Starty Sledzia i Piszcza w Anglii
-
KOZIOÅEK
Na razie przygodę z Anglią "Piszczyka" uważam za zakończoną, chociaż uważam że błędem "Panter" było zakontraktowanie Magosiego w jego miejsce,gdyż nie jest to wcale zawodnik lepszy od naszego Tomka a napewno nie bardziej waleczny, a to się liczy chyba najbardziej?Może wpłynie to na lepszą dyspozycję Tomasza w polskiej lidze...?
-
KOZIOÅEK
Przecież nigdzie nie napisałem ,że "Piszczyk" jezdzi zle...
Chodzi mi tylko o to ,że bedzie mógł się skupić bardziej na startach w TŻ Sipma Lublin
Miejmy nadzieje, że dostanie szanse startów w Premier League, co pozwoli mu się objezdzić i spasować ze sprzętem do angielskich specyficznych torów!
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
KOZIOÅEK pisze:Na razie przygodÄ™ z AngliÄ… "Piszczyka" uważam za zakoÅ„czonÄ…, chociaż uważam że błędem "Panter" byÅ‚o zakontraktowanie Magosiego w jego miejsce,gdyż nie jest to wcale zawodnik lepszy od naszego Tomka a napewno nie bardziej waleczny, a to siÄ™ liczy chyba najbardziej?Może wpÅ‚ynie to na lepszÄ… dyspozycjÄ™ Tomasza w polskiej lidze...?
Najbardziej liczy się zdobycz punktowa, która w przypadku występów Tomka w Anglii była bardzo niska...
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
KOZIOÅEK
Masz racje-zdobycz punktowowa jest bardzo ważna, ale w Anglii nie ma takiej presji wyniku jak w Polsce!Tam liczy się SHOW, walka, a Tomkowi waleczności z pewnością nie można odmówić!!!Faktem jest, że w Anglii do tej pory puktów nie "narobił" ale myślę,że jak mu dadzą dzansę w Premier to jeszcze pokaże kto jest lepszy-On czy Madziar...