Żużlowe różności
Ale 2 zł to już jest majątek
Można za to w piłkarzyki zacpyknąć
A jeśli dobrze pamiętam normalne były po 16 zł w zeszłym sezonie...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Kaka pisze:Widze klub chce sobie zbilansować wydatki na wzmocnienia kadry zawodników, kosztem kibiców, podnosząc ceny biletów![]()
http://www.tzlublin.com/index.php?actio ... ews&id=376
kakutek pisze:A czy ja napisałem, że majątek ...wzmocnienia (jak na razie) niewielkie to i podwyżka...niewielka
no ale mine zrobiles jakby to byl majatek
METHANOL ADVENTURE TEAM
Nazir nie żeby ten ale inflacja teraz nam nie grozi bo złotówka jest naprawde pierońsko silna hehe no ale kto by na to patrzył.
Za to zgodze sie z tym co mówisz że podwyzka to dobry znak. Bo u nas coprawda też zbytnio kasy nie ma i np cena karnetów poszła o 20% w góre więc mam nadzieje że ta kasa nie pójdzie prezesowi do kieszeni (co niestety najczęściej tak sie kończy) a na zawodnika i to dobrego
Dlatego miejmy nadzieje że w waszym wypadku będzie tak że nadwyżka idzie na opłacenie kogoś dobrego
Za to zgodze sie z tym co mówisz że podwyzka to dobry znak. Bo u nas coprawda też zbytnio kasy nie ma i np cena karnetów poszła o 20% w góre więc mam nadzieje że ta kasa nie pójdzie prezesowi do kieszeni (co niestety najczęściej tak sie kończy) a na zawodnika i to dobrego
Dlatego miejmy nadzieje że w waszym wypadku będzie tak że nadwyżka idzie na opłacenie kogoś dobrego

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
grzesieck pisze:no ale mine zrobiles jakby to byl majatek
Minę zrobiłem taką, bo się zastanawiam czym jest podyktowana owa podwyżka, albo ujmując inaczej: Czy jest ona wogóle uzasadniona
PS Ja Ci dam kakutka, nabijaczu postów jeden
PS 2 A lepszego avatara od Gonza i tak mieć nie będziesz, tego zdjęcia (i osoby która na nim jest) nic nie przebije
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2005, o 15:11 przez Kaka, łącznie zmieniany 1 raz.

Gawrzyk, kogo masz na awatarze? To Shields, czy znów jakiś rebus na okoliczność sobotniej konferencji prasowej?
to zdecydowanie Adam Shields, wystarczy porownac kevlar i reklamy z poniższymi
http://www.adamshields.com/sponsors2.htm
Gawrzyk pisze:Torsen pisze:Gawrzyk, kogo masz na awatarze? To Shields, czy znów jakiś rebus na okoliczność sobotniej konferencji prasowej?
Znowu ? A czy ja kiedyś bawiłem się w takie rebusy ? Chyba coś Ci się pokaraskało...
Bynajmniej, dobrze pamiętam, że autorem rebusa był Harry. Ponieważ jednak spośród Forumowiczów tylko Wy dwaj dysponujecie pewnymi infomacjami, wybaczysz mi chyba to drobne uproszczenie.
Swoją drogą, walczy o życie jak Franków w lubelskiej części barażu z Zieloną Górą
niekoniecznie. Wykręca na wirażu w Eastbourne, ponoć tam to normalka
To chyba dla Franka dobra wiadomość. Jest bowiem taki klub, w którym wszyscy walczą o życie jak on w Lublinie. Co prawda trzeba tam jeździć na torze, który jeszcze bardziej niż lubelski różni się od tego w Pile (kocham ten frazes), ale na tle kolegów z drużyny nie wyglądałoby się tak żałośnie. Jeśli dodatkowo wszyscy w Eastbourne latami nie mogą się dogadać z silnikami, to Franek może być spokojny o swoją dalszą karierę - jego przeznaczeniem jest Anglia. Podobnie, jak naszej drugiej gwiazdy sezonu 2005, Nadąsanego Adasia.
W jednym z postow pisalem, ze rok temu optowalem za Czerwinskim i ze ktos (Lucki73) wysuwal argumenty przeciw. Chcialem w tym miejscu wkleic wyjasnienie otrzymane od Luckiego poprzez GG: Lucki ma bana wiec sam na forum nie mogl odpowiedziec. Zeby byc w porzadku wobec Luckiego (i prawa prasowego
)- wklejam tak jak obiecalem:
"Pozwoliłem sobie na wiadomość prywatną via GG, bowiem dostrzegłem na Forum, iż powołałeś się na moją osobę jako na tego, kto był przeciwny występom Czerwińskiego w barwach Motoru w roku bieżącym. Z uwagi więc na fakt, że nie mam dostępu do Forum (...), chciałbym sprostować: nie byłem przeciwnikiem kontraktu z Czerwińskim, absolutnie. Nie był on jedynie moim faworytem i nie chciałem jedynie stawiać na niego w pierwszej kolejności, gdy były jeszcze na rynku wolne jeszcze inne nazwiska. Z tego co pamiętam, Czerwińskiego swojego czasu stawiałem na 3 miejscu: za Burzą i bodajże Bajerskim."
"Pozwoliłem sobie na wiadomość prywatną via GG, bowiem dostrzegłem na Forum, iż powołałeś się na moją osobę jako na tego, kto był przeciwny występom Czerwińskiego w barwach Motoru w roku bieżącym. Z uwagi więc na fakt, że nie mam dostępu do Forum (...), chciałbym sprostować: nie byłem przeciwnikiem kontraktu z Czerwińskim, absolutnie. Nie był on jedynie moim faworytem i nie chciałem jedynie stawiać na niego w pierwszej kolejności, gdy były jeszcze na rynku wolne jeszcze inne nazwiska. Z tego co pamiętam, Czerwińskiego swojego czasu stawiałem na 3 miejscu: za Burzą i bodajże Bajerskim."
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Wywiad z (byłbym juz prawie) mechanikiem Jańcem
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_lubl ... 1089885044
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_lubl ... 1089885044
lucki73 via boxingpisze:bowiem dostrzegłem na Forum
Z uwagi więc na fakt, że nie mam dostępu do Forum
No to w końcu ma ten dostęp czy nie ma
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
SC Miszkolc
1. Sandor Tihanyi
2. Zsolt Bencze
3. Zsolt Boszormenyi
4. Norbert Magosi
5. Attila Stefani
6. Tomas Sike
7. Jozsef Tabaka
8. Roland Kovacs
---
Jedno jest pewne nasz ulubiony Attila wraca do Polskiej ligi... Niestety nie wystapi w barwach lubelskiej druzyny ale bedzie mocnym punktem SC Miszkolc
1. Sandor Tihanyi
2. Zsolt Bencze
3. Zsolt Boszormenyi
4. Norbert Magosi
5. Attila Stefani
6. Tomas Sike
7. Jozsef Tabaka
8. Roland Kovacs
---
Jedno jest pewne nasz ulubiony Attila wraca do Polskiej ligi... Niestety nie wystapi w barwach lubelskiej druzyny ale bedzie mocnym punktem SC Miszkolc
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
lucki via boxing pisze: Z tego co pamiętam, Czerwińskiego swojego czasu stawiałem na 3 miejscu: za Burzą i bodajże Bajerskim."
Za takie kandydatury ban się bezwględnie należy, nastąpił co prawda niewielki, blisko roczny poślizg, ale najważniejsze, że sprawiedliwości stało się zadość
Ciekawa oferta Lotosu
a to skneruski
-Znalazł się pierwszy klub chętny pozyskaniem Krzysztofa Stojanowskiego. Gdański Lotos zaoferował za sympatycznego "Stojana" 1000 złotych. Propozycja ta bardzo zdziwiła działaczy ZKŻ - u, którzy wystawili go na listę transferową z kwotą 100 tysięcy. Oferta oczywiście została odrzucona, a oto co na ten temat powiedział Zielonogórskiemu Portalowi Sportowemu rzecznik klubu, Kamil Kawicki: "Uważamy, że to śmieszne podejście gdańskiego klubu. Równie dobrze mogli zaproponować 123 złote lub 50 groszy w odniesieniu do kwoty transferowej, która wynosi 100 tysięcy. Prawdę mówiąc większym taktem byłoby gdyby zwrócili się o transfer bezpłatny, bo rozmowa o kwocie 1000 złotych brzmi groteskowo. Nikt nie zamierza robić z kwoty 100 tysięcy złotych kwoty zaporowej i ostatecznej. Jest to sprawa negocjacji, ale kluby zgłaszające się nie mogą delikatnie mówiąc ośmieszać się."
Stojanowski na antenie Radia Zielona Góra przyznał natomiast, że chce zmienić klub, gdyż pozostanie w Winnym Grodzie mija się z celem. Żużlowiec uważa, że w ZKŻ - cie jest nadmiar zawodników i zostając w swoim macierzystym klubie stracił by tylko nerwy. "Stojan" liczy, że działacze pozwolą mu odejść za jakąś niską kwotę.-
Zródło.speedway.info.pl
-Znalazł się pierwszy klub chętny pozyskaniem Krzysztofa Stojanowskiego. Gdański Lotos zaoferował za sympatycznego "Stojana" 1000 złotych. Propozycja ta bardzo zdziwiła działaczy ZKŻ - u, którzy wystawili go na listę transferową z kwotą 100 tysięcy. Oferta oczywiście została odrzucona, a oto co na ten temat powiedział Zielonogórskiemu Portalowi Sportowemu rzecznik klubu, Kamil Kawicki: "Uważamy, że to śmieszne podejście gdańskiego klubu. Równie dobrze mogli zaproponować 123 złote lub 50 groszy w odniesieniu do kwoty transferowej, która wynosi 100 tysięcy. Prawdę mówiąc większym taktem byłoby gdyby zwrócili się o transfer bezpłatny, bo rozmowa o kwocie 1000 złotych brzmi groteskowo. Nikt nie zamierza robić z kwoty 100 tysięcy złotych kwoty zaporowej i ostatecznej. Jest to sprawa negocjacji, ale kluby zgłaszające się nie mogą delikatnie mówiąc ośmieszać się."
Stojanowski na antenie Radia Zielona Góra przyznał natomiast, że chce zmienić klub, gdyż pozostanie w Winnym Grodzie mija się z celem. Żużlowiec uważa, że w ZKŻ - cie jest nadmiar zawodników i zostając w swoim macierzystym klubie stracił by tylko nerwy. "Stojan" liczy, że działacze pozwolą mu odejść za jakąś niską kwotę.-
Zródło.speedway.info.pl
-
A_Pruszkowski
$korzen$ pisze:Moze wypowie sie na temat podgrzewanej murawy i krytego stadionu ktorym jeszcze nie tak dawno sie podniecal![]()
Witam wszystkich Forumowiczów. Będę występował pod nickiem "and" gdyż do nazwy użytkownika "A.Pruszkowski" nie otrzymałem linka aktywacyjnego.
Nie "podniecałem się podgrzewaną murawą i krytym stadionem" tylko zapowiadałem, że przekształcę stadion Miejski przy ALZygmuntowskich w taki właśnie sposób. Projekt jest już prawie gotowy - uzgadniamy go właśnie ze związkami sportowymi (piłka nożna i żużel). Znany jest koszt realizacji - ok. 36 mln zł. Chcemy je w większości pozyskać ze środków europejskich. Przygotowujemy wniosek aplikacyjny na nową perspektywę finansową.
W przyszłym roku wykonamy więc niezbędne roboty bieżące, wymienimy sjenit i dodamy krzesełek. Mam nadzieję, że wejdziemy do extraligi - wtedy będziemy musieli dołożyć oświetlenie i bandy dmuchane. Pozdrawiam. A. Pruszkowski