kuki pisze:...a i mam nadzieje że nie bedą głupi i Peter na emcze u nas nie ściągną!!
Pisz jaśniej bo nic z tego zdania nie rozumiem.
Krzyś pisze:k...dno,k...dno,k...dno jak tak można, przecież oni się skompromitowali w Gorzowie...Ślijmy gratulacje do Rzeszowa.
Krzyś pisze:Ten mecz tylko obnażył słabość naszej drużyny skoro 2 zawodników Stali potrafi pojechać za cała drużynę. Nie ma się co podniecać Panie i Panowie, zostajemy w I lidze i lepiej zacznijmy budować sklad od podstaw...Piszcza bym się nie czepiał bo i tak nalezą mu się brawa i słowa uznania za chęć jazdy skoro ledwo co chodzi. Czepić się należy młodego Stachyry, który ten sezon ma stracony i podejrzewam ze całą karierę też oraz podziękować należy Jurkowi bo żaden już z niego pożytek dla naszej drużyny...Taka to smutna rzeczywistość bowiem nie mamy zawodników, nie mamy drużyny, nie mamy trenera, nie mamy pieniędzy (skoro nie zaprasza się Petera) i obyśmy nie przestali mieć kibiców![]()
![]()
jas pisze:a ja jestem w sumie zadowolony z tego wyniku. Daje on nam bezpieczną rezerwe i teraz wystarczy tylko wygrać z Rzeszowem 49-41 i jetesmy w domciu.
A swoją drogą może lepiej było wziąść Stefana zamiast Ojca?
yarbi pisze:Krzyś pisze:k...dno,k...dno,k...dno jak tak można, przecież oni się skompromitowali w Gorzowie...Ślijmy gratulacje do Rzeszowa.
Ty sie kompromitujesz na tym forum prawie za kazdym arzem kiedy przelewasz sowje mysli na klawiature...
Komu slac gratulacje? Mamusi?
Z kontuzjowanym Piszczem, Stachyra... Z Trumina i MOrdelem w skladzie remis.. jesli to jest kompromitacja to ja sie nie znam ;]
Kilok pisze:Krzyś pisze:, nie mamy trenera, nie mamy pieniędzy (skoro nie zaprasza się Petera) i obyśmy nie przestali mieć kibiców![]()
![]()
Nie martw sie nie wszyscy sa tacy jak ty i napewno prawdziwi kibice zostana przy swoim klubie.
Krzyś pisze:yarbi pisze:Krzyś pisze:k...dno,k...dno,k...dno jak tak można, przecież oni się skompromitowali w Gorzowie...Ślijmy gratulacje do Rzeszowa.
Ty sie kompromitujesz na tym forum prawie za kazdym arzem kiedy przelewasz sowje mysli na klawiature...
Komu slac gratulacje? Mamusi?
Z kontuzjowanym Piszczem, Stachyra... Z Trumina i MOrdelem w skladzie remis.. jesli to jest kompromitacja to ja sie nie znam ;]
Weź przejżyj na oczy kolego, zobacz kto jechał w składzie Gorzowa (2 zawodników) a u nas wszyscy poza Peterem i Śledziem. Piszcza rozumiem ale pozostali? Jakby nie Jeleń to byłby istny blamaż. Gdzie ten Knapp, którego wychwalacie pod niebiosa? Czego nikt nie przypieprzy się młodego Stachyry bo z tego co widze to on nic jeszcze nie osiagnął?
Krzyś pisze:Kilok pisze:Krzyś pisze:, nie mamy trenera, nie mamy pieniędzy (skoro nie zaprasza się Petera) i obyśmy nie przestali mieć kibiców![]()
![]()
Nie martw sie nie wszyscy sa tacy jak ty i napewno prawdziwi kibice zostana przy swoim klubie.
K... czego jesteście tacy zaślepieni. Co wam się takiego podoba w tym klubie? To że wszystko jest łatane na ostatni guzik? Zobaczysz kto z tych zawodników zostanie na przyszły sezon.
P.s.
Polscy siatkarze też byli klepani ale miarka się przebrała...
yarbi pisze:Krzyś pisze:Ten mecz tylko obnażył słabość naszej drużyny skoro 2 zawodników Stali potrafi pojechać za cała drużynę. Nie ma się co podniecać Panie i Panowie, zostajemy w I lidze i lepiej zacznijmy budować sklad od podstaw...Piszcza bym się nie czepiał bo i tak nalezą mu się brawa i słowa uznania za chęć jazdy skoro ledwo co chodzi. Czepić się należy młodego Stachyry, który ten sezon ma stracony i podejrzewam ze całą karierę też oraz podziękować należy Jurkowi bo żaden już z niego pożytek dla naszej drużyny...Taka to smutna rzeczywistość bowiem nie mamy zawodników, nie mamy drużyny, nie mamy trenera, nie mamy pieniędzy (skoro nie zaprasza się Petera) i obyśmy nie przestali mieć kibiców![]()
![]()
Jedna rada lecz sie
poki jestes mlody
Knapp i Franek pojechali niezle, Jelen bardzo dobrze, od Truminy Piszcza i Dawida wiecej wymagac nie mozna.. Mecz zawalony postawa Mordela i brakiem Petera a ty placzesz jak 6latka ktorej wyrwano lizaczka pod sklepem...
Jaka slabosc druzyny? Conajwyzej slabosc zuzla... Bo skoro jestesmy tacy zalosni a jednoczesnie jestesmy druga druzyna 1 ligi to co to mowi o reszcie ligi?
A jeli chodzi o ekstralige.. kasy na to nie widac, pozatym z Zielonka za chuja bysm,y nie wygrali.
KrzyÅ› pisze:
Acha zrozumiałem co napisałeś. Od Stachyry nie można niczego więcej wymagać skoro robi 0pkt. To w takim razie tobie proponuje wizyte u lekarza...