V Runda Play-Off: Stal Gorzów - Tż Lublin 45:45

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#101 Postautor: Apocalips » 29 sierpnia 2004, o 12:55

kuki pisze:...a i mam nadzieje że nie bedą głupi i Peter na emcze u nas nie ściągną!!

Pisz jaśniej bo nic z tego zdania nie rozumiem.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

darkspy
Kontakt:

#102 Postautor: darkspy » 29 sierpnia 2004, o 18:11

na razie nasi walcza, jest 32:28....
DarkSpy
GG number : 3812313

KrzyÅ›
Junior

#103 Postautor: KrzyÅ› » 29 sierpnia 2004, o 18:29

Powiem tylko jedno. Jak Hlib z Flisem wygrywaja mecz dla Stali objeżdzając wszystkich naszych amatorów to tylko można się rozpłakać. Baraże należą się Stali Rzeszów bo jak widać, tylko im zależy jeszcze w tym sezonie sie poscigać. Mam serdecznie dość tego sportu w wykonaniu naszych asów...

P.s.
To się Siwek przeliczy jak przyjedzie Gdańsk, a zwłaszcza Rzeszów, którym już należy gratulować awansu do baraży...

KrzyÅ›
Junior

#104 Postautor: KrzyÅ› » 29 sierpnia 2004, o 18:30

k...dno,k...dno,k...dno jak tak można, przecież oni się skompromitowali w Gorzowie...Ślijmy gratulacje do Rzeszowa.

Michael

#105 Postautor: Michael » 29 sierpnia 2004, o 18:40

Mordel do duuuuuuupy.Popatrzcie na jego zdobycz punktowa.A niektorzy tak go lubia...

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#106 Postautor: RadeKas » 29 sierpnia 2004, o 18:41

45-45

Michael

#107 Postautor: Michael » 29 sierpnia 2004, o 18:42

REMIS REMIS.Nie jest zle ale gdyby Jureczek lepiej pojechal bylyby 2 punkty.A tak?Coz to jest sport

darkspy
Kontakt:

#108 Postautor: darkspy » 29 sierpnia 2004, o 18:42

no szkoda,ze tylko remis, ale i tak w koncowce odrobilismy....piszczyk nie bardzo:-(
DarkSpy

GG number : 3812313

skała

Remis

#109 Postautor: skaÅ‚a » 29 sierpnia 2004, o 18:45

najlepszy mecz Jelenia w tym seonie,

KrzyÅ›
Junior

#110 Postautor: KrzyÅ› » 29 sierpnia 2004, o 18:55

Ten mecz tylko obnażył słabość naszej drużyny skoro 2 zawodników Stali potrafi pojechać za cała drużynę. Nie ma się co podniecać Panie i Panowie, zostajemy w I lidze i lepiej zacznijmy budować sklad od podstaw...Piszcza bym się nie czepiał bo i tak nalezą mu się brawa i słowa uznania za chęć jazdy skoro ledwo co chodzi. Czepić się należy młodego Stachyry, który ten sezon ma stracony i podejrzewam ze całą karierę też oraz podziękować należy Jurkowi bo żaden już z niego pożytek dla naszej drużyny...Taka to smutna rzeczywistość bowiem nie mamy zawodników, nie mamy drużyny, nie mamy trenera, nie mamy pieniędzy (skoro nie zaprasza się Petera) i obyśmy nie przestali mieć kibiców :cry: :cry: :cry:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#111 Postautor: bkapusta » 29 sierpnia 2004, o 18:58

Krzyś pisze:k...dno,k...dno,k...dno jak tak można, przecież oni się skompromitowali w Gorzowie...Ślijmy gratulacje do Rzeszowa.

Ty sie kompromitujesz na tym forum prawie za kazdym arzem kiedy przelewasz sowje mysli na klawiature...

Komu slac gratulacje? Mamusi?

Z kontuzjowanym Piszczem, Stachyra... Z Trumina i MOrdelem w skladzie remis.. jesli to jest kompromitacja to ja sie nie znam ;]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#112 Postautor: bkapusta » 29 sierpnia 2004, o 19:01

Krzyś pisze:Ten mecz tylko obnażył słabość naszej drużyny skoro 2 zawodników Stali potrafi pojechać za cała drużynę. Nie ma się co podniecać Panie i Panowie, zostajemy w I lidze i lepiej zacznijmy budować sklad od podstaw...Piszcza bym się nie czepiał bo i tak nalezą mu się brawa i słowa uznania za chęć jazdy skoro ledwo co chodzi. Czepić się należy młodego Stachyry, który ten sezon ma stracony i podejrzewam ze całą karierę też oraz podziękować należy Jurkowi bo żaden już z niego pożytek dla naszej drużyny...Taka to smutna rzeczywistość bowiem nie mamy zawodników, nie mamy drużyny, nie mamy trenera, nie mamy pieniędzy (skoro nie zaprasza się Petera) i obyśmy nie przestali mieć kibiców :cry: :cry: :cry:

Jedna rada lecz sie

poki jestes mlody

Knapp i Franek pojechali niezle, Jelen bardzo dobrze, od Truminy Piszcza i Dawida wiecej wymagac nie mozna.. Mecz zawalony postawa Mordela i brakiem Petera a ty placzesz jak 6latka ktorej wyrwano lizaczka pod sklepem...

Jaka slabosc druzyny? Conajwyzej slabosc zuzla... Bo skoro jestesmy tacy zalosni a jednoczesnie jestesmy druga druzyna 1 ligi to co to mowi o reszcie ligi?

A jeli chodzi o ekstralige.. kasy na to nie widac, pozatym z Zielonka za chuja bysm,y nie wygrali.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#113 Postautor: jas » 29 sierpnia 2004, o 19:02

a ja jestem w sumie zadowolony z tego wyniku. Daje on nam bezpieczną rezerwe i teraz wystarczy tylko wygrać z Rzeszowem 49-41 i jetesmy w domciu.
A swoją drogą może lepiej było wziąść Stefana zamiast Ojca?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Kilok

#114 Postautor: Kilok » 29 sierpnia 2004, o 19:03

Krzyś pisze:, nie mamy trenera, nie mamy pieniędzy (skoro nie zaprasza się Petera) i obyśmy nie przestali mieć kibiców :cry: :cry: :cry:

Nie martw sie nie wszyscy sa tacy jak ty i napewno prawdziwi kibice zostana przy swoim klubie.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#115 Postautor: bkapusta » 29 sierpnia 2004, o 19:05

jas pisze:a ja jestem w sumie zadowolony z tego wyniku. Daje on nam bezpieczną rezerwe i teraz wystarczy tylko wygrać z Rzeszowem 49-41 i jetesmy w domciu.
A swoją drogą może lepiej było wziąść Stefana zamiast Ojca?

Bo Ja wiem nie ma gwarancji ze Stefan cos ujedzie a koszty troche wieksze;]
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

KrzyÅ›
Junior

#116 Postautor: KrzyÅ› » 29 sierpnia 2004, o 19:06

yarbi pisze:
Krzyś pisze:k...dno,k...dno,k...dno jak tak można, przecież oni się skompromitowali w Gorzowie...Ślijmy gratulacje do Rzeszowa.

Ty sie kompromitujesz na tym forum prawie za kazdym arzem kiedy przelewasz sowje mysli na klawiature...

Z kontuzjowanym Piszczem, Stachyra... Z Trumina i MOrdelem w skladzie remis.. jesli to jest kompromitacja to ja sie nie znam ;]

Weź przejżyj na oczy kolego, zobacz kto jechał w składzie Gorzowa (2 zawodników) a u nas wszyscy poza Peterem i Śledziem. Piszcza rozumiem ale pozostali? Jakby nie Jeleń to byłby istny blamaż. Gdzie ten Knapp, którego wychwalacie pod niebiosa? Czego nikt nie przypieprzy się młodego Stachyry bo z tego co widze to on nic jeszcze nie osiagnął?

rob7
Senior

#117 Postautor: rob7 » 29 sierpnia 2004, o 19:09

wygląda na to ze oba mecze były ustawione, jak zwykle nikt nikogo za reke nie zlapie, teraz TZ wygra z Gdańskiem i wszystko rozstrzygnie się w Lublinie 19 września obawiam sie ze Rzeszów ma lepsze wejscia w Centrali

KrzyÅ›
Junior

#118 Postautor: KrzyÅ› » 29 sierpnia 2004, o 19:10

Kilok pisze:
Krzyś pisze:, nie mamy trenera, nie mamy pieniędzy (skoro nie zaprasza się Petera) i obyśmy nie przestali mieć kibiców :cry: :cry: :cry:

Nie martw sie nie wszyscy sa tacy jak ty i napewno prawdziwi kibice zostana przy swoim klubie.

K... czego jesteście tacy zaślepieni. Co wam się takiego podoba w tym klubie? To że wszystko jest łatane na ostatni guzik? Zobaczysz kto z tych zawodników zostanie na przyszły sezon.

P.s.
Polscy siatkarze też byli klepani ale miarka się przebrała...

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#119 Postautor: bkapusta » 29 sierpnia 2004, o 19:10

KrzyÅ› pisze:
yarbi pisze:

Weź przejżyj na oczy kolego, zobacz kto jechał w składzie Gorzowa (2 zawodników) a u nas wszyscy poza Peterem i Śledziem. Piszcza rozumiem ale pozostali? Jakby nie Jeleń to byłby istny blamaż. Gdzie ten Knapp, którego wychwalacie pod niebiosa? Czego nikt nie przypieprzy się młodego Stachyry bo z tego co widze to on nic jeszcze nie osiagnął?

Od mlodego Stachyry sie odpieprz chlopak ma dosc problemow ze zdrowiem [kontuzje] i ty nie musisz szukac dziury w calym

Co do Stali Gorzow to im Ci dwaj zawodnicy + Paluch + Zorro [w sumie 4] w zeszlym roku jak i w tym zrobili pierwsza czworke, wiec nie uwazam remisu na ICH torze, za DNO [KOMPROMITACJE czy jak to jeszcze nazwales]. Stopniuj emocje synku. Mozna miec zal do anszych ze nie wygrali wyjazdu ktory byl do wygrania, ale absolutnie dzisejszy mecz to nie DNO. DNEM sa twoje wypowiedzi.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#120 Postautor: bkapusta » 29 sierpnia 2004, o 19:14

KrzyÅ› pisze:
Kilok pisze:

K... czego jesteście tacy zaślepieni. Co wam się takiego podoba w tym klubie? To że wszystko jest łatane na ostatni guzik? Zobaczysz kto z tych zawodników zostanie na przyszły sezon.

P.s.
Polscy siatkarze też byli klepani ale miarka się przebrała...

Wiesz co mi sie podoba?

To ze mimo Twoich placzow juz tzreci sezon jedziemy z przyzwoitym wynikiem sportowym [najpierw awans, potem 3 miejsce, teraz 2 lub 3;]

Mnie to cieszy bo pamietam czasy kiedy sukcesem bylo wygranie biegu;]

Ty co bys chcial? Po takim dnie jakie bylo [pewnie tego nie pamietasz bo chodzisz na zuzel pewnie z caly rok] to narazie jest niezle. Zacznie sie dziac cos zelego to sie bede martwil. Poki co klub funikcjonuje i sie nie ebde bawil w pesymistycznacwiercinteligetna placzke tak jak ty.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

KrzyÅ›
Junior

#121 Postautor: KrzyÅ› » 29 sierpnia 2004, o 19:14

yarbi pisze:
Krzyś pisze:Ten mecz tylko obnażył słabość naszej drużyny skoro 2 zawodników Stali potrafi pojechać za cała drużynę. Nie ma się co podniecać Panie i Panowie, zostajemy w I lidze i lepiej zacznijmy budować sklad od podstaw...Piszcza bym się nie czepiał bo i tak nalezą mu się brawa i słowa uznania za chęć jazdy skoro ledwo co chodzi. Czepić się należy młodego Stachyry, który ten sezon ma stracony i podejrzewam ze całą karierę też oraz podziękować należy Jurkowi bo żaden już z niego pożytek dla naszej drużyny...Taka to smutna rzeczywistość bowiem nie mamy zawodników, nie mamy drużyny, nie mamy trenera, nie mamy pieniędzy (skoro nie zaprasza się Petera) i obyśmy nie przestali mieć kibiców :cry: :cry: :cry:

Jedna rada lecz sie

poki jestes mlody

Knapp i Franek pojechali niezle, Jelen bardzo dobrze, od Truminy Piszcza i Dawida wiecej wymagac nie mozna.. Mecz zawalony postawa Mordela i brakiem Petera a ty placzesz jak 6latka ktorej wyrwano lizaczka pod sklepem...

Jaka slabosc druzyny? Conajwyzej slabosc zuzla... Bo skoro jestesmy tacy zalosni a jednoczesnie jestesmy druga druzyna 1 ligi to co to mowi o reszcie ligi?

A jeli chodzi o ekstralige.. kasy na to nie widac, pozatym z Zielonka za chuja bysm,y nie wygrali.

Acha zrozumiałem co napisałeś. Od Stachyry nie można niczego więcej wymagać skoro robi 0pkt. To w takim razie tobie proponuje wizyte u lekarza...

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#122 Postautor: RadeKas » 29 sierpnia 2004, o 19:17

Krzyś pisze:Acha zrozumiałem co napisałeś. Od Stachyry nie można niczego więcej wymagać skoro robi 0pkt. To w takim razie tobie proponuje wizyte u lekarza...

Ale zdjaesz sobie sprawe ze on jechal w 1 (slownie: jednym) biegu ?

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#123 Postautor: bkapusta » 29 sierpnia 2004, o 19:18

KrzyÅ› pisze:
Acha zrozumiałem co napisałeś. Od Stachyry nie można niczego więcej wymagać skoro robi 0pkt. To w takim razie tobie proponuje wizyte u lekarza...

Moim zdaniem tak

Dawidowi potrzebna jest rehabilitacja i praca z psychologiem a nie presja na wynik

Chceby zeby z chlopaka cos bylo co nie

A ty bys go najchetnie zrobil w balona jak slynnego konia w folwarku zwierzecym... wykorzystac i do rzezni?
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#124 Postautor: Maciek » 29 sierpnia 2004, o 19:29

Jest dobrze remis w Gorzowie:D jednak mozna bylo sie pokuzic o zwyciestwo no ale remis to 1pkt a nie 0 wiec mozna walczyc o baraze Qrcze lotos przegra z rzeszowem:( ale damy rade:D pozdro <jupi>
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#125 Postautor: Maciek » 29 sierpnia 2004, o 19:43

Widze ze Jelonek wraca do formy jak przed rokiem ze koncowka sezonu zajebista i teraz taka samo sie dzieje zaczyna jechcac bardzo dobrze zobaczymy w nastepnych meczach powinno byc lepiej bo jedziemy je u siebie:D Ps. sorry ze nie w jednym poscie ale dopiero pozniej pomyslalem o jeleniu:D pozdro
Obrazek

Obrazek

Obrazek