Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#151 Postautor: auganoff » 15 sierpnia 2005, o 13:24

Nie było mnie czas jakiś na forum, wchodzę sobie w temat pt. "Skład 2006", czytam kilka postów i potem nagłówek, i jeszcze raz, żeby się upewnić czy ja na pewno kliknąłem w to, w co zamierzałem. Sukces, jestem tu gdzie powinienem i ... nie wiem, w co ręce włożyć :wink: Ale po kolei:
1. Lucki a sprawa polska.
Czytając kolejne posty miałem coraz silniejsze wrażenie, że nie rozumiem, czemu nie widzę postów Luckiego, który udział w dyskusji brał, co bezbłędnie wywnioskowałem z faktu, że był cytowany. :lol: Z kontekstu wynika, że się obraził i opuścił nasze piękne forum, a swoje posty usunął. Jeśli dobrze dedukuję (k... czuję się jak jakiś detektyw 8) ), to ludzie z KK lub FK - sorry, ciągle Was mylę, bazując na myślowej nadaktywności Luckiego, zrobili sobie z niego igrzyska, co ten nie najlepiej zniósł. Do tego doszły sugestie co do zawodowych powiązań w/w i klops gotowy. Mam prośbę - czy ktoś, kto brał w tym udział, może zweryfikować moje domysły?
Swoją drogą to teraz dotarło do mnie, że Lucki owszem żartował, ale nigdy z siebie - tu był śmiertelnie poważny i zawsze prezentował ugruntowane przekonanie o własnej wyższości.
W jednym z cytatów ocalał też końcowy fragment pożegnania - nasz forumowy guru musiał być naprawdę rozdrażniony bo w krótkim zdaniu popełnił 2 literówki, co wcześniej nie zdarzało mu się nigdy.
Jakoś nie wierzę, żeby Lucki wrócił pod innym nickiem - po pierwsze zostałby od razu zdemaskowany ze względu na styl i sposów formułowania myśli, a po drugie jakoś mi takie wykrętne postępowanie do niego nie pasuje, zawsze walczył z otwartą przyłbicą.
I apel - Lucki, często się z Tobą nie zgadzam, bywasz nad wyraz irytujący, ale warto było Twoje posty czytać, zazwyczaj coś wnosiły do dyskusji więc wróc! Jak ochłoniesz.
No i coÅ› na temat wreszcie - przynajmniej formalnie.
2. Uwagi co do składu.
a. Nie chcę Piszcza! Po meczu z Rzeszowem u siebie byłem gotów mu przebaczyć bo jeździł agresywnie, ale bez przekraczania granicy rozsądku. Teraz przegiął. Nikt mnie nie przekona, że warto płacić przed sezonem sporą kasę zawodnikowi, który regulanie pakuje się w bandę sam, abo wysyła tam kolegów z drużyny, tym samym osłabiając zespół!
b. Chcę Joonasa! Popieram koncepcję drużyny domowej, jeśli na więcej nas nie stać to trudno pod warunkiem, że jest widowiskowo, a Joonas na przyczepnym torze jeździ wręcz porywająco! Charakterystyczne, że po ostanim meczu u siebie nikt nie pomstował bo walka był piękna! Ludzie zaczęliby chodzic "na Joonasa"!
c. Następny priorytet to powrót Grzesia - z tych samych powodów co powyżej.
d. Mario się z nami męczy, a my z nim, to nie ma sensu. Na jego miejsce - Trumiński (mimo że go nie lubię)
e. Nie miałbym nic przeciwko Dymowi - na naszym torze zazwyczaj jeździł dobrze lub bardzo dobrze, a obecny sezon w Ostrowie co najmniej przyzwoity. Kandydatury Stojana i Kościucha też godne rozważenia.
f. Pietraszko nie pasuje mi do koncepcji.
Sorry za przydługiego posta, ale po paru tygodniach musiałem napisać, co mi w duszy gra, a i na forum stan wyjątkowy(casus Luckiego :wink: )

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#152 Postautor: mikas » 15 sierpnia 2005, o 15:12

auganoff pisze:1. Lucki a sprawa polska.
Czytając kolejne posty miałem coraz silniejsze wrażenie, że nie rozumiem, czemu nie widzę postów Luckiego, który udział w dyskusji brał, co bezbłędnie wywnioskowałem z faktu, że był cytowany. :lol: Z kontekstu wynika, że się obraził i opuścił nasze piękne forum, a swoje posty usunął. Jeśli dobrze dedukuję (k... czuję się jak jakiś detektyw 8) ), to ludzie z KK lub FK - sorry, ciągle Was mylę, bazując na myślowej nadaktywności Luckiego, zrobili sobie z niego igrzyska, co ten nie najlepiej zniósł. Do tego doszły sugestie co do zawodowych powiązań w/w i klops gotowy. Mam prośbę - czy ktoś, kto brał w tym udział, może zweryfikować moje domysły?

To może ja sie wypowiem. Tak, część osób z Fan Klubu podpuściła Luckiego po tym jak zasugerował,że Cooper działa w klubie i jeszcze na dodatek pełni funkcje jednoosobowej komisji rewizyjnej :lol: Jego pewność siebie i kolejny raz udawanie najmądrzejszego rozbawiły nas to do tego stopnia,że postanowiliśmy nie wyprowadzac go z błędu, bo szukanie przez Luckiego afer w naszym klubie i jego jakas fobia na tym punkcie przeszły już nasze wyobrażenia na temat tego jak można być tak zapatrzonym w siebie i wierzyć w swoją nieomylność i w to że ma się na wszystko gotową recepte. Niestety Lucki sie obraził, bo chyba nie mógł ścierpiec że tym razem to on został złapany w sidła a nie to on wytykał błędy co jest jego ulubionym zajęciem na tym forum.
Ze swojej strony dodam,że mam nadzieje,że Lucki wróci, bo czesto pisał ciekawe rzeczy i bez niego to forum nie jest już takie samo. Ale mam też nadzieję,że zastanowi sie też czasami czy w swoich teoriach nie przesadza. Często ma racje ale niestety nie bierze pod uwage,że jego pomysły na funkcjonowanie klubu spotrowego nijak mają sie do rzeczywistości i mimo,że pewnie jego pomysły sprawdzaja sie dobrze w sytuacji prowadzenie firmy czy jakiegos przedsiębiorstwa to są całkowicie oderwane od realiów panujących w sporcie.

Żeby było na temat: Franciszek out :!: :!: :!: (to na początek, co dalej pomyślimy w miare rozwoju sytuacji w klubie :wink: )
MOTOR LUBLIN
Obrazek

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#153 Postautor: auganoff » 15 sierpnia 2005, o 18:40

Dzięki Mikas, czuję się dowartościowany tak obszerną odpowiedzią, która spłynęła na mnie z wysokiego szczebla forumowej hierarchii :wink:

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#154 Postautor: jas » 15 sierpnia 2005, o 23:54

Przypominam, ze tytul watku to "Sklad na sezon 2006".
wszystkie nastepne wycieczki osobiste beda karane ostrzezeniami, niezaleznie od moich osobistych sympatii do poszczegolnych forumowiczow.

ps. Cooper i Lucki - wymieniajcie sie uprzejmosciami na pw, gg, przez telefon czy tez mejla.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#155 Postautor: Manitou » 16 sierpnia 2005, o 00:22

Jasiu, ale moja radość była naprawdę szczera :!: nie trzeba było kasować mojego radosnego posta :wink:

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#157 Postautor: Portek » 16 sierpnia 2005, o 10:14

Ru$eK pisze:Pietraszko chce zostać, ale po co? Za Adasia, Frania i Piszcza brać Trumińskiego, Burze (Wardzałe) i Knappa. I

Pietraszko chce zostać :shock: :shock: Tylko właśnie po co? :twisted: Zgadzam sie z tobą ze za Focusa,Franka i Piszcza brać Trumne,Burze i Wardzałe bo na powrót Knappa nie licze.

rob7
Senior

#158 Postautor: rob7 » 16 sierpnia 2005, o 12:59

.... wytłumaczcie mi tylko po co brać Trumińskiego, Wardzałę, Burzę przecież to zawodnicy tacy sami jak Piszcz, Franek i Focus a może i gorsi czyli chcecie w myśl przysłowiowa "zamienił stryjek siekierkę na kijek" bo w powrót Knappa to też nie wierzę...

patrząc na możliwości finansowe TŻ to sukcesem będzie zatrzymanie składu z tego roku który to trzeba uzupełnić punktującym juniorem (może T.Schmidt z Opola) oraz w zależności od regulaminu
a) jeździ dwoch obco - Lee
b) jeździ jeden obco - krajowym liderem który przywozi 10 -12 pkt w domu i na wyjeździe
wówczas jest to chyba na miare naszych możliwości finansowych i gwarantuje walkę o pierwszą czwórkę, zakontraktowanie pięciu seniorów powoduje walkę o miejsce w drużynie czytaj o pieniądze i nikt nie będzie niczego "olewał"
Ps
no i trzeba wreszcie zatrudnić Trenera z nazwiskiem, typu Chomski, Czernicki...
bo jak czytam dzisiaj wypowiedź Głogowskiego że na przyszły rok on w drużynie widziałby Jeleniewskiego i Łyko to nie wiem żart to czy poważnie bo jak poważnie to II- liga blisko

JAG
Senior

#159 Postautor: JAG » 16 sierpnia 2005, o 13:15

pomimo iż lubie zawodników którzy walczą co Tomek Piszcz nieraz czynił to zmieniam zdanie i wolałabym aby w przyszłym sezonie nie jeździł w naszej druzynie jako że ostatnio za często stwarza zagrożenie na torze.walka tak ale nie wpychanie sie tam gdzie nie ma miejsca nie zważając na innych zawodników.niestety Krzyśka w płot wywiózł Tomek,takie jest moje zdanie.
:),czasami :(

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#160 Postautor: kilar » 16 sierpnia 2005, o 13:26

rob7 pisze:.... wytłumaczcie mi tylko po co brać Trumińskiego, Wardzałę, Burzę przecież to zawodnicy tacy sami jak Piszcz, Franek i Focus a może i gorsi czyli chcecie w myśl przysłowiowa "zamienił stryjek siekierkę na kijek" bo w powrót Knappa to też nie wierzę...

Truminski gorszy od franka i focusa :shock: Na naszym stadionie to on moze zdobyc wiecej punktow niz ci dwaj razem wzieci. Franek praktycznie na wyjazdach osiagal jako takie wyniki, a focus :?: ...mecz w Opolu i dwa pierwsze mecze u nas a dalej klapa po calosci. Pietraszko pierwszy do wymiany.
A jesli chodzi o tarnowian, to jestem przekonany, ze beda oni wzmocnieniem skladu, tylko jest jedno pytanie: czy nas na nich stac :?:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#161 Postautor: Gelo » 16 sierpnia 2005, o 14:23

kilar pisze:
rob7 pisze:.... wytłumaczcie mi tylko po co brać Trumińskiego, Wardzałę, Burzę przecież to zawodnicy tacy sami jak Piszcz, Franek i Focus a może i gorsi czyli chcecie w myśl przysłowiowa "zamienił stryjek siekierkę na kijek" bo w powrót Knappa to też nie wierzę...

Truminski gorszy od franka i focusa :shock: Na naszym stadionie to on moze zdobyc wiecej punktow niz ci dwaj razem wzieci. Franek praktycznie na wyjazdach osiagal jako takie wyniki, a focus :?: ...mecz w Opolu i dwa pierwsze mecze u nas a dalej klapa po calosci. Pietraszko pierwszy do wymiany.
A jesli chodzi o tarnowian, to jestem przekonany, ze beda oni wzmocnieniem skladu, tylko jest jedno pytanie: czy nas na nich stac :?:

Ja nie jestem przekonany, że Burza Wardzała i G.Rempała to byłoby wzmocnienie jakiego potrzebujemy. Po drugie, cała trójka wobec dobrej postawy Kołodzieja i Marcina R. będzie teraz rozchwytywana przez inne kluby pierwszoligowe. Mam spore wątpliwości czy akurat nasi działacze będą najoperatywniejsi. Dla mnie scenariusz jazdy swoimi wychowankami jest realny i jak najbardziej uzasadniony, chociaz bez żalu pozbyłbym się Piszcza i Jelenia (o Franku nie wspomnę). Co do Focusa - nie wiem - nie potrafię ocenić tego zawodnika, ale zamiast jeździć chyba bardziej wegetuje w Lublinie w oczekwianiu na lepsze czasy Jeżeli nie udałoby się ściągnąć Trumińskiego, Staszka i Śledzia, chętnie widziałbym Grzesia Knappa. Obcokrajowiec wiadomo - Peter.

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#163 Postautor: Maciek » 16 sierpnia 2005, o 15:02

JAG pisze:pomimo iż lubie zawodników którzy walczą co Tomek Piszcz nieraz czynił to zmieniam zdanie i wolałabym aby w przyszłym sezonie nie jeździł w naszej druzynie jako że ostatnio za często stwarza zagrożenie na torze.walka tak ale nie wpychanie sie tam gdzie nie ma miejsca nie zważając na innych zawodników.niestety Krzyśka w płot wywiózł Tomek,takie jest moje zdanie.

To ja sie spytam co Tomek miał zrobić?? jechać za Krzyskiem?? współczuje Krzyskowi i to strasznie bo wiem jak smakuje taka kontuzja ale Tomek napewno tego celowo nie zrobil a jak byl napedzony na wejsciu w łuk to jakoś musiał minąć Krzysia żeby predkosci nie wytracic!!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#164 Postautor: jas » 16 sierpnia 2005, o 15:11

ale to Krzysio byl z tylu. Piszcz niepotrzebnie poszerzyl tor jazdy i kupa sie stala. co nie zmienia faktu, ze chce Tomka w przyszlym roku w Motorze.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#165 Postautor: kilar » 16 sierpnia 2005, o 15:15

Gelo pisze:Po drugie, cała trójka wobec dobrej postawy Kołodzieja i Marcina R. będzie teraz rozchwytywana przez inne kluby pierwszoligowe.

I wlasnie trzeba wykorzystac, ten fakt, ze my juz jestesmy po sezonie. Inni jeszcze jezdza, a my mozemy juz skoncentrowac sie na nowym sezonie. Mamy troche wiecej czasu na budowanie druzyny. Przydaloby sie znalezc teraz jakiegos sponsora (sponsorow), ktory zapewnilby stabilnosc finansowa. Bylaby ona silnym argumentem w podpisywaniu kontraktow z nowymi zawodnikami. A czy to bedzie Staszek, czy Wardzala, a moze jeszcze ktos inny, to juz decyzja dzialaczy. Mam nadzieje, ze tak sie stanie i nie powtorzy sie scenariusz z zeszlego roku.

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#166 Postautor: Portek » 16 sierpnia 2005, o 16:08

Gelo pisze:
kilar pisze:

Ja nie jestem przekonany, że Burza Wardzała i G.Rempała to byłoby wzmocnienie jakiego potrzebujemy. Po drugie, cała trójka wobec dobrej postawy Kołodzieja i Marcina R. będzie teraz rozchwytywana przez inne kluby pierwszoligowe. Mam spore wątpliwości czy akurat nasi działacze będą najoperatywniejsi. Dla mnie scenariusz jazdy swoimi wychowankami jest realny i jak najbardziej uzasadniony, chociaz bez żalu pozbyłbym się Piszcza i Jelenia (o Franku nie wspomnę). Co do Focusa - nie wiem - nie potrafię ocenić tego zawodnika, ale zamiast jeździć chyba bardziej wegetuje w Lublinie w oczekwianiu na lepsze czasy Jeżeli nie udałoby się ściągnąć Trumińskiego, Staszka i Śledzia, chętnie widziałbym Grzesia Knappa. Obcokrajowiec wiadomo - Peter.

Jak dla mnie Burza,Wardzała i G.Rempała to byłyby wzmocnienia :!:
Gelu czy ty sie pomyliłes :?: Widziałbyś u nas w drużynie Śledzia :?: Na Knappa nie ma chyba co liczyć..będzie dla nas za drogi w porównaniu do Trumny na którego nas jest chyba stać.
Pietraszko pokazał jaki jest słaby. Dla mnie Franek juz lepiej sie spisywał.
Jelenia zostawil bym jeszcze na rok.
Piszcz...hmmm nie wiem co onim myslec.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#167 Postautor: Gelo » 16 sierpnia 2005, o 16:17

Jak dla mnie Burza,Wardzała i G.Rempała to byłyby wzmocnienia :!:

To przykre. Niemniej pozostaniemy przy zdaniach rozbieżnych.
Gelu czy ty sie pomyliłes :?: Widziałbyś u nas w drużynie Śledzia :?:

Nie - nie pomyliłem sie. Oczywiście, że bym go widział. Tak jak przed sezonem tak i teraz. Skoro dla Ciebie Burza i Wardzała to wzmocnienia, to Śledź, ktory trzy tygodnie temu w Tarnowie wygrywał z mistrzem Polski Kołodziejem i Marcinem Rempałą powinien być mistrzem świata. Wyniki Darka może nie są rewelacyjne, ale wciąż ma wielki potencjał i potrafi wygrać z KAŻDYM zawodnikiem w I lidze i z wieloma w ekstralidze.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#168 Postautor: papi » 16 sierpnia 2005, o 16:33

z tej tarnowskiej trójki jedynym powaznym kandydatem jest dla mnie Burza. Rempała miał sporo okazji by udowodnić swoją wartośc i chyba nikogo nie przekonał. Zdarzały się jakieś przebłyski, ale nawet jak na 1 lige to zawodnik mocno przeciętny. Wardzała podobnie, on jeździł mało, ale chyba wiadomo dlaczego. Natomiast Burza :roll: Wydaje mi się, że jemu warto zaufać, kilka razy pokazał na co go stać. Ten sezon kompletnie nieudany, ale pewne jest, że jeśli nie TŻ to zatrudni go inny 1-ligowiec :x

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#169 Postautor: Portek » 16 sierpnia 2005, o 16:36

Ok, moze i Śledź byłby wzmocnieniem. Ale i tak uważam że z Burzą,Wardzałą i G.Rempałą można przynajmniej porozmawiać i złozyć im jakies oferty.

Ps1. Ja tam do Åšledzia nic takiego nie mam :wink:
Ps2 Podczas meczu ply off w Lublinie jeden facen(pan) stojący koło parku maszyn krzyczał do Darka "Darek pamiętaj, jestes Lublinianinem :!: " A Darek słysząc to sie uśmiechnął :wink:

rob7
Senior

#170 Postautor: rob7 » 16 sierpnia 2005, o 18:29

Ru$eK pisze:
rob7 pisze:Ps
no i trzeba wreszcie zatrudnić Trenera z nazwiskiem, typu Chomski, Czernicki...
bo jak czytam dzisiaj wypowiedź Głogowskiego że na przyszły rok on w drużynie widziałby Jeleniewskiego i Łyko to nie wiem żart to czy poważnie bo jak poważnie to II- liga blisko
Nie wiem czy dobrze sie zastanowiłeś przed tym co napisałeś. Trener z nazwiskiem? Nie dość że skąd go wziąść, bo drugie jak trener z nazwiskiem to poprosze zawodników z nazwiskami.
Zastanów się co piszesz. p.Głogowski chce zostać Jelenia i Łyke, i co z tego? Kamil juz będzie seniorem ale na tego piątego w walke o skład nie jest powiedziane ze sie nie nada. Chłopak naprawde sie stara, tylko ten sezon miał pechowy, długo kontuzja a pozniej troche pojezdzil ale malo i na jakim sprzęcie, w meczu u nas z Rzeszowem było widać ze Kamil cos potrafi, ale brak jazdy w tym sezonie i słaby sprzęt to wiadomo że go objeżdzali. Poza tym p.Jerzy zastanawia sie nad składem z perspektywy czasu, łatwo jest powiedziec chce samych asów, ale skąd na nich kasa.
Pan Głogowski jest ok i sie nie cziepiaj, poza tym to zawodnicy maja jechac a nie on, a i co wazne zapewne niestety i tak nie będzie miał takiego składu jakby chciał, bo działacze pewnie cos wymyślą innego, ale zobaczymy jak to będzie. Jak narazie nie ma co krytykować. Moim zdaniem gdyby nie pan Głogowski nie udało by sie mimo wszystko tak łatwo urzymać ligi.
Pozdrowionka

ja się zastanowiłem a ty chyba nie, gdyby było nas stać na zawodników z "nazwiskiem" to kazdy trener sobie poradziłby a w zasadzie kierownik drużyny wystarczyłby a ponieważ mamy to co mamy to tylko trener o dużych osiągnięciach jest sobie poradzić...
nie twierdzę że Jeleniewski czy Łyko się nie starali tylko od starania sie nie zdobywa się punktów a dodatkowo oparcie drużyny na zawodnikach którzy albo w tym sezonie nie jeździli Wardzała, Burza albo "starali się" to w przyszłym roku perespektywa II ligi
PS
Pietraszko jeździł tam gdzie mu płacili (Anglia) i dziwicie się chłopakowi że nie chciał inwestować w sprzęt W Polsce, po co? jakie miał gwarancje zapłaty? już Franek w Pile a Piszcz w Gdańsku inwestowali i do dzisiaj nie odzyskali sporo kasy...
tak więc duża zasługa w uzyskanych przez nich wynikach jest także po stronie klubu który okazał się niewiarygodnym płatnikiem i myślę że podpisanie kontraktów na przyszły sezon będzie dużym problemem

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#171 Postautor: auganoff » 16 sierpnia 2005, o 18:31

Śledziowi stanowcze nie! Tak Piotrek, Śledź do uśmiechów i bycia uwielbianym pierwszy, ale:
1 .Lublin nie zapewni mu takiego sprzętu, jaki ma w Rzeszowie
2. w przyszłym roku bedzie miał 37 lat, a to sporawo (tak wiem - Huszcza, Drabik, Jankowski i Igor Marko :wink: )
3. ja mu nie ufam i spora część kibiców w Lublinie też nie.
Co do zaciągu tarnowskiego to do Wardzały jakoś nie mam przekonania, poprawcie mnie jeśli błądzę, ale z tego, co pamiętam to i ostatni sezon w I (czyli II) lidze miał niespecjalnie udany. Rempała..., sam nie wiem. Z kolei dla Staszka Burzy mam mnóstwo sympatii, tylko ten jego talent do groźnych kontuzji... Ale jeśli już ktoś z Tarnowa to właśnie on, strasznie waleczny zawodnik, nawet gdyby zdarzało mu się przegrywać, nikt by do niego pretensji nie miał, pasuje mi do koncepcji budowania składu walczaków :) (oprócz samobójcy Piszcza, bo u niego to jest droga w przepaść, chcę się mylić, ale on w końcu doporowadzi na torze do prawdziwej tragedii)

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#173 Postautor: Portek » 16 sierpnia 2005, o 18:45

auganoff pisze:Śledziowi stanowcze nie! Tak Piotrek, Śledź do uśmiechów i bycia uwielbianym pierwszy, ale:
1 .Lublin nie zapewni mu takiego sprzętu, jaki ma w Rzeszowie
2. w przyszłym roku bedzie miał 37 lat, a to sporawo (tak wiem - Huszcza, Drabik, Jankowski i Igor Marko :wink: )
3. ja mu nie ufam i spora część kibiców w Lublinie też nie.
Co do zaciągu tarnowskiego to do Wardzały jakoś nie mam przekonania, poprawcie mnie jeśli błądzę, ale z tego, co pamiętam to i ostatni sezon w I (czyli II) lidze miał niespecjalnie udany. Rempała..., sam nie wiem. Z kolei dla Staszka Burzy mam mnóstwo sympatii, tylko ten jego talent do groźnych kontuzji... Ale jeśli już ktoś z Tarnowa to właśnie on, strasznie waleczny zawodnik, nawet gdyby zdarzało mu się przegrywać, nikt by do niego pretensji nie miał, pasuje mi do koncepcji budowania składu walczaków :)

Co do Śledzia to i ja mu nie ufam...w żadnym ze swoich postów nie napisałem ze go lubie :wink: napisałem tylko ze byłby wzmocnieniem. Ale co to za wzmocnienie które będzie meic 37lat. Nie jestem przychylny ściąganiu zawodników po trzydziestce a co dopiero mówic o 37 latach :shock: Lepiej inwestować w młodych, walczących na torze żużlowców. Ja jestem zwolennikiem całej trójki z Tarnowa. Tylko to są zawodnicy w wieku 28-31( Burza 28, Wardzała30, G.Rempałą31)

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#174 Postautor: kilar » 16 sierpnia 2005, o 18:45

Narazie nie ma co marzyc o Grzesku. W Grudziadzu jest na starych (dobrych) smieciach, wiec po co mialby przechodzic to gorszego zespolu :?:
Najpierw niech klub znajdzie sponsorow, dzieki ktorym bedzie mogl jasno okreslic sobie cele w nowym sezonie.

EDIT:
Zeby nie bylo kolejnych glupich pytan, to poprawilem i wytluscilem glowna mysl mojej skromnej wypowiedzi.
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2005, o 21:11 przez kilar, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#175 Postautor: Regdal » 16 sierpnia 2005, o 21:02

kilar pisze:Narazie nie ma co marzyc o Grzesku. W Grudziadzu jest na starych (dobrych) smieciach, wiec po co mialby przechodzic to gorszego zespolu :?:
Najpierw znajdzmy sponsorow, dzieki ktorym klub bedzie mogl jasno okreslic sobie cele w nowym sezonie.

Kto ma znaleźć tych sponsorów? Kogo masz na myśli mówiąc "znajdźmy" ?