29.06.2006 Półfinał IMP w Lublinie

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
katrin

#26 Postautor: katrin » 12 maja 2006, o 23:41

Shack pisze:obawiam się własnie, że wszystko dobrze. zastanawiam się jaki klub ma wpływ na przydział zawodników do połfinału.

Mogę tylko powiedzieć, że klub ma duzy wpływ na to jacy pojadą zawodnicy w półfinale, przynajmniej chodzi o tych rozstawionych, widocznie mało jeszcze wiesz...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#27 Postautor: Cooper » 12 maja 2006, o 23:53

Szanse na awans do polfinalu (przynajmniej na papierze) ma Jacek Rempala i to akurat do polfinalu w Lublinie, wiec jest to jakas szansa dla Jacy. Oczywiscie inni nasi tez maja szanse, ale JAcek wydaje sie miec najmniej zawodnikow lepszych od siebie. Dodatkowo licze na to, ze z Opola awansuje Franciszek i zobaczymy go w polfinale w Lublinie 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

harry
Trener

#28 Postautor: harry » 13 maja 2006, o 03:31

katrin pisze:Mogę tylko powiedzieć, że klub ma duzy wpływ na to jacy pojadą zawodnicy w półfinale, przynajmniej chodzi o tych rozstawionych, widocznie mało jeszcze wiesz...

Chodzi oczywiście o tylko i wyłącznie działania zakulisowe ( przy zielonym stoliku) :evil: :evil: :evil:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

harry
Trener