Starty Sledzia i Piszcza w Anglii
-
KOZIOÅEK
Na razie przygodę z Anglią "Piszczyka" uważam za zakończoną, chociaż uważam że błędem "Panter" było zakontraktowanie Magosiego w jego miejsce,gdyż nie jest to wcale zawodnik lepszy od naszego Tomka a napewno nie bardziej waleczny, a to się liczy chyba najbardziej?Może wpłynie to na lepszą dyspozycję Tomasza w polskiej lidze...?
-
KOZIOÅEK
Przecież nigdzie nie napisałem ,że "Piszczyk" jezdzi zle...
Chodzi mi tylko o to ,że bedzie mógł się skupić bardziej na startach w TŻ Sipma Lublin
Miejmy nadzieje, że dostanie szanse startów w Premier League, co pozwoli mu się objezdzić i spasować ze sprzętem do angielskich specyficznych torów!
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
KOZIOÅEK pisze:Na razie przygodÄ™ z AngliÄ… "Piszczyka" uważam za zakoÅ„czonÄ…, chociaż uważam że błędem "Panter" byÅ‚o zakontraktowanie Magosiego w jego miejsce,gdyż nie jest to wcale zawodnik lepszy od naszego Tomka a napewno nie bardziej waleczny, a to siÄ™ liczy chyba najbardziej?Może wpÅ‚ynie to na lepszÄ… dyspozycjÄ™ Tomasza w polskiej lidze...?
Najbardziej liczy się zdobycz punktowa, która w przypadku występów Tomka w Anglii była bardzo niska...
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
KOZIOÅEK
Masz racje-zdobycz punktowowa jest bardzo ważna, ale w Anglii nie ma takiej presji wyniku jak w Polsce!Tam liczy się SHOW, walka, a Tomkowi waleczności z pewnością nie można odmówić!!!Faktem jest, że w Anglii do tej pory puktów nie "narobił" ale myślę,że jak mu dadzą dzansę w Premier to jeszcze pokaże kto jest lepszy-On czy Madziar...
hmm... nie ujmujac nic jako takiej klasie sportowej Piszcza, to wymagan finansowych nie ma on chyb azbyt duzych, skoro tak ,latwo znalazl klub. Mam nadzieje, ze do tej calej Anglii nie doklada...Zycze mu jednak powodzenia, bo podnosi on tam swoje umiejetnosci na pewno, ale nie oszukujmy sie, blyszczal to chyba tam nie bedzie. poziom 3-6 pkt. zostanie zachowany.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]