Perez pisze: moje oczy chętnie zobaczyły by Walaska albo Protasiewicza.
Ale tylko w pakiecie z Jurkiem Mordelem. Z chęcią przeżyłbym jeszcze raz te chwile, gdy Ojciec dawał mu "klapsa" za złe zachowanie
Perez pisze: moje oczy chętnie zobaczyły by Walaska albo Protasiewicza.
slawky pisze:Raczej kopa w d..e![]()
![]()
Zaratustra pisze:slawky pisze:Raczej kopa w d..e![]()
![]()
Ciekawy jestem, czy ktoś ma nagranie tego momentu, bezcenne![]()
niespokojny pisze:http://allegro.pl/bilet-normalny-polska-vs-mistrzowie-swiata-lublin-i3584085108.html
meesha pisze:Wujek gógiel nie gryzie...

spokojny pisze:Orientuje się ktoś jakie jest zainteresowanie impreza? Duzo biletow zeszlo itd? Pytam powaznie bo bardzo jestem ciekaw czy chociaz 7tys kibicow bedzie.
Karolinaa pisze:Witam. Słyszałam, ze jest poro osób, takich jak ja, które kupiły bilety ulgowe i ma teraz z nimi problem. Otóż kiedy ja kupowałam bilet, nie było żadnego regulaminu a sprzedawca powiedział, że nie ma ograniczeń wiekowych, bla bla, każdy wie jak jest. W dniu dzisiejszym zobaczyłam, ze na stronie oficjalnej imprezy pojawił się nagle regulamin. Na szczęście coś mnie tchnęło, żeby zrobić Prt Sc poprzedniej wersji. Dzisiaj skontaktowałam się Rzecznikiem Praw Konsumenta. Przedstawiłam sprawę. Pani stwierdziła, że to Jawne Wprowadzanie Konsumentów w błąd i należy jak najszybciej wnosić pisemne skargi w Biurze przy ul. Wieniawska 14, pokoje: 1104, 1105. Należy mieć przy sobie bilet i pewnie dowód do zrobienia xero. Ja się wybieram tam jutro i zachęcam do zrobienia tego samego, bo to jest jawne oszustwo, a pani rzecznik powiedziała, że im więcej osób wniesie skargę, tym większa szansa na uzyskanie dobrego efektu. JEśli ktoś by miał wątpliwości to proszę oto jak to wyglądało wcześniej i jak wygląda teraz. Cudowne objawienie się regulaminie na stronie organizatora.
Karolinaa pisze:Witam. Słyszałam, ze jest poro osób, takich jak ja, które kupiły bilety ulgowe i ma teraz z nimi problem. Otóż kiedy ja kupowałam bilet, nie było żadnego regulaminu a sprzedawca powiedział, że nie ma ograniczeń wiekowych, bla bla, każdy wie jak jest. W dniu dzisiejszym zobaczyłam, ze na stronie oficjalnej imprezy pojawił się nagle regulamin. Na szczęście coś mnie tchnęło, żeby zrobić Prt Sc poprzedniej wersji. Dzisiaj skontaktowałam się Rzecznikiem Praw Konsumenta. Przedstawiłam sprawę. Pani stwierdziła, że to Jawne Wprowadzanie Konsumentów w błąd i należy jak najszybciej wnosić pisemne skargi w Biurze przy ul. Wieniawska 14, pokoje: 1104, 1105. Należy mieć przy sobie bilet i pewnie dowód do zrobienia xero. Ja się wybieram tam jutro i zachęcam do zrobienia tego samego, bo to jest jawne oszustwo, a pani rzecznik powiedziała, że im więcej osób wniesie skargę, tym większa szansa na uzyskanie dobrego efektu. JEśli ktoś by miał wątpliwości to proszę oto jak to wyglądało wcześniej i jak wygląda teraz. Cudowne objawienie się regulaminie na stronie organizatora.
mundzio pisze:Podpowiem Panowie. Może już próbowała u organizatorów ?
_piotrusss pisze:mundzio pisze:Podpowiem Panowie. Może już próbowała u organizatorów ?
Logika podpowiada (biorąc pod uwagę zaangażowanie w sprawę Karolinyy), że gdyby organizatorzy odmówili jej wymiany biletu, to byłoby to głównym wątkiem omawianego posta. Wraz z nagraniem audio i protokołem spisanym przez policję
_piotrusss pisze:Logika podpowiada (biorąc pod uwagę zaangażowanie w sprawę Karolinyy), że gdyby organizatorzy odmówili jej wymiany biletu, to byłoby to głównym wątkiem omawianego posta. Wraz z nagraniem audio i protokołem spisanym przez policję
meesha pisze:"Jestę studętę i mie sie należy, a co!".
Wyślij mi numer konta na misza2000(a)poczta.fm a dostaniesz swoje 30 złotych z powrotem. Tylko przestań już publicznie robić z siebie durnia, OK?
Zaznaczam jednak, że oferta nie dotyczy kolejnych ętelegętów, którzy "za pół ceny autobusami jeżdżą, za darmo im na dysce wódę leją bo jest lejdis najt i jeszcze na dodatek T.Love za darmo dla nich gra na Obszczynaliach" więc czemu to mieliby płacić za pełny bilet na jakieś zawody? Skandal normalnie!