Działalność Lubelskiego FanKlubu Żużlowego

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

Re: Działalność Fan Klubu TŻ Motor Lublin

#201 Postautor: grzesieck » 30 lipca 2007, o 23:55

Mani, najlepsze jest to, ze przekrzyczelismy 5 tys. poznanskich kibicow!

na SyFach napisali, ze tylu bylo widzow :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

meesha
Trener
Kontakt:

#202 Postautor: meesha » 31 lipca 2007, o 00:02

Ale to jest w zasadzie regułą, że na wyjazdach jest lepszy doping niż "u siebie" i mógłbym nawet wymienić kilka czynników na to wpływających... Tylko po co 8)

Mnie się np. w Poznaniu bardzo podobało to, że 3/4 ludzi na stadionie miało na sobie klubowe koszulki (u nas - nie wiedzieć czemu - nazywane "fanklubowymi" :lol: ), szaliki itp. akcesoria (łącznie ze starszymi paniami :) ) i już samo to fajnie wygląda. A u nas pod tym względem jest kiepściutko :?

Co do Gdańska - jest to jedna z najbardziej "konkretnych" kibicowskich ekip żużlowych więc szkoda, żeby nie było ich słychać :roll: A że przy marnym widowisku (jak mecz z Gdańskiem) ciężko o dobry doping widać nie tylko na żuzlu jak to się niektórym wydaje. Nic więcej nie napiszę bo zaraz znowu mi ktoś będzie wpierał, że mam kompleks kibiców piłkarskich :lol:

EDIT: Grzesiu już nie przesadzaj z tym "przekrzyczeniem". To było jak w tym wyścigu Mordela z Bajerskim: "raz my, raz koledzy poznaniacy" :lol: 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Koper
Trener
Kontakt:

#203 Postautor: Koper » 8 marca 2008, o 13:41

Kibice w Gdansku stworzyli specjalna strone internetowa promujaca wyjazd na mecz do Bydgoszczy, swietna sprawa:
http://www.13kwietnia.pl

meesha
Trener
Kontakt:

#204 Postautor: meesha » 8 marca 2008, o 15:08

Ojacieee Koper, aleś temat-kotlet odgrzał :D Ten topic powinien być już chyba zamknięty z powodu braku FanKlubu :wink:

EDIT dla Zuzi 8)
Powyższy wpis ma charakter żartobliwy, FanKlub oczywiście nadal istnieje i ma się dobrze :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Zuzia

#205 Postautor: Zuzia » 8 marca 2008, o 21:58

A dziękuję. Już myślałam, ze jesteś samozwańczym viceprezesem czegoś co nie istnieje.
Ufff ulżyło ;]
Osobiście to nie chodzi o to ze nie znoszę Boga, to mnie jego fanklub wkurwia.

meesha
Trener
Kontakt:

#206 Postautor: meesha » 8 marca 2008, o 22:12

No jeśli nie istnieje to z jakiej racji płacę mikasowi składki co miesiąc :P
Miejmy tylko nadzieję, że nie dojdzie do sytuacji, że będziemy FanKlubem bez klubu :roll:

Awatar użytkownika
Zuzia

#207 Postautor: Zuzia » 8 marca 2008, o 22:25

meesha pisze:No jeśli nie istnieje to z jakiej racji płacę mikasowi składki co miesiąc :P

żeby miał z czego opłacać mandaty MPK ;-)
Osobiście to nie chodzi o to ze nie znoszę Boga, to mnie jego fanklub wkurwia.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#208 Postautor: mikas » 9 marca 2008, o 14:18

Jakie składki? Pokwitowanie wpłaty jakieś masz? :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#209 Postautor: Łoptymista » 9 marca 2008, o 20:49

ja mam
niech zyja przelewy on-line :D

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#210 Postautor: boxing » 10 marca 2008, o 15:39

Eee, co tam warte jest takie oddrukowane na domowej drukarce "dokument elektroniczny, nie wymaga stempla ani podpisu". Takie kwity preparuja dzieci po opanowaniu worda :wink:
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#211 Postautor: mikas » 10 marca 2008, o 16:49

Poza tym tylko raz w tytule przelewu było zaznaczone że to na FK ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#212 Postautor: boxing » 10 marca 2008, o 20:43

W nawiazaniu do tej dyskusji, jeszcze jak popatrze na avatary Loptymisty i mikasa - najlepiej w tej kolejnosci - to tak sobie mysle, ze takimi pokwitowaniami z domowej drukarki mozna sobie... :wink: Albo napisze eufemistycznie, ze "Loptymista ma slaby material dowodowy" :wink:
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

meesha
Trener
Kontakt:

#213 Postautor: meesha » 10 czerwca 2009, o 22:18

Przenosze dyskusje w odpowiedniejsze miejsce.
DJPEPE pisze:Tylko, po co było zachęcać ludzi-kibiców ?
Teraz będą oczekiwać na wasze propozycje, a tu..nic

Powiem tak - gdyby faktycznie bylo jakies wielkie zainteresowanie tym wyjazdem i ludzie w liczbie co najmniej kilkunastu wypytywali o niego na forum czy gdziekolwiek, to pewnie by mi "rura zmiekla" i mimo naprawde braku czasu sprobowalbym cos wykombinowac. Zreszta nawet w tej chwili jakby trzeba bylo to w piatek moge zorganizowac drugiego busa dla chetnych osob. Warunek jest jeden - zaraz po meczu przy budzie sedziowskiej zbieram kase i nie ma zadnych zaliczek, zapisow "na gebe" itp. Zbierze się 18 osob to jada. Nie zbierze sie - bardzo mi przykro. Krotka pilka.
A zarzucanie nam jakiejs checi zysku czy "dorobienia sobie" na wyjazdach nalezy uznac za smieszne w obliczu tego, ze z wlasnej skladkowej kasy dorzucilismy do Opola jakies dwie stowy, zeby wyjazd w ogole doszedl do skutku (doceniam oczywiscie Twoja akcje z doplata w celu zachecenia dodatkowych osob). Tak czy inaczej "zadza pieniadza" to nie jest nasze haslo przewodnie...
A w FK jak w kazdej grupie osob zdania sa podzielone w roznych tematach, takze w temacie organizacji wyjazdow. Ja naleze do frakcji, ktora stara sie, aby na kazdym wyjezdzie bylo maksymalnie duzo kibicow a Lublina. Tyle ze naprawde nie jest latwo wszystko to zorganizowac tak by wszyscy pojechali i jeszcze jak najmniej zaplacili. Co innego zebranie na szybko busa we wlasnym gronie...
A co by nie zrobic to i tak bedzie zle. I musze sie tlumaczyc jak ten garbaty, ze ma dzieci proste. Serio odechciewa sie wszystkiego :?

DJPEPE
Junior

#214 Postautor: DJPEPE » 11 czerwca 2009, o 09:37

Doceniam twoje starania. Wiem, że b. trudno zorganizować wyjazd, bo mnie 2-3 lata temu nie udało się '' zebrać '' odpowiedniej liczby osób, aby wyjazd doszedł do skutku.
Poza tym pociągnąłem temat, żeby sprawdzić , czy jest '' zapotrzebowanie'' na tego typu relaks- doping na wyjeżdzie ?
I jak widać możemy sobie pogadać, a kibice... milczą. Chyba nie warto o nich się starać ?
Nigdy nie byłem idiotą i nie napisałem, iż na zorganizowaniu wyjazdu można ..zarobić, no chyba , że od kiboli drużyny miejscowej :D

Speedway-Mati
Zawodowiec

#215 Postautor: Speedway-Mati » 11 czerwca 2009, o 10:09

meesha pisze: Zreszta nawet w tej chwili jakby trzeba bylo to w piatek moge zorganizowac drugiego busa dla chetnych osob. Warunek jest jeden - zaraz po meczu przy budzie sedziowskiej zbieram kase i nie ma zadnych zaliczek, zapisow "na gebe" itp. Zbierze się 18 osob to jada. Nie zbierze sie - bardzo mi przykro. Krotka pilka.

I to chyba byłoby najlepsze rozwiązanie. Mógłby spiker M. Stypuła ogłosić podczas meczu, żeby zainteresowani wyjazdem do Krosna po meczu przyszli pod budę sędziowska i jeśli chcą pojechać, aby od razu wpłacili całą sumę. Może akurat znajdzie się te 18 osób a jeśli nie to już trudno zostaną tylko samochody osobowe i wyjazd "na doczepkę".
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#216 Postautor: meesha » 12 czerwca 2009, o 11:29

Spiker oglosil, pod buda posiedzialem, osob chetnych - 4 :( Mimo, ze kasy nie zbieralem bo rozumiem, ze nie kazdy nosi ze soba 5 dych na wypadek jakby przyszlo sie zapisac na wyjazd :D W kazdym razie temat dodatkowego busa uwazam w tej sytuacji za zamkniety...

DJPEPE
Junior

#217 Postautor: DJPEPE » 12 czerwca 2009, o 14:07

Amen. I o to mi chodziło..Nikt teraz nie zarzuci, że tzw. FanKlub nie proponował....

Kibice
Szkółkowicz

#218 Postautor: Kibice » 12 czerwca 2009, o 16:26

No szkoda. Tylko, że ten komentator ogłosił to jak już większość osób wychodziła i nawet ja ledwo to usłyszałem, mimo iż wytężałem słuch.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#219 Postautor: Manitou » 29 czerwca 2009, o 22:44

Twor zwany bylym FanKlubem lubelskiego speedway'a, a zajmujacy sie z lepszym lub gorszym skutkiem dbaniem o to zeby podczas meczow zuzlowych bylo na stadionie glosno i kolorowo oraz zeby nasi zuzlowcy nie czuli sie samotnie na wyjazdach bardzo serdecznie dziekuje uzytkownikowi Lander za przekazanie 54 zl na rzecz opraw meczowych :) Postawa godna pochwaly :)

DJPEPE
Junior

#220 Postautor: DJPEPE » 30 czerwca 2009, o 09:25

Manitou pisze:Twor zwany bylym FanKlubem lubelskiego speedway'a, a zajmujacy sie z lepszym lub gorszym skutkiem dbaniem o to zeby podczas meczow zuzlowych bylo na stadionie glosno i kolorowo oraz zeby nasi zuzlowcy nie czuli sie samotnie na wyjazdach bardzo serdecznie dziekuje uzytkownikowi Lander za przekazanie 54 zl na rzecz opraw meczowych :) Postawa godna pochwaly :)

Moge co nieco dorzucic, tylko jak [ komu ] ?
Mam nadzieje, ze znajdą sie tez inni....

Koper
Trener
Kontakt:

#221 Postautor: Koper » 16 maja 2010, o 16:43

Awatar użytkownika
Piocze
Senior

#222 Postautor: Piocze » 16 maja 2010, o 17:08

Brawo za inicjatywę! :)
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#223 Postautor: InDorka » 16 maja 2010, o 20:03

Bardzo cennym gestem jest wystosowanie podziekowan dla Bogdanki.
Lubelski Wegiel to twardy i czarny gosc, ale na pewno zrobilo mu sie milo.

Gratulacje z powodu udanej resuscytacji Lubelskiego Fan Klubu Żużlowego
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

DJPEPE
Junior

#224 Postautor: DJPEPE » 17 maja 2010, o 17:39

A może tak coś więcej o FK...?

meesha
Trener
Kontakt:

#225 Postautor: meesha » 17 maja 2010, o 18:01

Ale co więcej :?: :)