Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

#2151 Postautor: meesha » 2 grudnia 2005, o 13:44

Pokemon pisze:Przemnóż sobie to razy 5, bo chodzimy całą rodziną!
Przemnożyłem. A teraz zaproponuj mi dobrego zawodnika, który przejeździ sezon za 750 złotych :P
A dzieckiem to jesteÅ› Ty w stosunku do mnie! 8)
May it be, may it be... chociaż to o dzieciach to taki żarcik miał być, na rozładowanie napiętej jak bycze jaja atmosfery na forum 8) Ale widocznie nie trafiłem w Twoje poczucie humoru, tatku :?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#2153 Postautor: Gelo » 2 grudnia 2005, o 13:51

Bo na razie to takie typowo gelowe, niczym nie uzasadnione chciejstwo...

Nazywaj to jak chcesz. Mnie jako kibica interesuje tylko awans, wiec zgodnie ze swoją wiedzą podsuwam nazwiska tych, którzy moim subiektywnym zdaniem są w stanie to zagwarantować. Risagerów, który "takie dobre wrażenie zrobił w Toruniu" nie wymyślam, bo takie patenty kończą sie zwykle scenariuszem Lindbaeka czy Jensena. Z tego trzeba wyciągać wnioski a nie proponować rozwiązania z księżyca, w ktorych jedynym argumentem "za" jest "bo na lepszych nas nie stać ".

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#2154 Postautor: Saint » 2 grudnia 2005, o 13:55

Pokemon pisze:No i mamy odpowiedź na pytanie o co chodziło ze Staszkiem?
PieniÄ…dze to nie wszystko! TrochÄ™ szacunku...

Po pierwsze tam jest taki znaczek :wink: a po drugie ja nie mam nic wspólnego z klubem - jestem tylko kibicem a tym bardziej proszę mnie nie obwiniac za to że Staszek z nami nie podpisał... :wink:
proponuję więcej dystansu
Pozdrawiam

Holly

#2156 Postautor: Holly » 2 grudnia 2005, o 14:01

Jeżeli nie ma celu sportowego jakim jest w każdym sporcie sukces , czyli w żuzlu a w zasadzie pierwszej lidze awans do ekstraligi to już nie jest sport.
To co sie dzieje w ostatnich latach w naszym klubie to jedynie staranie sie tworzenie widowiska a nie walka sportowa , bo jeżeli na mecz wyjazdowy jedzie sie juniorami i tłumaczenia są takie że szkoda kasy bo i tak przegramy to parodia.
Każdy mecz jest do wygrania to zależy od podejścia i chęci
Oczywiście zaraz uslysze od Pana Gawrzyka to sport sportem ale ekonomia górą , jeżeli znów praktykowane będą mecze wyjazdowe z silnymi drużynami w okrojonym składzie (ze względu na oszczędności) to ja już o ekstralidze w Lublinie przestaje marzyć.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#2157 Postautor: ravajas » 2 grudnia 2005, o 14:04

DonKamizi pisze:
Łoptymista pisze:
Ale nie rozumiem jak można brać za pewnik to, że będziemy w tym roku walczyć o E-ligę "bo Prezes powiedzał"

Bo może pan prezes wie co mówi i nie zwykł rzucać słów na wiatr. Po drugie, to nie tylko pan Kępa mówił o walce o eligę w sezonie 2006.

Pan Prezes powtarza to od roku szkoda tylko, że daje taki marniutki budżet.Facet ma chyba jakieś niespełnione ambicje z młodości więc lubi sobie pogadać o celach wyższych.
Ostatnio zmieniony 2 grudnia 2005, o 14:26 przez ravajas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#2158 Postautor: Gelo » 2 grudnia 2005, o 14:11

Zauważ Gelu że w swoich wymaganiach opierasz się na jednym - ten jest dobry, więc trzeba go brać, a jak się go nie weżmie to jest się patałachem, gamoniem, dziadem itp. Dobra zasada, ale gdy masz nieograniczony budżet.

Nie ja odpowiadam za budżet. Czy w związku z tym nie mam prawa głosu?
Niestety ale w TÅ» tak nie jest.

To niech będzie.
Co da Ci podpisanie kontraktu z zawodnikiem który będzie Cię kosztował 200 tys. złotych, a Ciebie stać na 80 tys. Ty tego nie bierzesz pod uwagę.

Nie biorę i brać nie muszę - nie jestem od tego i nie wchrzaniam się w nieswoje sprawy. Od budżetu jest zarząd i nikt inny. Gorzej jest, jak ktoś mając puste kieszenie gada o awansie do ekstraligi - to jest dopiero kabaret. Moje chciejstwo przy tym to pikuś.
Ty chcesz więc inni mają tak zrobić.

Nie mają - ale powinni przynajmniej wysłuchać i sie zastanowić nad tym co mają do powiedzenia ludzie znający się na rzeczy. Tego niestety zabrakło i stąd "przechodzą" takie smrody jak Franków czy Jensen.
I trochę szacunku przydałoby się dla tych którzy przekazują własne ciężko zarobione pieniądze na klub. Dziadami to oni na pewno nie są.

Zupełnie nie rozumiem co autor miał na myśli. Dziadami teraz nazywam kibiców rzucających idiotyczne propozycje - nie zarząd. Ten zadziadował w ubiegłym roku i wiemy jak sie skonczyło. Podkreślam - tanie mięso to psy jedzą. A oszczędzanie uderza w klub rykoszetem.
ps. Mam nadzieje, że pisząc o ludziach którzy przekazują własne ciężko zarobione pieniądze na klub - nie miałeś na myśli siebie. :twisted:

Holly

#2159 Postautor: Holly » 2 grudnia 2005, o 14:22

I trochę szacunku przydałoby się dla tych którzy przekazują własne ciężko zarobione pieniądze na klub. Dziadami to oni na pewno nie są.

dla mnie to stwierdzenie jest nienormalne , nie no może Ci ludzi są niemormalni , bo jeżeli swoje ciezko zarobione pieniądze dają po to żeby oglądać jak drużyna walczy o pozostanie w 1 lidze to wyrzucanie pieniędzy w błoto.
Jeżeli w coś wkłada sie pieniądze to na pewno nie po to aby ta tym tracić.
Ale wsadzać dużo kasy albo wogóle.

meesha
Trener
Kontakt:

#2160 Postautor: meesha » 2 grudnia 2005, o 14:24

toosexy pisze:Ale wsadzać dużo kasy albo wogóle.
A najlepiej wziąć kredyt :D 8) Może się uda go spłacić, a może nie... Przecież to nie nasz problem :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2161 Postautor: bkapusta » 2 grudnia 2005, o 14:33

toosexy pisze:

dla mnie to stwierdzenie jest nienormalne , nie no może Ci ludzi są niemormalni , bo jeżeli swoje ciezko zarobione pieniądze dają po to żeby oglądać jak drużyna walczy o pozostanie w 1 lidze to wyrzucanie pieniędzy w błoto.

[sytuacja abstrakcyjna]
[biuro w klubie] [osoby: dyrektor, sponsor]
Akt 1 i zarazem ostatni
[do biuraa, gdzie urzeduje Dyrektor wchodzi Sponsor]

Sponsor [smial, z usmiechem na twarzy]: Dzien dobry Panie Dyrektorze! Prowadze mala firme, tu niedaleko stadionu... Zaaawsze kochalem zuzel... No tak czy inaczej...
Dyrektor[zniecierpliwiony]: Ale oso chodzi?
Sponsor[lekko zmieszany, sciska w dloniach swoja czapke, wpatrujac sie ze strachem w dyrektora, drzacym glosem]: Chcialem troche pomoc.. Przekazac mala kwote... Moze sie uda sprowadzic kogos do klubu, albo szkolke odbudowac...
Dyrektor[ryczac niczym zraniony niedzwiedz]:Trooooche ? Mala kwwwote? WSZYSTKO ALBO NIC! Spieprzaj dziadu [tm] zebym Cie tu wiecej nie widzial bo Ci ten kiosk z dymem puszcze!!!
[Dyrektor kopie w dupe sponsora ktory chcial dac mala kwote, spokojnie wraca do czekania na tego ktory da ogromna fure dolarow]

[chor zuzlowcow spiewajacy piesc zalobna]
[kurtyna]

Na dyrektora proponuje B.Linde, na Sponsora Z.Zamachowskiego, chor zuzlowcow Ulamek, Swist, Okoniewski, Karlsson.
Ostatnio zmieniony 2 grudnia 2005, o 15:13 przez bkapusta, łącznie zmieniany 1 raz.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#2162 Postautor: jas » 2 grudnia 2005, o 14:42

toosexy pisze:

a nie wpadles na pomysl, ze clem Sipmy nie jest awans sam w sobie, tylko reklamowanie firmy :roll: ? i moze jazda w I lidze to poziom wystarczajacy do uzyskania odpowiednich efektow marketingowych?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Holly

#2163 Postautor: Holly » 2 grudnia 2005, o 14:42

śmiać sie z tego można , tylko niech nikt mi na meczu nie mówi że nasi to dziady , bo mam dosyć słuchania po ostatnim sezonie.
Jeżeli w Lublinie rozniesie sie fama , że znów L.Kępa próbuje ścianąc kibiców na stadion swoim zapowiedziami a w zasadzie są one bez pokrycia , to będzie powtórka z rozrywki sezonu 2005 - 2 tysięczna widownia i wtedy będzie można się pośmiać panie Jarku.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2164 Postautor: bkapusta » 2 grudnia 2005, o 14:49

Jak dla mnie nie ma znaczenia co powie L.Kepa. Moze wyjsc powiedziec 'Wszyscy jestescie buce' albo 'Celem jest mistrzostwo Polski w 2007' ew. 'Zasadniczo liczymy sie ze spadkiem do II ligi'. Bo po pierwsze i tak bede chodzil na zuzel, przykre ale prawdziwe, wiekszosc z nas forumowiczow [a przynajmniej tych ktorzy sa na tym forum dlzuej] chodzila na zuzel w Lublinie nawet jak bylo to dziadostwo do szescianu, bo pooooprostu kochamy ten zuzel. A po drugie [na szczescie] wiekszosc ludzi ktorzy sa na stadionie nie ma pojecia co mowi L.Kepa, pewnie nawet nie wiedza kto to L.Kepa, i zapewne maja Pana L.Kepe [jesli sa swiadomi jego istnienia] gleboko gdzies. Liczy sie dla nich emocje/nazwiska zawodnikow/wyniki/pogoda. Jak bedzie cieplo, wygramy jakis mecz na wyjezdzie/ zwali sie do nas konkret przeciwnik to bedzie 8tys. Jak bedzie padac, przeciwnik wpadnie w krajowce a my bedziemy przedostatni w lidze to bedzie nas 1000 na trybunach. Prawda okrutna jest taka, ze 80% ludzi na trybunach nie jest kibicami zuzla. Ida bo chca deko emocji, prezesi, transefry, zapowiedzi przed sezonem, marki motocykli, persektywy druzyny na okres dluzszy jak 3/4 najblizsze mecze nic nie obchodza. :)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Holly

#2166 Postautor: Holly » 2 grudnia 2005, o 14:58

Zgadzam sie z Kapustą są : pasjonaci , zagorzali kibice i ludzie którzy przychodzą pooglądać jak jeżdżą motory.
Ja szanuje opinie wszystkich bo każdy ma swoj punkt widzenia , ale tak cieżko zrozuimieć mój ? oczywiście można sie z nim nie zgadzać , ale uszanować chyba można.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#2167 Postautor: jas » 2 grudnia 2005, o 15:17

a czy ktos tego nie robi Holly? ja mam zupelnie inne zdanie, ale Twoje prawo do wyraznia opini i i przedstawiania Twojego punktu widzenia szanuje. na tym polega forum :wink:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#2168 Postautor: fcb » 2 grudnia 2005, o 15:51

ej a wiecie może o której i gdzie jest jro ta konferencja?????????
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#2169 Postautor: Cooper » 2 grudnia 2005, o 15:52

Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2170 Postautor: bkapusta » 2 grudnia 2005, o 15:57

Wstep wolny?:)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#2171 Postautor: Gelo » 2 grudnia 2005, o 15:59

bkapusta pisze:Wstep wolny?:)
Jest napisane "dla dziennikarzy". Co za dyskryminacja... Trzeba wezwać na pomoc Jarugę- Nowacką. :D

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#2172 Postautor: wojtas » 2 grudnia 2005, o 16:20

No ja wlasnie myslalem jakby tu wejsc na ta konferencje, ale widze ze chyba nie da rady :cry: chyba ze powiem ze jestem od o. Rydzyka. Wtedy wszedzie wejde :wink:

Gelo pisze:Trzeba wezwać na pomoc Jarugę- Nowacką. Very Happy

Nie zniose jej glosu. Niedobrze mi sie robi jak jÄ… slysze! (chociaz i tak Joanny Senyszyn nie pobije :wink:) Juz lepiej Szczuke, ona tez ma co s do powiedzenia w temacie dyskryminacji.

A tak na serio to moze moglbym wejsc jako wyslannik forumowiczow/redaktor/łącznik z kibicami?? wzialbym cyfrowke, narobil zdjec itd. Wiem ze to kompetencje Shacka i Gawrzyka ale co mi tam 8)

Pzdr
Obrazek

baranek
Junior

#2173 Postautor: baranek » 2 grudnia 2005, o 16:21

ja nie rozumuem czemu tylko dla dziennikarzy :?: :?: chyba że planowana jest prezentacja dla kibiców wtedy kiedy skład bedzie już zkompletowany

meesha
Trener
Kontakt:

#2174 Postautor: meesha » 2 grudnia 2005, o 16:25

wojtas pisze:No ja wlasnie myslalem jakby tu wejsc na ta konferencje, ale widze ze chyba nie da rady :cry:
Jako, że masz blisko to my, Forumowicze wyznaczymy Cię na ochotnika do stania przed budynkiem Sipmy jutro od rana i filowania kto wchodzi :D Możesz nawet robić zdjęcia a z laptoka od razu podawać informacje na forum (niestety sprzętu służbowego nie dostaniesz :wink: ). To jak :?: :D

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2175 Postautor: bkapusta » 2 grudnia 2005, o 16:33

Najgorsze, ze o 12 to ja pewnie bede jeszcze w ciapagu do Lublina ;/
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,