Sorry ale nie po to płaciłem przed sezonem jednorazowo kupe kasy na karnet, który miał upoważniać mnie do wstępu na wszystkie imprezy w tym roku (nie mając nawet jeszcze wtedy pewności czy mi sie to opłaci i czy na wszystkich imprezach będę mógł być) aby teraz jeszcze ze mnie bezpodstawnie ździerano 15zł.
Ciekawe czy pan Kołodziej zdaje sobie sprawe że własnie pozbywa sie najwierniejszych kibiców, którzy przy ewentualnym spadku z ligi byliby tymi nielicznymi którzy przyjdą na stadion, zapłaca za marne widowisko i będa głównym sponsorem klubu. Tak właśnie robi sie w ch... tych którzy w zdecydowanej większości są z klubem na dobre i na złe. Gratuluje panu Kolodziejowi, na pewno dzięki takiemu postępowaniu zyska sobie jeszcze większa (do przecież juz wielkiej) ilość zwolenników, a sponsorzy których ma sie głęboko w d... będą na pewno walic do klubu drzwiami i oknami.
Człowiek zwykle może wytrzymac wiele ale najbardziej nie lubi gdy jest oszukiwany. A pan Kołodziej właśnie swoim postępowaniem próbuje oszukac kibiców (a nawet sponsorów otrzymujących karnety),którzy przed sezonem zapłacili jednorazowo kupe forsy za to że będą mogli obejrzeć wszystkie zawody organizowane przez klub w tym roku. Teraz tym ludziom próbuje wmówić, że to co przed sezonem było białe teraz jest nagle czarne, mimo że wszyscy widzą że nadal jest białe.
Na szczęscie w ten sam dzien jest jeszcze w Krośnie ciekawy baraż i myśle,że część osób na pewno sie na niego wybierze, prawda Sting??