Memoriał Zwierzchowskiego i Dadosa 21.10.2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
wojteko
Senior

#202 Postautor: wojteko » 5 października 2005, o 22:51

DonKamizi pisze:.......Nie dziwię się, że teraz kiedy bieda aż piszczy karnety bedą nieważne.................Tylko, że Kępa chyba dopiero teraz zobaczył jaka jest bieda w klubie i turniej ma tą biedę zmniejszyć.

Fakt jest taki a nie inny-KARNET-2005 na zawody żużlowe organizowane przez TŻ Sipma Lublin producenta maszyn rolniczych i ogrodniczych.............w/w powinien obligowac wejscie za okazaniem do konca sezonu jak sam napis mowi :!: Moze bedzie inaczej :?: mnie to powiem szczerze wali! Tylko medal ma druga strone.................Ciekaw jestem gdyby posiadacze nieszczesnych karnetów podali np. w sporze zbiorowym Towarzystwo Żużlowe do sądu :?: kto by wygrał w/g polskiego prawa :?: czy memoriał przyniósł by zysk-czy wrecz przeciwnie-stratę :?: Jaka "twarz" mieli by LK i KK :?: .....takich i nnych pytan jest wiele.........niejestem prawnikiem i na niuansach Temidy sie nieznam, ale mam wrazenie ze dobrze to by sie ta zabawa nieskonczyla dla Pryncypałów Naszego Żużlowego klubu :cry: pzdr wojteko

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#203 Postautor: motorlublin » 5 października 2005, o 23:35

Talib pisze:
Gawrzyk pisze:O stawkę byłbym spokojny. Zawodnicy pchają się drzwiami i oknami bo jest to ostatnia szansa do zarobienia paru złotych na zimę. Biorąc pod uwagę niezłe punktowe i dojazdówkę (lepsze niż w szwedzkiej lidze :wink: ) to i IMP może zawitać na memoriał ... :wink:

No właśnie. Dochodzi nawet do prawdziwych ludzkich dramatów. Oto wypowiedź zawodnika uznawanego przez niektóre autorytety za najlepszego technicznie w obecnej lubelskiej drużynie:

"W Lublinie ma odbyć się turniej, ale do tej pory nowy dyrektor nie rozmawiał ze mną. Nie otrzymałem żadnego zaproszenia. Do zawodów zostało jeszcze trochę czasu, dlatego wciąż liczę na to, że wystąpię w Lublinie "

:)

Niestety,ale Franków dostał zaproszenie do udziału w memoriałe...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#204 Postautor: Cooper » 5 października 2005, o 23:40

<jupi> <jupi> <jupi> :!: :!: :!: :D :D :D :P :P :P
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Zaratustra
Kadrowicz

#206 Postautor: Zaratustra » 6 października 2005, o 00:01

motorlublin pisze:
Niestety,ale Franków dostał zaproszenie do udziału w memoriałe...

O motyla noga, nic mnie tu już chyba więcej nie zdziwi :shock: Nie ma to jak przywiązanie klubu do swoich zawodników (nie odwrotnie) :wink:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#207 Postautor: Cooper » 6 października 2005, o 00:01

sting126 pisze:
motorlublin pisze:Niestety,ale Franków dostał zaproszenie do udziału w memoriałe...

To co Gelu - maly zaklad? Franek przyjezdza i wygrywa - wchodzisz? ;)

Stingu, zastanow sie, miej na uwadze to, ze Franek przyjezda juz 15-ego :D :wink:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Davv
Kadrowicz

#208 Postautor: Davv » 6 października 2005, o 00:07

sting126 pisze:

Nie wiem sting ile wypiłeś zanim to napisałeś, ale ja mogę się o to założyć. Tylko nagrodą niech nie będzie to co piłeś, bo głupoty poźniej się wypisuje :twisted: :wink: . Franek nawet Daniela nie wyprzedzi :P

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#209 Postautor: Łoptymista » 6 października 2005, o 00:09

sting126 pisze:
motorlublin pisze:Niestety,ale Franków dostał zaproszenie do udziału w memoriałe...

Ja sie zgłaszam jako... rezerwa taktyczna za Gela. Piwka mozesz mi juz kupic w sobotę. :twisted:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#210 Postautor: sadychor » 6 października 2005, o 00:12

Stingu wycofaj się. Jeden zakład niedawno przerżnąłeś-nic się nie nauczyłeś :?: :? :wink: :twisted:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#211 Postautor: Łoptymista » 6 października 2005, o 00:14

sadychor pisze:Stingu wycofaj się. Jeden zakład niedawno przerżnąłeś-nic się nie nauczyłeś :?: :? :wink: :twisted:

Nie tym razem masz szanse. MF jest taki dobry technicznie jak i wiarygodny. Idz na calosc.
PS A za kogo jedzie MF?? Ktos znany wypadl ze skladu?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#213 Postautor: Gelo » 6 października 2005, o 08:44

Chętnie bym się założył - mam tylko obawy że skoro Franek dostał zaproszenie, to zmiany w obsadzie na tym sie nie skończą. I zamiast Krzyżaniaka, Kuciapy i innych rzeczywiście pojawi się Łyko, Osumek i Jurczyński. A wtedy szanse Franka rosną. Dlatego z przyjęciem zakładu poczekam jak bede wiedział kto rzeczywiscie pojedzie.

wojteko
Senior

#214 Postautor: wojteko » 6 października 2005, o 09:41

Gelo pisze:Chętnie bym się założył - mam tylko obawy że skoro Franek dostał zaproszenie, to zmiany w obsadzie na tym sie nie skończą...... Dlatego z przyjęciem zakładu poczekam jak bede wiedział kto rzeczywiscie pojedzie.

Gelu zakladaj sie ze Stingiem :!: nic go nienauczyla ostatnio przegrana flaszka (jak dobrze Sadychor zauwazyl) :migren:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#216 Postautor: mikas » 6 października 2005, o 11:11

Sorry ale nie po to płaciłem przed sezonem jednorazowo kupe kasy na karnet, który miał upoważniać mnie do wstępu na wszystkie imprezy w tym roku (nie mając nawet jeszcze wtedy pewności czy mi sie to opłaci i czy na wszystkich imprezach będę mógł być) aby teraz jeszcze ze mnie bezpodstawnie ździerano 15zł.
Ciekawe czy pan Kołodziej zdaje sobie sprawe że własnie pozbywa sie najwierniejszych kibiców, którzy przy ewentualnym spadku z ligi byliby tymi nielicznymi którzy przyjdą na stadion, zapłaca za marne widowisko i będa głównym sponsorem klubu. Tak właśnie robi sie w ch... tych którzy w zdecydowanej większości są z klubem na dobre i na złe. Gratuluje panu Kolodziejowi, na pewno dzięki takiemu postępowaniu zyska sobie jeszcze większa (do przecież juz wielkiej) ilość zwolenników, a sponsorzy których ma sie głęboko w d... będą na pewno walic do klubu drzwiami i oknami.

Człowiek zwykle może wytrzymac wiele ale najbardziej nie lubi gdy jest oszukiwany. A pan Kołodziej właśnie swoim postępowaniem próbuje oszukac kibiców (a nawet sponsorów otrzymujących karnety),którzy przed sezonem zapłacili jednorazowo kupe forsy za to że będą mogli obejrzeć wszystkie zawody organizowane przez klub w tym roku. Teraz tym ludziom próbuje wmówić, że to co przed sezonem było białe teraz jest nagle czarne, mimo że wszyscy widzą że nadal jest białe.

Na szczęscie w ten sam dzien jest jeszcze w Krośnie ciekawy baraż i myśle,że część osób na pewno sie na niego wybierze, prawda Sting?? :)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#217 Postautor: Gelo » 6 października 2005, o 11:34

Ja tylko chce wiedzieć kto za tym stoi że Franek znalazł się na liscie turnieju? Mam jednego podejrzanego - niech no ja go dopadne...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#219 Postautor: Gelo » 6 października 2005, o 11:37

Gawrzyk pisze:Raczej nie dopadniesz :wink:

Wyjeżdżasz z Polski? :twisted:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#221 Postautor: Gelo » 6 października 2005, o 11:55

Gawrzyk pisze:Łeeeeeee, takie pudło.
Jeśli zapadłeś w sen zimowy to przypominam, że nastąpił nowy podział zadań, nowi rządzący i nowi doradcy.... :twisted:

Ale klakierzy Franka chyba nie zmienili zadań - sądząc po dość obrzydliwej i nachalnej agitacji.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#223 Postautor: Gelo » 6 października 2005, o 12:05

Gawrzyk pisze:uuu :shock: Rozumiem, że ten klakier to ja i jeszcze do tego agitowałem. Powiedz mi u kogo i kiedy, bo jakoś nie jestem w stanie sobie przypomnieć...

Przeczytaj sobie swoje wpisy - ze szczególnym uwzględnieniem podniety na granicy moczenia po nielicznych udanych meczach pupilka.

Michael

#224 Postautor: Michael » 6 października 2005, o 13:25

Gelu tak zawsze jest ze sie tlumaczy i "wychwala" swojego ulubionego lub lubianego zawodnika.

Gawrzyk pisze o Franku...

Ty o Peterze...

Jeszcze inny moze pisac np o Sebie... :twisted:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#225 Postautor: Gelo » 6 października 2005, o 13:29

Michael pisze:Gelu tak zawsze jest ze sie tlumaczy i "wychwala" swojego ulubionego lub lubianego zawodnika.

Gawrzyk pisze o Franku...

Ty o Peterze...

Jeszcze inny moze pisac np o Sebie... :twisted:

Ale strzeliłeś porównanie - Peter i Franek :lol: Nawet nie wiem jak to skomentowac, bo własnie tarzam sie po podłodze ze smiechu. Najbardziej jest smieszne jak mozna miec za swojego ulubieńca Franka, lub bez obrazy - Sebe. Obaj "chodzą" w kategorii współczucia raczej.