29.06.2006 Półfinał IMP w Lublinie

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
katrin

#26 Postautor: katrin » 12 maja 2006, o 23:41

Shack pisze:obawiam się własnie, że wszystko dobrze. zastanawiam się jaki klub ma wpływ na przydział zawodników do połfinału.

Mogę tylko powiedzieć, że klub ma duzy wpływ na to jacy pojadą zawodnicy w półfinale, przynajmniej chodzi o tych rozstawionych, widocznie mało jeszcze wiesz...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#27 Postautor: Cooper » 12 maja 2006, o 23:53

Szanse na awans do polfinalu (przynajmniej na papierze) ma Jacek Rempala i to akurat do polfinalu w Lublinie, wiec jest to jakas szansa dla Jacy. Oczywiscie inni nasi tez maja szanse, ale JAcek wydaje sie miec najmniej zawodnikow lepszych od siebie. Dodatkowo licze na to, ze z Opola awansuje Franciszek i zobaczymy go w polfinale w Lublinie 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

harry
Trener

#28 Postautor: harry » 13 maja 2006, o 03:31

katrin pisze:Mogę tylko powiedzieć, że klub ma duzy wpływ na to jacy pojadą zawodnicy w półfinale, przynajmniej chodzi o tych rozstawionych, widocznie mało jeszcze wiesz...

Chodzi oczywiście o tylko i wyłącznie działania zakulisowe ( przy zielonym stoliku) :evil: :evil: :evil:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

harry
Trener

#30 Postautor: harry » 13 maja 2006, o 03:48

Gawrzyk pisze:taka stawka w Rawiczu to proba ułaskawienia D. Cieślaka (prezesa Kolejarza, gorliwego krytyka GKSŻ). Chore to, tak jak cały żużel w Polsce :cry: :cry: :cry:

PS
Ale jak dobrze pojdzie to Francesco bedzie walczyl o awans do finalu, lwasnie w Lublinie. :lol:

Ale własciwie po co mieliby go obłaskawiać???
No chyba, że brakuje im głosów w jakiś ważnych głosowaniach :shock: 8)
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Pawel_JS
Kontakt:

#31 Postautor: Pawel_JS » 13 maja 2006, o 11:04

Shack pisze:obawiam się własnie, że wszystko dobrze. zastanawiam się jaki klub ma wpływ na przydział zawodników do połfinału.

Klub z Rawicza wysłał list do GKSŻ, z prośbą o rozstawienie dobrych zawodników w Rawiczu w celu uatrakcyjnienia zawodów, a także przyciągnięcia ludzi na spotkanie.

Widać poskutkowało.

Shack
Administrator

#32 Postautor: Shack » 13 maja 2006, o 11:41

tylko klub z rawicza jest jednym z najbiedniejszych klubów i jezdzi w II lidze

Awatar użytkownika
kleczes_GKM
Szkółkowicz
Kontakt:

#33 Postautor: kleczes_GKM » 13 maja 2006, o 16:05

Podobnie rzecz sie miala z Polfinalami w roku ubieglym, rowniez zawodnicy byli "dziwnie" podzielieni, bo w Gdansku jechali Bracia G., Protasiewicz, Hampel, Holta, Kościecha, czy tez Gapinski, natomiast w Ostrowie polfinal byl duzo slabiej obsadzony. Wtedy o tak rozlozonych nominacjach decydowal PZM-ot i nie bylo zadnego "lobbingu" :wink:

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#34 Postautor: Jaga » 13 maja 2006, o 17:24

"Do półfinału w Lublinie awansuje sześciu zawodników oraz jeden rezerwowy.
W Lublinie wystąpią także rozstawieni Jacek Gollob oraz Krzysztof Kasprzak."

No to pierwsze miejsce w Lublinie już znamy (obstawiam że będzie ono rozstrzygnięte tym razem gra w marynarza :lol: ) natomiast kto będzie na drugim miejscu ? :wink:

Nie ma co ukrywać że zbyt rewelacyjna obsada do Lublina nie przyjedzie ... a szkoda bo jakby dajmy na to Koldi miał jechać to już moja w tym głowa byśmy solidną ekipka do Lublina przyjechali ;)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#35 Postautor: grzesieck » 13 maja 2006, o 18:08

no Kołodziej moze by znowu rekord toru poprawil : )
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#36 Postautor: dilucio » 14 maja 2006, o 11:41

W Rawiczu pewnie polegnie paru "gwiazdorow" w takiej stawce szykuja sie niezle zawody :D
mogli nam dac chociaz Holte z Hampelem zamiast Kosciechy i Rempaly :wink:
W Lublinie chetnie zobaczylbym tych 16 zawodnikow ,ktorzy zagwarantowaliby w sumie ciekawe zawody wyrownana stawka :

Jacek Gollob, Krzysztof Kasprzak, Robert Kościecha, Marcin Rempała, Maciej Kuciapa ,Paweł Hlib, Krystian Klecha, Wiesław Jaguś,Adam Skórnicki, Jacek Rempala, Tomasz Chrzanowski, Damian Baliński, Krzysztof Słaboń, Krzysztof Buczkowski, Mariusz Franków :evil: , Piotr Świderski

chyba nikogo ciekawego nie pominalem tych z zielonej i ostrowa nie bralem pod uwage zobaczymy ich na meczu ligowym :wink:

katrin

#38 Postautor: katrin » 26 maja 2006, o 06:52

"Super" obsada półfinału w Lublinie, dobrze, że chociaż awansował Jacek Rempała, a jescze na dodatek Walasek miał pecha bo nie zdążył do Grudziądza na ćwierćfinał i brak awansu Hliba. W Rawiczu to będzie prawdziwy finał,

Przemcio

#39 Postautor: Przemcio » 26 maja 2006, o 08:14

Nam to zawsze takie gó**o robią, ja to nie wiem. Dlaczego z Rawicza wysłali pismo aby był gollob u nich, a Kasa nie mógł wysłać takiego pisma :?:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#40 Postautor: Łoptymista » 26 maja 2006, o 09:19

Przemcio pisze:Nam to zawsze takie gó**o robią, ja to nie wiem. Dlaczego z Rawicza wysłali pismo aby był gollob u nich, a Kasa nie mógł wysłać takiego pisma :?:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Mógł, pewnie, że mógł. Mógł też wysłać pismo, że domaga się przydzielenia TŻowi miejsca w elidze. Pisać sobie można, tyle tylko że w naszej szuszlofej sentrali procesy decyzyjne odbywaja sie w mocno pokrecony sposob.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#41 Postautor: jataman21 » 26 maja 2006, o 10:45

Nam to zawsze takie gó**o robią, ja to nie wiem.

To albo wiesz albo nie wiesz ?? :?: :?: :!: :!: Nie masz już się czego przyczepić??

Dlaczego z Rawicza wysłali pismo aby był gollob u nich, a Kasa nie mógł wysłać takiego pisma

Mógł i co z tego :?: :?: :?: Może ma ważniejsze sprawy na głowie, niż półfinał IMP. Pozatym u nas jeżdzi naprawde wielu dobrych zawodników czy z Polski czy ze Świata i nie wiem czy tam jeden czy 2 zawodników z czołówki polskiej by zmieniło światło tych zawodów.
Niektórzy to juz naprawde nie mają się czego przyczepić... ludzie opamiętajcie się...

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz