14.07.2006: Motor Lublin - Gtz Grudziadz

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#26 Postautor: Fork » 10 lipca 2006, o 22:16

tupekson pisze:To jest najgorsze forum jakie może być !!!!
Tutaj są same dzieci i optymiści...trzy pkt. z grudziądzem??? śmiech na sali!!!!
Nam jeszcze krosno wleje ...ludzie zejdźcie na ziemie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorry, ile Ty masz lat? :?

Faktycznie, forum straciło na wartości.
Kiedyś nie było tylu "internetowych" kibiców którzy wypisywali głupoty.
trening czyni mistrza.

Sledzio
Trener
Kontakt:

#28 Postautor: Sledzio » 10 lipca 2006, o 22:37

Chcialbym aby w skladzie wystąpil Klimek Michaluk i Polak ! Mówie powaznie, bo i tak utrzymamy sie w lidze a trzeba szkolic mlodych, nasze gwiazdy nie zrealizowaly planów wiec niech sobie rezerwa teraz jeżdzi, niech to jakaś kara będzie dla nich.

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#29 Postautor: Speedway » 10 lipca 2006, o 22:50

A ja cię zapewniam,że z Michalukiem, Polakiem jadącymi po 4-5 biegów spadek grozi nam jak najbardziej. Od uczenia się są treningi, sparingi i Ligi Południowe. Spójrzcie w tabelę, wszyscy krzyczą o pierwszej czwórce a tymczasem TOWARZYSTWO ŻUŻLOWE SIPMA LUBLIN ma raptem... 7 pkt :evil:
Obrazek

Sledzio
Trener
Kontakt:

#30 Postautor: Sledzio » 10 lipca 2006, o 23:04

O tego trzeba zacząć że niema treningów tak jak byśmy tego chcieli, a tabele widze jak najbardziej wiec co nam wisi jak pojedziemy sobie z Grudziadzem rezerwówką !

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#31 Postautor: Cz@rek » 10 lipca 2006, o 23:17

Popieram także niedzielny termin (niektórzy pracują nieco dłużej niź
zwyczajowo do 15 i fajrant 8) )Obniźenie cen biletów pewnie niewiele
zmieni i tak przyjdą najwierniejsi fani ale można spróbować.
PS:Grudziądza tak mocno bym nie lekceważył oni też jeźdzą tylko
na betonie i o bonsa mogą powalczyć.

meesha
Trener
Kontakt:

#32 Postautor: meesha » 10 lipca 2006, o 23:33

Cz@rek pisze:Popieram także niedzielny termin (niektórzy pracują nieco dłużej niź
zwyczajowo do 15 i fajrant 8) )
A niektórzy pracują także w niedziele i nocami :roll: Wszystkim nigdy nie dogodzisz :? A terminu meczu nie powinno się zmieniać w ostatniej chwili bo:
1) niektórzy specjalnie już sobie zaaranżowali terminy tak aby móc być w pierwotnie wyznaczonym dniu na meczu i już się tego nie da odkręcić
2) wiele osób nie zdąży się dowiedzieć, że mecz jest w innym terminie i znów będą niepotrzebne nerwy pod bramami :P
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
tupekson

#33 Postautor: tupekson » 11 lipca 2006, o 07:03

Fork pisze:
tupekson pisze:To jest najgorsze forum jakie może być !!!!
Tutaj są same dzieci i optymiści...trzy pkt. z grudziądzem??? śmiech na sali!!!!
Nam jeszcze krosno wleje ...ludzie zejdźcie na ziemie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorry, ile Ty masz lat? :?

Faktycznie, forum straciło na wartości.
Kiedyś nie było tylu "internetowych" kibiców którzy wypisywali głupoty.

37

peterix
Szkółkowicz

#34 Postautor: peterix » 11 lipca 2006, o 07:48

Pomysł z obniżeniem cen chociaż o te symboliczne 2 zł popieram!! (w kasie bilet + program = 20,00 zł - byłoby łatwiej wydawać kasjerom :) )
Ci co byli na Ostrowie pewnie i tak przyjdą, ale kto może niech namówi znajomych, moze ma jakichś gości z Polski - niech przyjdą zobaczą co to żużel. Kiedyś zabrałem dzieciaków kuzyna z Mazur i chłopakom mało oczy nie wyszły z orbit chociaż były to tylko zawody 1/2 MIMP czy coś koło tego :wink: .
Ci co mogliby być na meczu ale wybiorą w piątek Perłę nad jeziorkiem niech nie mienią się PRAWDZIWYMI kibicami.
Ja wybieram Perłę ale po meczu :P
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

rob7
Senior

#35 Postautor: rob7 » 11 lipca 2006, o 09:11

Sledzio pisze:O tego trzeba zacząć że niema treningów tak jak byśmy tego chcieli, a tabele widze jak najbardziej wiec co nam wisi jak pojedziemy sobie z Grudziadzem rezerwówką !

... to słabo widzisz, gdy pojedziemy juniorami to Grudziądz dopisze sobie
3pkt i będzie miał 8 a my dalej 7, ludzie nie piszcie głupot, Krzyżaniak, Staszek, Fijałkowski i spółka to nie amatorzy więc nie pisz że Michaluk, Polak,Klimek wygrają mecz z nimi...

harry
Trener

#36 Postautor: harry » 11 lipca 2006, o 09:19

Mecz w piątek o 18. Grudziądz się nie zgodził na przełożenie meczu bo podobno zagraniczni ( ???) zawodnicy nie mogą przełożyć rezerwacji (???). :shock: :shock: :shock: .
Bilety po 15 i 10 zł.
Macie obniżkę.
A pro po betonu. Beton to był w Gnieźnie. Jak by był u nas beton to Grzecho nie minął by nikogo na ostatnim meczu.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

harry
Trener

#38 Postautor: harry » 11 lipca 2006, o 09:28

pav pisze:
harry pisze:Macie obniżkę.

Jeszcze dla "karneciarzy" program gratis i będzie GIT:)

I koniecznie jeszcze dwa browary i jakąś szwarno dziołche. Też oczywiście gratis. 8) :twisted:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#39 Postautor: bkapusta » 11 lipca 2006, o 09:34

Mozna dziolche zamienic na krate Perly? Bo dziolche zwykle przywoze wlasna :)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

harry
Trener

#40 Postautor: harry » 11 lipca 2006, o 09:37

Jak stawiasz to można :lol: 8) :lol:

Danio

#42 Postautor: Danio » 11 lipca 2006, o 11:12

Na szczęście nie jestem karneciarzem. Już dwa lata ubiegłe ostatnie dobrze prorokuje czy opłaci mi się kupować czy też nie! Narazie dobrze na tym wychodzę. Proponuje wszystkim zanim będą kupowac karnety na sezon to realnie trzeźwo pomyślcie czy są szanse jaki nasz Zarząd TŻ nadmuchuje balonik twierdząc że nie zawsze nazwiska jeżdzą a dream teamy wcale nie muszą być z Z.G. czy Ostrowa :D Teraz po meczach z nimi okazują się wręcz nie możliwi do pokonania dla nas 8)i do tego menago w 3 osobach!, połowa emerytów w drużynie jako armia zaciężna i sprawa dosypania sjenitu bez glinki na wiosnę, to nie gwarantowało sukcesu! a już na pewno nie na awans :!:

Co do meczu to fajnie, ciesze się że zostały obniżone bilety! Dobrze że ktoś posłuchał się ustosunkowując się do wypowiedzi na forum z takimi propozycjami. Mam nadzieje, ze troche ludzi przyjdzie, bo mecz nie będzie łatwy, beton dla Grudziądza to żadne zaskoczenie, wiec łatwo nie poddadza się :!:

Shack
Administrator

#43 Postautor: Shack » 11 lipca 2006, o 11:25

co wy wszyscy z tym betonem ? :roll:

peterix
Szkółkowicz

#44 Postautor: peterix » 11 lipca 2006, o 12:45

Skoro ceny obniżone (o wartość dobrego piwa :D ) nie pozostaje nic innego jak zameldować się w komplecie na stadionie w piątek :!: .
Ponawiam apel by każdy przyprowadził kogoś kto już dawno nie był na żużlu albo zabrał przyjaciół jeśli akurat spędzają wakacje w Lublinie.
A po meczu (miejmy nadziejÄ™ wygranym) piwo smakuje najlepiej :D
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

Danio

#45 Postautor: Danio » 11 lipca 2006, o 13:16

Czy wiadomo w jakich składach drużyny przystąpią do meczu?
Grudziądz podobno ma przyjechać z obcokrajowcami :D :D - dla mnie dowcip dnia :!:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#46 Postautor: Łoptymista » 11 lipca 2006, o 13:35

pav pisze:w dniu 2006.02.02, w temacie Różności, Harry napisał:

"Żeby nie było niespodzianek.
Jeżeli awansujemy do górnej czwórki z szansami na awans to bilety mogą skoczyć do 25 i 18 zł. Przynajmniej tak zrobiły Józefy w poprzednim sezonie i były takie przymiarki. Dlatego kupno karnetu może być bardzo opłacalne."

a Gawrzyk:
"Imprez może być aż 18...to tak na marginesie..."

Póki co wypadł jeden mecz ligowy, nie awansowaliśmy do pierwszej czwórki i dodatkowo obniża sie ceny biletów na najbliższy mecz...a moja propozycja program gratis dla "karneciarzy" była podpowiedzią, co klub mógłby zrobić aby zrekompensować posiadaczom karnetów
"niespodzianki", które przytrafiły sie w obecnym sezonie i zachęcic ich do kupienia karnetu na przyszły.

Bardzo ciekawy postulat. Przypominam go na wypadek, gdyby ktoś z klubu przoczył wpis Pava i tylko dlatego mu nie odpisał.

Awatar użytkownika
kuper_

#48 Postautor: kuper_ » 11 lipca 2006, o 15:06

skład na mecz z Grudziądzem powinien być taki:
9.Grzegorz Knapp
10.Tomas Suchanek
11.Bohumil Brhel
12.Piotr Świst (może już nie bedzie miał kontuzji kręgosłupa a jak nie to za niego Daniel Jeleniewski)
13.Jacek Rempała
14.Rafał Klimek
15.Jurica Pavlic(Andreas Messing)Chyba że Tomicek bedzie już sprawny
16.Daniel Jeleniewski

Gdzie dmuchane bandy?? :?: :?: :twisted:
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2006, o 09:49 przez kuper_, łącznie zmieniany 3 razy.

Speedway Fan
Senior

#49 Postautor: Speedway Fan » 11 lipca 2006, o 15:10

kuper_ pisze:skład na mecz z Grudziądzem powinien być taki:
9.Grzegorz Knapp
10.Tomas Tuchanek
11.Bohumil Brhel
12.Piotr Świst (może już nie bedzie miał kontuzji kręgosłupa a jak nie to za neigo Daniel Jeleniewski)
13.Jacek Rempała
14.Rafał Klimek
15.Jurica Pavlic(Andreas Messing)Chyba że Tomicek bedzie już sprawny
16.Daniel Jeleniewski

Gdzie dmuchane badny?? :?: :?: :twisted:
A kto to Tuchanek :roll: :wink: :?:

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#50 Postautor: Fork » 11 lipca 2006, o 15:14

harry pisze:Mecz w piątek o 18. Grudziądz się nie zgodził na przełożenie meczu bo podobno zagraniczni ( ???) zawodnicy nie mogą przełożyć rezerwacji (???). :shock: :shock: :shock: .
Bilety po 15 i 10 zł.
Macie obniżkę.
A pro po betonu. Beton to był w Gnieźnie. Jak by był u nas beton to Grzecho nie minął by nikogo na ostatnim meczu.

Jak dobrze, że mecz jest w Piątek :)

Mam jeszcze pytanie, ile zawodów zostało do końca roku (napewno planowanych) w Lublinie?
(nie wliczając meczy amatorów :wink:)
trening czyni mistrza.