Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1826 Postautor: wojtas » 12 marca 2006, o 14:55

meesha pisze:
wojtas pisze:Bo wszystkich denerwuje stanowsko parunastu debili, ktorzy placza ze nie beda mieli gdzie szmat powywieszac.
Co jak co ale z tymi "szmatami" to troszkę przesadziłeś :? :roll:

To w kontekscie tego ze FK zamowil dwie nowe flagi?? I tego ze nikt nie chce mi powiedziec co bedzie na tej drugiej fladze - niespodziance ?? :lol:
Obrazek

meridol

#1827 Postautor: meridol » 12 marca 2006, o 14:57

wlasnie szmaty to masz na sobie!!! a flagi Motoru sa sliczne i kibice zuzlowi moga tylko pozazdroscic.
jesli chodzi o gre to twoja opinia a wiekszosc chlopakow tam grajacych to studenci i by najmniej nie jakis zaocznych pseudo uczelni.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1828 Postautor: bkapusta » 12 marca 2006, o 15:00

Hmm jedna szmate jednak maja: flaga z CHWDP.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1829 Postautor: grzesieck » 12 marca 2006, o 15:03

meridol pisze:wlasnie szmaty to masz na sobie!!! a flagi Motoru sa sliczne i kibice zuzlowi moga tylko pozazdroscic.
jesli chodzi o gre to twoja opinia a wiekszosc chlopakow tam grajacych to studenci i by najmniej nie jakis zaocznych pseudo uczelni.

np. Konrad Nowak, ktorego mialem okazje poznac :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1830 Postautor: wojtas » 12 marca 2006, o 15:13

meridol pisze:wlasnie szmaty to masz na sobie!!! a flagi Motoru sa sliczne i kibice zuzlowi moga tylko pozazdroscic.

Tak jest! Sliczne sa, w szczegolnosci ta po lewej:
Obrazek
Nic tylko pozazdroscic. Moge juz piac z zachwytu czy jednak troche poczekac?
Co do pilkarzy:
Druga polowa chlopakow tam grajacych to "zawodowcy" ktorym za mlodu nie chcialo sie uczyc i liczyli na kariere w kopanej. A ze nie wyszlo i teraz graja ogony, to jednak z czegos trzeba zyc.
I jeszcze mi powiedz: ktore to uczelnie uwazasz za te "pseudo" ?? :)
Obrazek

meridol

#1831 Postautor: meridol » 12 marca 2006, o 15:28

to jest fenomen... na kazde zdanie macie jakis wykret i jakas wymowke!!!
to moze zobaczymy kto jezdzi na zuzlu??? po co wyciagac takie rzeczy i mowic komu nie chcialo sie uczyc? zuzlowcom tez nie chcialo sie uczyc i co z tego... a flaga jest reakcja na zachowanie policji. swoja droga nawet taka flaga jest wieksza i bardziej widoczna niz wiekszosc tych na zuzlu.

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#1832 Postautor: jacur78 » 12 marca 2006, o 15:31

A to dlatego ze kibic zuzlowy to nie debil i szmatami wieszanymi na plocie nie zaslania sobie pola widzenia

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1833 Postautor: bkapusta » 12 marca 2006, o 15:31

meridol pisze:to jest fenomen... na kazde zdanie macie jakis wykret i jakas wymowke!!!
to moze zobaczymy kto jezdzi na zuzlu??? po co wyciagac takie rzeczy i mowic komu nie chcialo sie uczyc? zuzlowcom tez nie chcialo sie uczyc i co z tego... a flaga jest reakcja na zachowanie policji. swoja droga nawet taka flaga jest wieksza i bardziej widoczna niz wiekszosc tych na zuzlu.

Jak dla mnie to zwykly debilizm stadionowych bandytow ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

meridol

#1834 Postautor: meridol » 12 marca 2006, o 15:35

to jest wlasnie wkurw... w waszych wypowiedziach!!! bo ja nie jestem stadionowy bandyta.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1835 Postautor: bkapusta » 12 marca 2006, o 15:36

meridol pisze:to jest wlasnie wkurw... w waszych wypowiedziach!!! bo ja nie jestem stadionowy bandyta.

A podpisujesz sie pod haslem CHWDP? ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

facett

m

#1836 Postautor: facett » 12 marca 2006, o 15:36

jest taka stala prawda ze najwiecej krytykuja ci co nie maja nic do powiedzenia .a wy nie macie argumentow co do flag.bo wasze flagi wygladaja jak przescieradla w porownaniu z flagami z aren pilkarskich.w byle pipidowie maja lepsze flagi niz w lublinie na zuzlu.nie obraz pilkarzy bo zdecydowana wiekszosc zuzlowcow to kolesie po zawodowkach nie potrafiacy sklecic prostego zdania

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#1837 Postautor: jacur78 » 12 marca 2006, o 15:40

Roznica miedzy kibicami pilkarskimi i zuzlowymi jest taka..

Kibic pilkarski idzie na mecz zeby wysiecic flage ,podrzec morde i pobluznic troche.

Kibic zuzlowy idzie na mecz...zeby ten mecz obejrzec.

Co do policji zas. To jest ona odpowiedzial na bandyckie zachowania. Jesli nie byloby bandytow nie byloby rowniez policji :)

meridol

#1838 Postautor: meridol » 12 marca 2006, o 15:41

bkapusta pisze:
meridol pisze:to jest wlasnie wkurw... w waszych wypowiedziach!!! bo ja nie jestem stadionowy bandyta.

a jesli sie podpisuje to jestem bandyta??? to jest paranoja..., a w niektorych przypadkach podpisze sie rekami i nogami!!!

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1839 Postautor: bkapusta » 12 marca 2006, o 15:42

meridol pisze:
bkapusta pisze:

a jesli sie podpisuje to jestem bandyta??? to jest paranoja..., a w niektorych przypadkach podpisze sie rekami i nogami!!!

Bandyta moze nie ale debilem napewno.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1840 Postautor: wojtas » 12 marca 2006, o 15:44

meridol pisze:to jest fenomen... na kazde zdanie macie jakis wykret i jakas wymowke!!!

To nie fenomen. To inteligencja kibica zuzlowego 8)
to moze zobaczymy kto jezdzi na zuzlu??? po co wyciagac takie rzeczy i mowic komu nie chcialo sie uczyc? zuzlowcom tez nie chcialo sie uczyc i co z tego...

A czy ja mowie ze zuzlowcy w zdecydowanej wiekszosci sa inteligentami? Na pewno sa wielu jest inteligentnych, ale wystarczy tez spojrzec na Franka i posluchac jego wypowiedzi :D
a flaga jest reakcja na zachowanie policji.

Wiem ze moze teraz przegne w druga strone. Ale co wg Ciebie miala wtedy robic policja? Stac i patrzec jak spuszczaja im lomot stadionowi bandyci? Musieli sie bronic, a to ze dostalo sie przypadkowym to tylko i wylacznie wina tych idiotow ktorzy burdy rozpoczeli.
Obrazek

facett

m

#1841 Postautor: facett » 12 marca 2006, o 15:45

zuzel to jest zasciankowa dyscyplina sportu dla kilku krajow cos ala skoki narciarskie.tyle ze one maja o wiele lepsze medialne przebicie.porownaj sobie ile ludzi jest na grand prix a ile ma mistrzostwach swiata w pilce nozej porownaj mistrzostwa europy w zuzlu i w pilce i puchary.tu nie ma co porowonywac.ciagle gadacie o czolowych zawodnikach w zuzlu.to jest waskie grono ludzi kiszace sie w wlasnym sosie.mowicie o poziomie.od czasu upadku motoru gdzie sa te lubelskie gwiazdy bo ja od 1996 roku czyli od 10 lat nie widze zadnej gwiazdy z lublina..my mielismy dadosa,sledzia,kepe wczesniej szwendrowskiego.i koniec kropka .tylko pytanie kto na swiecie slyszal o nich.w pilce zmuda przeszedl do historii grajac 4 razy na MS,bak jest kapitanem reprezentacji.bardzo wielu pilkarzy gralo po pierwszej lidze.nawet z tej "zapyzialem 3 ligi" wyskoczyl szalachowski,za kilkoma juniorami motoru rozlgadaja sie 1 ligowe kluby.a jakos nie widze tlumu do zuzlowych lubelskich gwiazd.zreszta ich nie ma sama miernota do tego stopnia ze na zuzlu beda jezdzic emeryci i obcokrajowcy,nawet juniorow nie umiecie sobie wychowac tylko kupujecie obcokrajowcow.jestescie zbieranina ktora chce zarobic i gada bzdury do gazet jak to kocha lublin

meridol

#1842 Postautor: meridol » 12 marca 2006, o 15:48

bkapusta pisze:
meridol pisze:
bkapusta pisze:

teraz to mnie obraziles ale nie bede ci odpowiadal...
widac jaka inteligencja chodzi na zuzel...

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1843 Postautor: bkapusta » 12 marca 2006, o 15:49

meridol pisze:
bkapusta pisze:
meridol pisze:
bkapusta pisze:

teraz to mnie obraziles ale nie bede ci odpowiadal...
widac jaka inteligencja chodzi na zuzel...

Przepraszam a podpisanie sie pod CHWDP to byl komplement? ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

BR
Senior

#1844 Postautor: BR » 12 marca 2006, o 15:51

Stało sobie na rogu ulicy dwóch chłopców - dobry i zły. Rzucali kamieniami w koty. Dobry trafił piętnaście razy, a zły tylko siedem razy. Pewien przechodzień zwrócił im uwagę, żeby tak nie robili, więc zaczęli na niego pluć. Dobry chłopiec trafił pięć razy, a zły tylko trzy razy. Jaki z tego morał? Dobro zawsze zwycięża!

facett

#1845 Postautor: facett » 12 marca 2006, o 15:55

bandyci w szalikach motoru sa ,ale jest ich niewielu wbrew temu co sie mowi i pisze.macie racje sa winni i dla takiego bydla nie ma na naszym stadionie miejsca.tylko ze winna jest tez policja.mecz z heko ,kilkunastu moze 20 gnoji cos sie szarpie wchodzi a raczej wbiega policia z polowy boiska strzelaja w tlum.czy tak powinna wygladac reakcja sluzb porzadkowych gdy na stadionie jest 4 tys a awanturuje sie 20 osob.czy nie powinni tych debili zepchnac w strone gdzie wyjezdza polewaczka?na takie mecze wystawiaja mlodych chlopakow ktorzy w sytuacji zagrozenia traca glowe i nie umieja sie zachowac.jedyne rozwiazanie wejsc na stadion przegonic ludzi i strzelac do tlumu .na zachodzie jest proste rozwiazanie policja mowi przez megafon zeby lduzie postronni opuscili zagrozny teren bo oni wchdoiza za poweidmzy 30 sek czy za 1 min.a w lublinie jest wolna amerykanka...mam takie pytanie jak tak wszystko swietnie wiecie to ilu z was bylo w ciagu ostanich 5 lat na meczach pilki noznej w 1-3 lidze ,gdzie i na ilu ,na ilu zuzla,recznej ,kosza.bo wszytsko swietnie wiecie.mowicie ze motor powinnien nie grac bo poziom nie taki.to moze w ogole po co sa ligi zrobic jedna na cala polske 10 zespolow w kazdej dyscyplinie i po klopocie.

facett

#1846 Postautor: facett » 12 marca 2006, o 15:59

a ty sie czepiles tego chwdp tak jakbys byl swiety.wychodzi na to ze na zuzel chodza swieci ludzi ktorzy nie klnal nie pija a jak pija to w zyciu sie nie upili moze to jakas radykalna odmiana organizacji religijnej?tylko szkoda ze nie widzicie i nie czujecie jak na zuzlu chleje sie wode i pryte z butelek albo z kubkow .tacy typowi zule z bramy.wielka kultura.

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1847 Postautor: wojtas » 12 marca 2006, o 16:00

facett pisze: .na zachodzie jest proste rozwiazanie policja mowi przez megafon zeby lduzie postronni opuscili zagrozny teren bo oni wchdoiza za poweidmzy 30 sek czy za 1 min.a w lublinie jest wolna amerykanka

ahahahah :lol: :lol: :lol: Jeszcze mi powiedz ze ci bandyci na sektorze nie spierdzielaja z innymi tylko ochoczo wystawiaja tylki na gumowe pociski...
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1848 Postautor: bkapusta » 12 marca 2006, o 16:02

facett pisze:a ty sie czepiles tego chwdp tak jakbys byl swiety.wychodzi na to ze na zuzel chodza swieci ludzi ktorzy nie klnal nie pija a jak pija to w zyciu sie nie upili moze to jakas radykalna odmiana organizacji religijnej?tylko szkoda ze nie widzicie i nie czujecie jak na zuzlu chleje sie wode i pryte z butelek albo z kubkow .tacy typowi zule z bramy.wielka kultura.

Przepraszam co ma wspolengo CHWDP z byciem swietym?

Zdaje sobie sprawe np. ze swoich bledow i nie probuje zrzucac winy na na kogos innego. A debile stadionowi maja silna tendencje zrzucania winy na Policji. Oni sa niewinni tylko ta cholerna Policja prowokuje, zaczepia i zachowuje sie nie tak. ;-) Debilizm i tyle. Nas na zuzlu jakos nie prowokuja ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1849 Postautor: wojtas » 12 marca 2006, o 16:11

facett pisze:a ty sie czepiles tego chwdp tak jakbys byl swiety.wychodzi na to ze na zuzel chodza swieci ludzi ktorzy nie klnal nie pija a jak pija to w zyciu sie nie upili moze to jakas radykalna odmiana organizacji religijnej?tylko szkoda ze nie widzicie i nie czujecie jak na zuzlu chleje sie wode i pryte z butelek albo z kubkow .tacy typowi zule z bramy.wielka kultura.

To juz sie wody nie mozna napic normalnie?? :D :lol:

Najlepsze jest jednak to ze nawet jesli kibice zuzla pijÄ… na meczu (czego ostatnio nie widzialem zbyt czesto, a nawet wcale, ale wierze Ci na slowo) to potem nie rzucaja sie z krzeselkami na policje. Naprawde nie widzisz roznicy??
Obrazek

facett

#1850 Postautor: facett » 12 marca 2006, o 16:21

chce wlasnie przez to pokazac ze robicie z kibicow pilki nozej zuli,dresiarzy i najgorszych burakow.tylko ze mysle ze zdecydowanie wiecej buractwa jest na lubelskich ulicach a nie stadionie.i na stadionie tych ludzi nikt nie wychowal tylko ktos musial to zrobic w domu a nie zrobil.kazdy normlany czlowiek nie chce bandytow na stadionie chce podopingowac i fajnie zebyscie zaczeli zauwazac ze normlani kibica chca i chodza na pilke.i nie jest to zadne samookaleczenie.tak samo mozna mowic ze na zuzlu sa mecze 65-25 czy do 30 gdzie jest 1-2 emocjonujace biegi lub decyzduje start a potem gesiego.zeby grac techniczna pilke trzeba miec boiska,baze treningowa,trenerow ,specjalistow i mase kasy na to wszytsko.a dopoki jej nie ma trzeba sie cieszyc z tego ze ktos chce wyrwac sie z tej 3 ligi zeby kiedys nie narzekac na stadion ,pseudokibicow i poziom gry.niektorzy z was wola przyjsc na gotowe na minimum dobra lige i miec podane wszytsko na tacy.a ja mnie daloby mase przyjemnosci to ze ide na mecz jak motor byl w 4 lidze ze awansowal do 3 ze jest wiecej ludzi ze cos sie zmienia ze stadionem z finansowami klubu.fajniej to przezyc i byc z klubem zawsze niz chodzic jak jest ok,ttak samo laze na zuzel i na reczna bezwzgledu na wynik.na zuzelu ogladalem motor sprzed ery nielsena ogladalem srebro i oglaalem mecze z wanda tak samo jak widzialem motor 1 i 4 ligowy czy montex z pucharem ehf i montex ktory jechal na mecz do szczecina pociagiem za kase z zrzutki