Polska - Mistrzowie Świata 12 Października Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Zaratustra
Kadrowicz

Re: Polska - Mistrzowie Świata 12 Października Lublin

#226 Postautor: Zaratustra » 28 września 2013, o 15:32

Perez pisze: moje oczy chętnie zobaczyły by Walaska albo Protasiewicza.

Ale tylko w pakiecie z Jurkiem Mordelem. Z chęcią przeżyłbym jeszcze raz te chwile, gdy Ojciec dawał mu "klapsa" za złe zachowanie :D

Awatar użytkownika
slawky

#227 Postautor: slawky » 28 września 2013, o 16:36

Raczej kopa w d..e 8) 8) 8)

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#228 Postautor: Maxx » 28 września 2013, o 21:37

Więc pewnie pojedzie jakiś Miszcz typu Piszcz... :lol:
Albo, żeby nie było wała pojedzie Miszcz Rempała :shock: :lol:

A tak całkiem serio - brak Tomka Golloba to wielka strata. Przynajmniej połowa kibiców szykowała się na ten mecz ze względu na niego. Ja również...

Zaratustra
Kadrowicz

#229 Postautor: Zaratustra » 29 września 2013, o 00:20

slawky pisze:Raczej kopa w d..e 8) 8) 8)

Ciekawy jestem, czy ktoś ma nagranie tego momentu, bezcenne :)

PS. Orientuje się ktoś, gdzie w tym momencie można zdobyć kilka normalnych biletów, bo w Olimpie podobno zostały już tylko ulgowe.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#230 Postautor: niespokojny » 29 września 2013, o 00:29

Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

meesha
Trener
Kontakt:

#231 Postautor: meesha » 29 września 2013, o 00:38

Zaratustra pisze:
slawky pisze:Raczej kopa w d..e 8) 8) 8)

Ciekawy jestem, czy ktoś ma nagranie tego momentu, bezcenne :)

Wujek gógiel nie gryzie...
http://www.youtube.com/watch?v=aCBsbJkILGs
0:28 i w slołmołszyn 1:48
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Zaratustra
Kadrowicz

#232 Postautor: Zaratustra » 29 września 2013, o 01:07

niespokojny pisze:http://allegro.pl/bilet-normalny-polska-vs-mistrzowie-swiata-lublin-i3584085108.html

Dzięki. Widziałem wcześniej na allegro, gdzie jakiś żydłak chciał zgarniać 30zł dodatkowo za przesyłkę, a ta opcja mi umknęła.

PS. Sytuacja z Walaskiem pierwsza klasa. Dostał Grzesiek błogosławieństwo od Ojca na następne lata ;)

go!
Trener

#233 Postautor: go! » 29 września 2013, o 01:29

meesha pisze:Wujek gógiel nie gryzie...

Google to ciotKa ty pieprzony szowinisto! Chcesz sobie broblemow napytac?

pysio

#234 Postautor: pysio » 29 września 2013, o 16:07

Sprzedam bilet normalny. Cena 40zł. Chętnych zapraszam na priv.

Awatar użytkownika
piker

#235 Postautor: piker » 29 września 2013, o 22:18

Jakiś zorganizowany doping będzie 12 października ?Bo nie ma co ukrywać ze większość nas zasiadających na trybunie dopingującej będzie na tym meczu i przydałby się jakiś doping dla Polaków tym bardziej że trochę brakuje tego przez ostatnie kilka meczy.

Ge(L)o
Trener

#236 Postautor: Ge(L)o » 29 września 2013, o 22:22

Meczy koza.

Proszę nie zapomnieć biało-czerwonych czapek, flag Tyskiego z Euro i trąbek.
Apelujemy również o przypomnienie sobie słów piosenek "Pieśni o małym rycerzu" i "Polacy nic się nie stało".

Awatar użytkownika
spokojny
Junior

#237 Postautor: spokojny » 29 września 2013, o 22:35

Orientuje się ktoś jakie jest zainteresowanie impreza? Duzo biletow zeszlo itd? Pytam powaznie bo bardzo jestem ciekaw czy chociaz 7tys kibicow bedzie.

JohnGotti

#238 Postautor: JohnGotti » 30 września 2013, o 10:03

Ja tez jestem ciekawy :)

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#239 Postautor: $korzen$ » 30 września 2013, o 10:12

Podobno polowa juz poszla. Ale to zaslyszane z "2 reki"

Karolinaa

#240 Postautor: Karolinaa » 30 września 2013, o 16:25

Witam. Słyszałam, ze jest poro osób, takich jak ja, które kupiły bilety ulgowe i ma teraz z nimi problem. Otóż kiedy ja kupowałam bilet, nie było żadnego regulaminu a sprzedawca powiedział, że nie ma ograniczeń wiekowych, bla bla, każdy wie jak jest. W dniu dzisiejszym zobaczyłam, ze na stronie oficjalnej imprezy pojawił się nagle regulamin. Na szczęście coś mnie tchnęło, żeby zrobić Prt Sc poprzedniej wersji. Dzisiaj skontaktowałam się Rzecznikiem Praw Konsumenta. Przedstawiłam sprawę. Pani stwierdziła, że to Jawne Wprowadzanie Konsumentów w błąd i należy jak najszybciej wnosić pisemne skargi w Biurze przy ul. Wieniawska 14, pokoje: 1104, 1105. Należy mieć przy sobie bilet i pewnie dowód do zrobienia xero. Ja się wybieram tam jutro i zachęcam do zrobienia tego samego, bo to jest jawne oszustwo, a pani rzecznik powiedziała, że im więcej osób wniesie skargę, tym większa szansa na uzyskanie dobrego efektu. JEśli ktoś by miał wątpliwości to proszę oto jak to wyglądało wcześniej i jak wygląda teraz. Cudowne objawienie się regulaminie na stronie organizatora.
Obrazek

Davv
Kadrowicz

#241 Postautor: Davv » 30 września 2013, o 17:40

A gdzie tam masz napisane, że nie ma limitu wiekowego? Był bilet ulgowy, ale nic więcej nie napisane. Jeśli sprzedawca wprowadził Cię w błąd to mu to udowodnij i wymień bilet.

spokojny pisze:Orientuje się ktoś jakie jest zainteresowanie impreza? Duzo biletow zeszlo itd? Pytam powaznie bo bardzo jestem ciekaw czy chociaz 7tys kibicow bedzie.

Dużo ponad połowa. W dniu imprezy nie spodziewam wolnych biletów w oficjalnej sprzedaży.

Czarek
Trener

#242 Postautor: Czarek » 30 września 2013, o 18:04

Karolinaa pisze:Witam. Słyszałam, ze jest poro osób, takich jak ja, które kupiły bilety ulgowe i ma teraz z nimi problem. Otóż kiedy ja kupowałam bilet, nie było żadnego regulaminu a sprzedawca powiedział, że nie ma ograniczeń wiekowych, bla bla, każdy wie jak jest. W dniu dzisiejszym zobaczyłam, ze na stronie oficjalnej imprezy pojawił się nagle regulamin. Na szczęście coś mnie tchnęło, żeby zrobić Prt Sc poprzedniej wersji. Dzisiaj skontaktowałam się Rzecznikiem Praw Konsumenta. Przedstawiłam sprawę. Pani stwierdziła, że to Jawne Wprowadzanie Konsumentów w błąd i należy jak najszybciej wnosić pisemne skargi w Biurze przy ul. Wieniawska 14, pokoje: 1104, 1105. Należy mieć przy sobie bilet i pewnie dowód do zrobienia xero. Ja się wybieram tam jutro i zachęcam do zrobienia tego samego, bo to jest jawne oszustwo, a pani rzecznik powiedziała, że im więcej osób wniesie skargę, tym większa szansa na uzyskanie dobrego efektu. JEśli ktoś by miał wątpliwości to proszę oto jak to wyglądało wcześniej i jak wygląda teraz. Cudowne objawienie się regulaminie na stronie organizatora.
Obrazek

Ale pieniactwo! Nie przyszło Ci do głowy by skontaktować się z organizatorem i wyjaśnić tę sprawę polubownie, a nie od razu walić z największych dział do ludzi, którzy być może popełnili błąd, bo robią pierwszą tak wielką imprezę w życiu?! Sprzedawca powiedział, że nie ma ograniczeń wiekowych? Co to znaczy? Każdy może wejść na ulgowy? Już wtedy należało skontaktować się z organizatorem i poprosić o wyjaśnienie sprawy biletów ulgowych.

PS. Dożywotni ban dla tej Pani, proszę!
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#243 Postautor: _piotrusss » 30 września 2013, o 18:48

Karolinaa pisze:Witam. Słyszałam, ze jest poro osób, takich jak ja, które kupiły bilety ulgowe i ma teraz z nimi problem. Otóż kiedy ja kupowałam bilet, nie było żadnego regulaminu a sprzedawca powiedział, że nie ma ograniczeń wiekowych, bla bla, każdy wie jak jest. W dniu dzisiejszym zobaczyłam, ze na stronie oficjalnej imprezy pojawił się nagle regulamin. Na szczęście coś mnie tchnęło, żeby zrobić Prt Sc poprzedniej wersji. Dzisiaj skontaktowałam się Rzecznikiem Praw Konsumenta. Przedstawiłam sprawę. Pani stwierdziła, że to Jawne Wprowadzanie Konsumentów w błąd i należy jak najszybciej wnosić pisemne skargi w Biurze przy ul. Wieniawska 14, pokoje: 1104, 1105. Należy mieć przy sobie bilet i pewnie dowód do zrobienia xero. Ja się wybieram tam jutro i zachęcam do zrobienia tego samego, bo to jest jawne oszustwo, a pani rzecznik powiedziała, że im więcej osób wniesie skargę, tym większa szansa na uzyskanie dobrego efektu. JEśli ktoś by miał wątpliwości to proszę oto jak to wyglądało wcześniej i jak wygląda teraz. Cudowne objawienie się regulaminie na stronie organizatora.
Obrazek

Proponuję jeszcze serię anonimowych donosów na organizatorów. Najlepiej do urzędu skarbowego. Tak jak napisał Czarek, grupa ludzi robi pierwszy raz tego typu imprezę (i to od razu na taką skalę) i póki co to jedyna (niewielka) wpadka. Nie chce mi się wierzyć w to, że po interwencji u źródła byłby robione Pani problemy z wymianą biletu. Z tego co wiem zarówno numer kontaktowy jak i adres e-mail jest na stronie od samego początku.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Karolinaa

#244 Postautor: Karolinaa » 30 września 2013, o 19:14

To nie jest żadne pieniactwo, ale czemu ja mam płacić za czyjeś błędy? Co mnie to obchodzi? Za błędy się płaci. Próby kontaktu z organizatorem pozostały bez odzewu. Korzystam z ulgi studenckiej w kinach, na meczach ligowych żużla też i można by tak dalej wymieniać. Sprzedawca powinien zostać poinformowany o zasadach sprzedaży. Legitkę pokazałam? Pokazałam. No i jakie anonimy? Chyba cię fantazja ponosi ;) Podpisuje się pod swoim wnioskiem z imienia i nazwiska, co by o tym świadczył mus posiadania dokumentów :] Jak ktoś lubi jak się ślizgają po jego tyłku to ok, ja nie i wiem, że jest sporo osób, które się na to nie zgadzają. Poza tym bez jaj, czym się różni sprzedaż biletów na dużą imprezę od małej, chyba tylko musem wydrukowania ich w miększej ilości, bo sama sprzedaż odbywa się tak samo. Dla mnie to nie jest wytłumaczenie. Jakby mieli choć odrobinę godności, to by napisali jakieś oświadczenie, zaproponowali wymianę biletów, nie zauważyłam, żeby z ich strony wyszedł jakikolwiek gest. A może mam im jeszcze podziękować, bez jaj....

Czy ktoś się orientuje, czy będą bramki elektroniczne na wejściu? Bo bilety są przystosowane do nich.

Awatar użytkownika
mundzio
Zawodowiec

#245 Postautor: mundzio » 30 września 2013, o 20:40

Podpowiem Panowie. Może już próbowała u organizatorów ? ;)

tapatalked

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#246 Postautor: _piotrusss » 30 września 2013, o 21:02

mundzio pisze:Podpowiem Panowie. Może już próbowała u organizatorów ? ;)

Logika podpowiada (biorąc pod uwagę zaangażowanie w sprawę Karolinyy), że gdyby organizatorzy odmówili jej wymiany biletu, to byłoby to głównym wątkiem omawianego posta. Wraz z nagraniem audio i protokołem spisanym przez policję ;)
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
mundzio
Zawodowiec

Re: Odp: Polska - Mistrzowie Świata 12 Października Lublin

#247 Postautor: mundzio » 30 września 2013, o 21:17

_piotrusss pisze:
mundzio pisze:Podpowiem Panowie. Może już próbowała u organizatorów ? ;)

Logika podpowiada (biorąc pod uwagę zaangażowanie w sprawę Karolinyy), że gdyby organizatorzy odmówili jej wymiany biletu, to byłoby to głównym wątkiem omawianego posta. Wraz z nagraniem audio i protokołem spisanym przez policję ;)

Nsa już umorzyło sprawę z powodu nie wykrycia sprawcy ;)

tapatalked

Karolinaa

#248 Postautor: Karolinaa » 1 października 2013, o 00:04

_piotrusss pisze:Logika podpowiada (biorąc pod uwagę zaangażowanie w sprawę Karolinyy), że gdyby organizatorzy odmówili jej wymiany biletu, to byłoby to głównym wątkiem omawianego posta. Wraz z nagraniem audio i protokołem spisanym przez policję ;)

Gdyby niektórzy potrafili czytać ze zrozumieniem, to pewnie by doczytali, dlaczego bilet nie jest wymieniony, ale rozumiem, to bardzo trudna sztuka :] To już nawet nie logika, a mundek wam podpowiada. Poza tym, czy ktoś cię prosił o komentarz? Czy zauważyłeś tam gdzieś prośbę o krytykę itp? Bo ja sobie jakoś nie przypominam. Wpis jest przeznaczony dla tych, którzy są związani z zaistniałą sytuacją a nie dla forumowych krzykaczy, którzy nijak mają się do tej sprawy i tak na prawdę nie mają nic sensownego do napisania oprócz jakiegoś chamskiego bełkotu.

meesha
Trener
Kontakt:

#249 Postautor: meesha » 1 października 2013, o 02:12

"Jestę studętę i mie sie należy, a co!".
Wyślij mi numer konta na misza2000(a)poczta.fm a dostaniesz swoje 30 złotych z powrotem. Tylko przestań już publicznie robić z siebie durnia, OK?
Zaznaczam jednak, że oferta nie dotyczy kolejnych ętelegętów, którzy "za pół ceny autobusami jeżdżą, za darmo im na dysce wódę leją bo jest lejdis najt i jeszcze na dodatek T.Love za darmo dla nich gra na Obszczynaliach" więc czemu to mieliby płacić za pełny bilet na jakieś zawody? Skandal normalnie!
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mundzio
Zawodowiec

Re: Odp: Polska - Mistrzowie Świata 12 Października Lublin

#250 Postautor: mundzio » 1 października 2013, o 07:04

meesha pisze:"Jestę studętę i mie sie należy, a co!".
Wyślij mi numer konta na misza2000(a)poczta.fm a dostaniesz swoje 30 złotych z powrotem. Tylko przestań już publicznie robić z siebie durnia, OK?
Zaznaczam jednak, że oferta nie dotyczy kolejnych ętelegętów, którzy "za pół ceny autobusami jeżdżą, za darmo im na dysce wódę leją bo jest lejdis najt i jeszcze na dodatek T.Love za darmo dla nich gra na Obszczynaliach" więc czemu to mieliby płacić za pełny bilet na jakieś zawody? Skandal normalnie!

Zazdrość przez Ciebie przemawia ;)

tapatalked