na SyFach napisali, ze tylu bylo widzow
Działalność Lubelskiego FanKlubu Żużlowego
Re: Działalność Fan Klubu TŻ Motor Lublin
Mani, najlepsze jest to, ze przekrzyczelismy 5 tys. poznanskich kibicow!
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ale to jest w zasadzie regułą, że na wyjazdach jest lepszy doping niż "u siebie" i mógłbym nawet wymienić kilka czynników na to wpływających... Tylko po co
Mnie się np. w Poznaniu bardzo podobało to, że 3/4 ludzi na stadionie miało na sobie klubowe koszulki (u nas - nie wiedzieć czemu - nazywane "fanklubowymi"
), szaliki itp. akcesoria (łącznie ze starszymi paniami
) i już samo to fajnie wygląda. A u nas pod tym względem jest kiepściutko
Co do Gdańska - jest to jedna z najbardziej "konkretnych" kibicowskich ekip żużlowych więc szkoda, żeby nie było ich słychać
A że przy marnym widowisku (jak mecz z Gdańskiem) ciężko o dobry doping widać nie tylko na żuzlu jak to się niektórym wydaje. Nic więcej nie napiszę bo zaraz znowu mi ktoś będzie wpierał, że mam kompleks kibiców piłkarskich 
EDIT: Grzesiu już nie przesadzaj z tym "przekrzyczeniem". To było jak w tym wyścigu Mordela z Bajerskim: "raz my, raz koledzy poznaniacy"

Mnie się np. w Poznaniu bardzo podobało to, że 3/4 ludzi na stadionie miało na sobie klubowe koszulki (u nas - nie wiedzieć czemu - nazywane "fanklubowymi"
Co do Gdańska - jest to jedna z najbardziej "konkretnych" kibicowskich ekip żużlowych więc szkoda, żeby nie było ich słychać
EDIT: Grzesiu już nie przesadzaj z tym "przekrzyczeniem". To było jak w tym wyścigu Mordela z Bajerskim: "raz my, raz koledzy poznaniacy"
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Kibice w Gdansku stworzyli specjalna strone internetowa promujaca wyjazd na mecz do Bydgoszczy, swietna sprawa:
http://www.13kwietnia.pl
http://www.13kwietnia.pl
Ojacieee Koper, aleś temat-kotlet odgrzał
Ten topic powinien być już chyba zamknięty z powodu braku FanKlubu 
EDIT dla Zuzi
Powyższy wpis ma charakter żartobliwy, FanKlub oczywiście nadal istnieje i ma się dobrze
EDIT dla Zuzi
Powyższy wpis ma charakter żartobliwy, FanKlub oczywiście nadal istnieje i ma się dobrze
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
A dziękuję. Już myślałam, ze jesteś samozwańczym viceprezesem czegoś co nie istnieje.
Ufff ulżyło ;]
Ufff ulżyło ;]
Osobiście to nie chodzi o to ze nie znoszę Boga, to mnie jego fanklub wkurwia.
No jeśli nie istnieje to z jakiej racji płacę mikasowi składki co miesiąc
Miejmy tylko nadzieję, że nie dojdzie do sytuacji, że będziemy FanKlubem bez klubu
Miejmy tylko nadzieję, że nie dojdzie do sytuacji, że będziemy FanKlubem bez klubu
meesha pisze:No jeśli nie istnieje to z jakiej racji płacę mikasowi składki co miesiąc
żeby miał z czego opłacać mandaty MPK
Osobiście to nie chodzi o to ze nie znoszę Boga, to mnie jego fanklub wkurwia.
Jakie składki? Pokwitowanie wpłaty jakieś masz? 
- Łoptymista
- Trener
ja mam
niech zyja przelewy on-line
niech zyja przelewy on-line
Eee, co tam warte jest takie oddrukowane na domowej drukarce "dokument elektroniczny, nie wymaga stempla ani podpisu". Takie kwity preparuja dzieci po opanowaniu worda 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Poza tym tylko raz w tytule przelewu było zaznaczone że to na FK 
W nawiazaniu do tej dyskusji, jeszcze jak popatrze na avatary Loptymisty i mikasa - najlepiej w tej kolejnosci - to tak sobie mysle, ze takimi pokwitowaniami z domowej drukarki mozna sobie...
Albo napisze eufemistycznie, ze "Loptymista ma slaby material dowodowy" 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Przenosze dyskusje w odpowiedniejsze miejsce.
Powiem tak - gdyby faktycznie bylo jakies wielkie zainteresowanie tym wyjazdem i ludzie w liczbie co najmniej kilkunastu wypytywali o niego na forum czy gdziekolwiek, to pewnie by mi "rura zmiekla" i mimo naprawde braku czasu sprobowalbym cos wykombinowac. Zreszta nawet w tej chwili jakby trzeba bylo to w piatek moge zorganizowac drugiego busa dla chetnych osob. Warunek jest jeden - zaraz po meczu przy budzie sedziowskiej zbieram kase i nie ma zadnych zaliczek, zapisow "na gebe" itp. Zbierze się 18 osob to jada. Nie zbierze sie - bardzo mi przykro. Krotka pilka.
A zarzucanie nam jakiejs checi zysku czy "dorobienia sobie" na wyjazdach nalezy uznac za smieszne w obliczu tego, ze z wlasnej skladkowej kasy dorzucilismy do Opola jakies dwie stowy, zeby wyjazd w ogole doszedl do skutku (doceniam oczywiscie Twoja akcje z doplata w celu zachecenia dodatkowych osob). Tak czy inaczej "zadza pieniadza" to nie jest nasze haslo przewodnie...
A w FK jak w kazdej grupie osob zdania sa podzielone w roznych tematach, takze w temacie organizacji wyjazdow. Ja naleze do frakcji, ktora stara sie, aby na kazdym wyjezdzie bylo maksymalnie duzo kibicow a Lublina. Tyle ze naprawde nie jest latwo wszystko to zorganizowac tak by wszyscy pojechali i jeszcze jak najmniej zaplacili. Co innego zebranie na szybko busa we wlasnym gronie...
A co by nie zrobic to i tak bedzie zle. I musze sie tlumaczyc jak ten garbaty, ze ma dzieci proste. Serio odechciewa sie wszystkiego
DJPEPE pisze:Tylko, po co było zachęcać ludzi-kibiców ?
Teraz będą oczekiwać na wasze propozycje, a tu..nic
Powiem tak - gdyby faktycznie bylo jakies wielkie zainteresowanie tym wyjazdem i ludzie w liczbie co najmniej kilkunastu wypytywali o niego na forum czy gdziekolwiek, to pewnie by mi "rura zmiekla" i mimo naprawde braku czasu sprobowalbym cos wykombinowac. Zreszta nawet w tej chwili jakby trzeba bylo to w piatek moge zorganizowac drugiego busa dla chetnych osob. Warunek jest jeden - zaraz po meczu przy budzie sedziowskiej zbieram kase i nie ma zadnych zaliczek, zapisow "na gebe" itp. Zbierze się 18 osob to jada. Nie zbierze sie - bardzo mi przykro. Krotka pilka.
A zarzucanie nam jakiejs checi zysku czy "dorobienia sobie" na wyjazdach nalezy uznac za smieszne w obliczu tego, ze z wlasnej skladkowej kasy dorzucilismy do Opola jakies dwie stowy, zeby wyjazd w ogole doszedl do skutku (doceniam oczywiscie Twoja akcje z doplata w celu zachecenia dodatkowych osob). Tak czy inaczej "zadza pieniadza" to nie jest nasze haslo przewodnie...
A w FK jak w kazdej grupie osob zdania sa podzielone w roznych tematach, takze w temacie organizacji wyjazdow. Ja naleze do frakcji, ktora stara sie, aby na kazdym wyjezdzie bylo maksymalnie duzo kibicow a Lublina. Tyle ze naprawde nie jest latwo wszystko to zorganizowac tak by wszyscy pojechali i jeszcze jak najmniej zaplacili. Co innego zebranie na szybko busa we wlasnym gronie...
A co by nie zrobic to i tak bedzie zle. I musze sie tlumaczyc jak ten garbaty, ze ma dzieci proste. Serio odechciewa sie wszystkiego
Doceniam twoje starania. Wiem, że b. trudno zorganizować wyjazd, bo mnie 2-3 lata temu nie udało się '' zebrać '' odpowiedniej liczby osób, aby wyjazd doszedł do skutku.
Poza tym pociągnąłem temat, żeby sprawdzić , czy jest '' zapotrzebowanie'' na tego typu relaks- doping na wyjeżdzie ?
I jak widać możemy sobie pogadać, a kibice... milczą. Chyba nie warto o nich się starać ?
Nigdy nie byłem idiotą i nie napisałem, iż na zorganizowaniu wyjazdu można ..zarobić, no chyba , że od kiboli drużyny miejscowej
Poza tym pociągnąłem temat, żeby sprawdzić , czy jest '' zapotrzebowanie'' na tego typu relaks- doping na wyjeżdzie ?
I jak widać możemy sobie pogadać, a kibice... milczą. Chyba nie warto o nich się starać ?
Nigdy nie byłem idiotą i nie napisałem, iż na zorganizowaniu wyjazdu można ..zarobić, no chyba , że od kiboli drużyny miejscowej
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
meesha pisze: Zreszta nawet w tej chwili jakby trzeba bylo to w piatek moge zorganizowac drugiego busa dla chetnych osob. Warunek jest jeden - zaraz po meczu przy budzie sedziowskiej zbieram kase i nie ma zadnych zaliczek, zapisow "na gebe" itp. Zbierze się 18 osob to jada. Nie zbierze sie - bardzo mi przykro. Krotka pilka.
I to chyba byłoby najlepsze rozwiązanie. Mógłby spiker M. Stypuła ogłosić podczas meczu, żeby zainteresowani wyjazdem do Krosna po meczu przyszli pod budę sędziowska i jeśli chcą pojechać, aby od razu wpłacili całą sumę. Może akurat znajdzie się te 18 osób a jeśli nie to już trudno zostaną tylko samochody osobowe i wyjazd "na doczepkę".

Spiker oglosil, pod buda posiedzialem, osob chetnych - 4
Mimo, ze kasy nie zbieralem bo rozumiem, ze nie kazdy nosi ze soba 5 dych na wypadek jakby przyszlo sie zapisac na wyjazd
W kazdym razie temat dodatkowego busa uwazam w tej sytuacji za zamkniety...
Amen. I o to mi chodziło..Nikt teraz nie zarzuci, że tzw. FanKlub nie proponował....
No szkoda. Tylko, że ten komentator ogłosił to jak już większość osób wychodziła i nawet ja ledwo to usłyszałem, mimo iż wytężałem słuch.
Twor zwany bylym FanKlubem lubelskiego speedway'a, a zajmujacy sie z lepszym lub gorszym skutkiem dbaniem o to zeby podczas meczow zuzlowych bylo na stadionie glosno i kolorowo oraz zeby nasi zuzlowcy nie czuli sie samotnie na wyjazdach bardzo serdecznie dziekuje uzytkownikowi Lander za przekazanie 54 zl na rzecz opraw meczowych
Postawa godna pochwaly 
Manitou pisze:Twor zwany bylym FanKlubem lubelskiego speedway'a, a zajmujacy sie z lepszym lub gorszym skutkiem dbaniem o to zeby podczas meczow zuzlowych bylo na stadionie glosno i kolorowo oraz zeby nasi zuzlowcy nie czuli sie samotnie na wyjazdach bardzo serdecznie dziekuje uzytkownikowi Lander za przekazanie 54 zl na rzecz opraw meczowychPostawa godna pochwaly
Moge co nieco dorzucic, tylko jak [ komu ] ?
Mam nadzieje, ze znajdą sie tez inni....
Brawo za inicjatywę! 
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Bardzo cennym gestem jest wystosowanie podziekowan dla Bogdanki.
Lubelski Wegiel to twardy i czarny gosc, ale na pewno zrobilo mu sie milo.
Gratulacje z powodu udanej resuscytacji Lubelskiego Fan Klubu Żużlowego
Lubelski Wegiel to twardy i czarny gosc, ale na pewno zrobilo mu sie milo.
Gratulacje z powodu udanej resuscytacji Lubelskiego Fan Klubu Żużlowego
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
A może tak coś więcej o FK...?
Ale co więcej