"Nie przenoście nam TŻetu do Warszawy
chociaż tu brakuje kamer na stadionie
bo nie będą tam kibice
jeździć dwieście kilometrów
i nie będzie miał kto naszym klaskać w dłonie"
neir1 pisze:lucki jesli uwazasz ze przenieienie jest dober to sie mylisz przeniesienie=koniec TÅ» wiec zastanow sie co piszez
Tylko, że to odwołanie powinien złożyć nie klub (domyślam się, że pytanie kierujesz do osób związanych z klubem), a Mosir, który zapewne ma to wszystko głęboko w dupie.sting126 pisze:a ja mam jeszcze jedno zasadnicze pytanie. Na decyzje wojewody jak na kazda decyzje administracyjna przysluguje odwolanie. Czy zostalo ono sporzadzone?
neir1 pisze:kurcze coraz bardziej sie boje ze bede do Wawy jezdzil na zuzel dlaczego ludziom musi wszystko przeszkadzac i musza wszystko zniszczyc ????
Johnny Bravo pisze:Ja tak z zawodowej ciekawości zapytam jedynie czy wiesz jakie działania zostały podjęte, a co zostało zaniechane? Co można było zrobić, prócz tego co robiono. Mam nadzieję (choć małą), że nie wymigasz się od odpowiedzi jak w przypadku przykładu z mieszkaniem który Gawrzyk rozbudował aby był bardziej adekwatny do sytuacji. Po Twych wpisach można wnieść, że jesteś niezłym populistą. Szkoda, że GTW na forum ostatnio skromnie się udziela, wszak nieobecni nie mają racji.
istred pisze:(...)skończy z tym teoretyzowaniem (...)
Spójrz na siebie...
istred pisze:Wiesz Lucky, trochę komicznie wygląda jak największy teoretyk na forum pisze komuś, żeby skończył teoretyzować.
istred pisze:Wiesz Lucky, trochę komicznie wygląda jak największy teoretyk na forum pisze komuś, żeby skończył teoretyzować.
Teoretycznie, Gawrzyk też nie jest odpowiedzialny za klub
KrzyÅ› pisze:
Dla mnie szokujące jest, że ludzie którzy podnieśli lubelski żużel z desek robią teraz wszystko aby go znokautować.
Manitou pisze:KrzyÅ› pisze:
Dla mnie szokujące jest, że ludzie którzy podnieśli lubelski żużel z desek robią teraz wszystko aby go znokautować.
Krzysiu co takiego robią żeby znokautować lubelski żużel![]()
Skąd wiesz co teraz robi Siwek i spółka![]()
Skad wiesz, że nie jeździ po gabinetach i nie próbuje jakoś załatwić sprawę![]()
Åšledzisz go czy jak![]()