodatek chce go ogladac w przyszlym sezonie w barwach tz sipma Lublin!!!

Franek? :lol:

Franek Dolas :!: :lol: :wink:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#269 Postautor: kilar » 8 października 2005, o 15:39

a niech jedzie, niech pokaze, ze warto go zatrzymac na kolejny sezon :lol:

Pebas
Szkółkowicz

#270 Postautor: Pebas » 8 października 2005, o 17:03

Jeśli bezsensem jest występ Frankówa i Pietraszko to czyja mądra głowa zdecydowała o tym, że wystartuje Mordel ? Skoro memoriał ma ocenić przydatność kilku zawodników do zespołu warto ich sprawdzić na tle tych, którzy jeździli w Lublinie w tym roku. Mordel na testera się nie nadaje, bo pięć zer to i Michaluk przywiezie. Jeden Jeleniewski który już pewnie o sezonie zapomniał to za mało.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#271 Postautor: Talib » 8 października 2005, o 22:08

Może wymyślił to ktoś kto realnie ocenia możliwości transferowe klubu. A Pietraszko w końcu pojedzie w tym memoriale, czy nie? Bo już się trochę gubię.

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#272 Postautor: marcin_lub » 9 października 2005, o 11:43

Mordel jest wychowenkiem śp W. Zwierzchowskiego dlatego mi się wydaję że jedzie w turnieju. Jeżlei chodzi o Franka i Focusa to uważam że nie powinno brać się tych zawodników pod uwagę. W tym sezonie nie pokazali zupełnie nic (no może Focus sięprzebudził w Opolu a Franek w Gorzowie). Tak poza tymi kilkoma "wpadkami" prezentowali swojąpostawą głębokie minimum. Turniej ten organizowany jest przede wszystkim ku pamięci Witoldowi Zwierzchowskiemu i Robertowi Dadosowi ale również ma na celu przetestowanie zawodników branych na przyszły sezon pod uwagę. Uważam że Ci zawodnicy nie powinni być brani pod uwagę tak samo jak i cały zespół oprócz D. Jeleniewskiego i J. Kylmaekorpiego. Cała reszta nic kompletnie nic nie pokazali w tym sezonie, zawiedli klub no i oczywiście kibiców. Jest to moje skromne prywatne zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzać.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 9 października 2005, o 19:02 przez marcin_lub, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#273 Postautor: motorlublin » 9 października 2005, o 11:45

Dziś około 22 w magazynie sportowym TVP3-Lublin będą żużlowi goście z TŻ Sipma.Prezes Kępa będzie mówił na temat turnieju...

Koper
Trener
Kontakt:

#274 Postautor: Koper » 9 października 2005, o 15:45

motorlublin pisze:Dziś około 22 w magazynie sportowym TVP3-Lublin będą żużlowi goście z TŻ Sipma.Prezes Kępa będzie mówił na temat turnieju...
Dzieki za informacje.

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#275 Postautor: Regdal » 9 października 2005, o 17:52

motorlublin pisze:Dziś około 22 w magazynie sportowym TVP3-Lublin będą żużlowi goście z TŻ Sipma.Prezes Kępa będzie mówił na temat turnieju...

Kto oprócz prezesa ma jeszcze gościć w TVP3-Lublin ?