MLSpeedy pisze:A widzisz jakis innych chetnych do jazdy w Lublinie? Bo ja nie... Jezeli nawet Staszki, Knappy i Szostki odrzucaja nasza oferte to jestesmy skazani na takie wlasnie wynalazki.
Nic nie widze, bo nie jestem w zarzadzie. To, ze Staszek nam odmowil po raz setny, czy junior z Rzeszowa, bo mu blizej do Krosna, nie znaczy ze mamy sie lapac pierwszych lepszych leszczow, o ktorych mozna powiedziec tylko, ze gdzies tam maja przygode z zuzlem.
janek pisze:Człowieku, ano po to, że taki zawodnik ma swój sprzęt, w przeciwieństwie do jakiegoś ukraińca.
Myślę że nie byłby gorszy od A.Messinga , a jest chętny do jazdy.
Z resztą, znajdź pieniądze to Hynek i Karol Baran zostanie i nie będzie trzeba kontraktować takich wynalazków jak to określiłeś.![]()
A dodatkowo tegoroczny smród ciągnie się za KMŻ i ciężko będzie kogokolwiek przyzwoitego przekonać do jazdy w Naszym klubie.
1. I co z tego, ze ma sprzet ? A jakies umiejetnoscui ma, cos osiagnal ? Takimi zawodnikami mozna tylko zapchac sklad tzn wziac 5 i wystawic w meczu, ale sukcesu z nimi nie osiagniesz niestety.
2. Ja pieniedzy nie musze szukac, od tego sa inni. Jako kibic wystarczy ze bede chodzil na mecze i np kupowal bilet normalny zamiast studenckiego - tak jak podejrzewam kilka osob robi.