Marmo pisze:Postanowiłem w końcu napisać, dotychczas tylko czytałem forum.
Zaznaczam, że na żużel chodzę ponad 30 lat, więc trochę kasy zainwestowałem w klub.
Dla mnie, to jest chore wystawianie wszystkich miejsc na sprzedaż karnetową.
Są kibice, których po prostu nie stać wydać kilkaset zł. jednorazowo (cała rodzina), co w takim przypadku, tata lub mama kupuje karnet, a co z ich dziećmi, mają pozostać w domu, bo rodziców nie stać na zakup kilku karnetów, czy to jest ok. Dzielimy kibiców na pierwszą i drugą kategorię.
A co z przyszłymi kibicami, jest gro ludzi, którzy chcą z czystej ciekawości zobaczyć żużel na żywo i nie są pewni, czy im się spodoba, to też są zmuszeni kupować karnet?
Mój apel do klubu, jeszcze raz się zastanówcie, czy to jest dobra opcja, bo można więcej stracić niż zyskać.
Pozdrawiam.
Jesteś w błędzie, jak niestety większość malkontentów. Ceny biletów podrożały więc cena ma skompensować lukę po tych którzy nie przyjdą. Fakt że może to bez sensu sprzedać wszystkie miejsca na karnet, z tej prostej przyczyny że pozostałe miejsca będą tak przerzedzone że pojedyncze osoby nie będą się na nie decydować, bo na żużel na pewno przychodziły z towarzystwem.
Wyjścia są dwa, albo tak jak sugerowali koledzy sprzedać na karnety tylko konkretne sektory, albo sprzedać cały stadion i nie pozostawić złudzeń że w trakcie sezonu coś się uda kupić w rozsądnej ilości.