Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

Re: tragifarasa zuzlowa

#1801 Postautor: meesha » 12 marca 2006, o 13:34

facett pisze:gracie tu wielkich kibicow a na meczach jak byl lkz bywalo po kilkaset osob a teraz WIELCY KIBICE bo zespol jest wyzej.a jak nie idzie to was nie ma
:lol: :lol: :lol:

sami nie umiecie stworzyc sobie fan lcubu tylko macie sponsorow na koszulkach i sie osmieszacie na cala polske

takie cieple kluchy chodzace na pasku wszystkich i odpalajce race po meczu(taki jest wasz poziom intelektu)

Przepraszam, ale chciałem wyrazić swoje ubawienie powyższymi wypowiedziami 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1802 Postautor: grzesieck » 12 marca 2006, o 13:39

facett pisze:sami nie umiecie stworzyc sobie fan lcubu tylko macie sponsorow na koszulkach i sie osmieszacie na cala polske

jakbym nie byl moderatorem to napisalbym "wypierdalaj" ale z racji tego, ze nim jestem i mi nie wypada napisze tylko, ze jest debilem.
METHANOL ADVENTURE TEAM

facett

tragikomedia zuzlowa

#1803 Postautor: facett » 12 marca 2006, o 13:42

piszecie teksty ze pilkarze powinni sobie dac spokoj z graniem.a nie pamietacie ile lat lubelski klub pod roznymi nazwami byl na dnie.ile lat spedzil w 1 lidze na tak mala ilosc druzyn.zaden sukces.nie pamietacie gdzie w zuzlu byla polonia pila zanim osiagnela sukces czy ostrow wielkopolski,gdzie byla lechia gdansk czy zawisza.wielcy krytykanci.na wszystko trzeba czasu ,bazy sportowej(pojdzie do kochanego prezydenta ktory niszczy lubelski sport) i pieniedzy.tego typu teksty swiadcza o was i to jak najgorzej.nie macie racji ze na nozna chodza sami bandyci w dresach bo to bzdura.jest faktem ze cala filozofia kibicowania i szalikowcow wywodzi sie z najnizszych warstw spolecznych najmniej wyksztalconych,biednych.i nikt tego nie ukrywa.ale nie robice z kibicow pilki noznej bandytow.bo taka jest prawda ze tych bandytow mieniacych sie kibicami jakiejs druzyny nie tylko motoru jest kilkudziesieciu w dobrych ekipach gora 100.inni nie chca tego scierwa na stadionach.sam musialem uciekac z rodzina przed kulami oszolomow z policji i kamieniami bandytow w szalikach motoru widizalem zakrwawioncyh ludzi.i najgorsze bylo to ze to zadyme robilo 60-70 osob a nie kilka tys innych ktroe przyszlo na mecz.prawdziwi kibice nie chca tych bandytow na meczach.i zeby ich wyeliminocwac trzeba miec dobry stadion z numerowanymi krzeselkami i sektorami jak na zachodzie .wtedy zaden bandzior podszywajacy sie pod kibica motoru wiecej niz raz nic nie wyskoczy bo go nie wpuszcza.z dzisiejszym stadionem nie da sie zabezpieczyc meczu przed takimi polmozgami .jedyne wyjscie to zrobic sektor gosci przy barku gdzie jest planowany.to rozwiazaloby problem do czasu budowy stadionu

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1804 Postautor: mikas » 12 marca 2006, o 13:46

facett pisze:czytajac te wypociny co niektorych osob w szczegolnosci gela i bkapusty(dobry nick) mozna sie zalamac waszym brakiem profesjonalizmu w tym co robicie i piszecie.prezentujecie dno intelektualne i analfabetyzm wtorny w rozumieniu tego co sie dzieje na okolo.ja was nie obrazam tylko stwierdzam fakt.dla was i wielu podobnych na tym forum dzieci ktore naogladaja sie tv i naczytaja bzdur w kurierze wszystko jest jasne i proste.tylko zanim sie cos lub kogos krytykuje to trzeba miec mocne dowody i wiedziec wszystko dokladnie a wy ich nie macie.wasza krytyka polega na obrazaniu wszystkich i stawianiu sie w roli kogos kto mowi co jest dobre a co zle.mieszanie wszystkie sprawy w jedno wybierac przyklady ktore sa dla was wygodne.mowicie o braku profesjonalizmu pilkarzy a co swego czasu nie tak dawno prezentowal cieslak,lipniacki,nowoszynski,sitek,muszynski,michal dados,jacek adamczyk,kondratowicz,pasko,sekreta,kalinowski,oleszko,skoczylas -MIERNOTY 3LIGOWE.gdyby w zuzlu byloby 5 lig tam oni by jezdzili.taka jest prawda podniecanie sie ze tz jest w 2 lidze nie ma sensu .w polskim zuzlu mozna prezentowac tak mierny poziom jak krosno i jezdzic w 2 lidze.to tylko swiadczy o tym jak dennym i zasciankowym sportem jest zuzel ktorego sam jestem kibicem od kilkunastu lat.tu nie ma konkurencji wszystko toczy sie w w jednym bagnie w zasadzie bez zmian.gracie tu wielkich kibicow a na meczach jak byl lkz bywalo po kilkaset osob a teraz WIELCY KIBICE bo zespol jest wyzej.a jak nie idzie to was nie ma.sami nie umiecie stworzyc sobie fan lcubu tylko macie sponsorow na koszulkach i sie osmieszacie na cala polske.takie cieple kluchy chodzace na pasku wszystkich i odpalajce race po meczu(taki jest wasz poziom intelektu)

Nie no nie moge przejsc koło tego obojętnie :lol:

Gelu dzieciaku naczytałeś sie bzdur w Kurierze :) Dla mnie jak na razie tekst roku na forum :lol:
Facett już samym tym tekstem udowodniłeś jak to Ty mało wiesz i o niczym nie masz pojęcia :D
Co do liczby kibiców na LKŻ-cie to było ich zawsze mniej wiecej tyle co teraz przychodzi na pikarska 3 lige na Zygmuntowskie (własnie kilkuset do 1,5 tys. na lepsze mecze, pomijając jednorazowy wybryk na ostatnim meczu z Avią), więc jeśli wtedy żużel nie miał kibiców to jest to równoznaczne z tym że piłkarze nie mają ich teraz (w koncu trzeba mierzyć wszystkich taką sama miarą prawda?).
Nie jesteś też dobrz epoinformowany odnośnie fan klubu żużlowców. Nikt powtarzam nikt z członków fan klubu nie ma sponsorów na koszulkach :!: :!: :!: Jeśli już o czymś piszesz to sie najpierw tym zainteresuj,bo nie masz o tym zielonego pojęcia. Więc zanim kogoś skrytykujesz to znajdz na to mocne dowody i dowiedz się wszystkiego dokładnie skoro tego samego wymagasz od innych :!: :!: :!:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1805 Postautor: bkapusta » 12 marca 2006, o 13:48

Ja chcialem powiedziec: Duza litera oraz spacja po znaku "." i "," to genialne wynalazki.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

facett

tragikomedia

#1806 Postautor: facett » 12 marca 2006, o 13:48

krytykujecie szalikowcow a sami sciagacie od nich szlaiki,race,robicie flagi,dajecie wzory piwa robionego w wielkopolsce ktroe promuje lecha a to przeciez jedni z najwiekszych bandytow w polsce.to jak z wami w koncu jest bo dla mnie jestescie dwulicowli .bierzecie to co wam sie podoba a nie pamietacie o sobie.ja zawsze bede kibicowal zuzlowcom ,pilkarzom i pilkarkom recznym ale jest i bede przeciwko chorej krytyce dla krytyki i obrazania .bo wystarczylby mozny sponsor i nagle caly lublin bylby za motorem .a teraz to motor jest be.jak w gdansku lechia grala po wsiach to jezdzili za nia ci beznadzijni szlaikowcy,gdy lechia weszla do 2 ligi to na mecze przychdoza tacy niedzielni kibice jak wy w liczbie kilku tys.a co do krat robionych na stadionie to wystarczyloby torche pomyslec.sa one robione by kilkudziesiaciu bandytow nie moglo sie dostac do kibicow przyjezdnych

facett

tragikomedia

#1807 Postautor: facett » 12 marca 2006, o 13:51

porownywac frekwencje mozna na rownym poziomie.niech motor zagra w 2 lidze i do lublina przyjdzie lechia,zaglebie sosnowiec czy inne znane firmy to wtedy zobacyzmy jak jest z frekwencja.bo jak narazie widac ze lublin chce pilki .na avii bylo 4-5 tys wczesniej na cracovi w srode 4 tys,na koronie kielce 4 i 3 tys .

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

Re: tragikomedia

#1808 Postautor: bkapusta » 12 marca 2006, o 13:54

facett pisze:krytykujecie szalikowcow a sami sciagacie od nich szlaiki,race,robicie flagi,dajecie wzory piwa robionego w wielkopolsce ktroe promuje lecha a to przeciez jedni z najwiekszych bandytow w polsce.to jak z wami w koncu jest bo dla mnie jestescie dwulicowli .bierzecie to co wam sie podobaa nie pamietacie o sobie.ja zawsze bede kibicowal zuzlowcom ,pilkarzom i pilkarkom recznym ale jest i bede przeciwko chorej krytyce dla krytyki i obrazania .bo wystarczylby mozny sponsor i nagle caly lublin bylby za motorem .a teraz to motor jest be.jak w gdansku lechia grala po wsiach to jezdzili za nia ci beznadzijni szlaikowcy,gdy lechia weszla do 2 ligi to na mecze przychdoza tacy niedzielni kibice jak wy w liczbie kilku tys.a co do krat robionych na stadionie to wystarczyloby torche pomyslec.sa one robione by kilkudziesiaciu bandytow nie moglo sie dostac do kibicow przyjezdnych

1.To logiczne i racjonalne zachowanie cechujace ludzi inteligentnych - korzystanie z pozytywnych wzorcow.

2. Niedzielnych kibicow? Niedzielnych kibicow czego? Zuzla akurat tu jest najwierniejsza ekipa kibicow. A noga zasadniczo jest poza kregiem zainteresowan kibicow zuzla.

3. Nie lepiej tego bydla nie wpuscic poprostu na stadion? Przeciez doskonale wiadomo kto to jest. Wystarczyla by mi jedna wizyta na meczu nogi zeby ustalic kogo nalezy pozbawic przywileju ogladania meczu. Taka garstka zidiocialych zwierzat ma miec wplyw na to jak tacy kulturalni kibice jak 99% fanow zuzla ma ogladac mecz? Dlaczego mamy placic za debilizm bydlakow? Kto ma miec do jasnej cholery cos do powiedzenia? My czy zwierzeta? Won z ta banda ze stadionu.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1809 Postautor: mikas » 12 marca 2006, o 13:55

Facett kibicu za dyche skąd wiesz kto tu jak długo chodzi na mecze, jeździ na wyjazdy itd. że wszystkich krytykujesz?? Pochwal sie na ilu wyjazdach drużyny żużlowej byłes w ostatnium sezonie jak z Ciebie taki wielki kibic? Jeździłes za miernotami w tamtym roku do Opola,Ostrowa, Rybnika, Grudziądza czy innych miast gdzie nasi z góry byli skazani na porażki minimum do 30?? Pochwal sie wielki kibicu.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#1810 Postautor: meesha » 12 marca 2006, o 13:57

Mikas, daj se spokój, kolega pisze jak natchniony post za postem, zapewne nie ma czasu czytać co w tym czasie napisali inni :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1811 Postautor: bkapusta » 12 marca 2006, o 14:03

facett pisze:czytajac te wypociny co niektorych osob w szczegolnosci gela i bkapusty(dobry nick) mozna sie zalamac waszym brakiem profesjonalizmu w tym co robicie i piszecie.prezentujecie dno intelektualne i analfabetyzm wtorny w rozumieniu tego co sie dzieje na okolo.ja was nie obrazam tylko stwierdzam fakt.dla was i wielu podobnych na tym forum dzieci ktore naogladaja sie tv i naczytaja bzdur w kurierze wszystko jest jasne i proste.tylko zanim sie cos lub kogos krytykuje to trzeba miec mocne dowody i wiedziec wszystko dokladnie a wy ich nie macie.

Czueniu co do wieku, wykrztalcenia, intelektu i dowodow. Nie ma sensu z Toba rozmawiac. Sam sie osmieszyles piszac ten tekst. Moja osoba akurat w tym kontekscie jest mniej wazna. Ale z tym nazwaniem Gela dzieciakiem czytajacym bzdury w Kurierze to Cie ponioslo ;-)

A jesli Cie interesuje moje 'dno intelektualne' i 'brak profesjonalizmu' mozemy podyskutowac na PM ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1812 Postautor: mikas » 12 marca 2006, o 14:03

facett pisze:porownywac frekwencje mozna na rownym poziomie.niech motor zagra w 2 lidze i do lublina przyjdzie lechia,zaglebie sosnowiec czy inne znane firmy to wtedy zobacyzmy jak jest z frekwencja.bo jak narazie widac ze lublin chce pilki .na avii bylo 4-5 tys wczesniej na cracovi w srode 4 tys,na koronie kielce 4 i 3 tys .

Przeciez porównuje frekwencje ostatniej ligi żużlowej (LKŻ) do 3 ligi piłkarskiej. Juz gorszej ligi żużlowców Ci nie wynajde.
Nie sztuką jest mieć frekwencje na dobrym poziomie i przy ciekawych rywalach,sztuką jest miec na poziomie miernym i przy beznadziejnych rywalach.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2006, o 14:04 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1813 Postautor: bkapusta » 12 marca 2006, o 14:04

mikas pisze:
facett pisze:porownywac frekwencje mozna na rownym poziomie.niech motor zagra w 2 lidze i do lublina przyjdzie lechia,zaglebie sosnowiec czy inne znane firmy to wtedy zobacyzmy jak jest z frekwencja.bo jak narazie widac ze lublin chce pilki .na avii bylo 4-5 tys wczesniej na cracovi w srode 4 tys,na koronie kielce 4 i 3 tys .

Przeciez porównuje frekwencje ostatniej ligi żużlowej (LKŻ) do 3 ligi piłkarskiej. Juz gorszej ligi żużlowców Ci nie wynajde.

Regionalne ligi juniorskie!
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1814 Postautor: Gelo » 12 marca 2006, o 14:06

Stały sobie dwie kolejki jedna po rozum druga po frustrację. Kolega facett przez pomyłkę dwa razy doszedł do lady w drugiej kolejce. Pozdrawiam wszystkich i życzę owocnej konwersacji. A ja idę poczytać Kurier.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1815 Postautor: mikas » 12 marca 2006, o 14:08

bkapusta pisze:
mikas pisze:

Ale wtedy trzeba by to porównywac do frekwencji na meczach piłkarskich juniorów Motoru a wtedy żużel ma większa frekwencje bez dwóch zdań :wink:
Poza tym rozmawiamy o rozgrywkach ligowych.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1816 Postautor: bkapusta » 12 marca 2006, o 14:10

mikas pisze:
bkapusta pisze:
mikas pisze:

Ale wtedy trzeba by to porównywac do frekwencji na meczach piłkarskich juniorów Motoru a wtedy żużel ma większa frekwencje bez dwóch zdań :wink:
Poza tym rozmawiamy o rozgrywkach ligowych.

Czepiasz sie 8) 8) 8)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1817 Postautor: mikas » 12 marca 2006, o 14:12

bkapusta pisze:Czepiasz sie 8) 8) 8)

Ty sie czepiłeś to oddaje 8)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1818 Postautor: bkapusta » 12 marca 2006, o 14:16

mikas pisze:
bkapusta pisze:Czepiasz sie 8) 8) 8)

Ty sie czepiłeś to oddaje 8)

Oki, kupisz piwo i jestesmy kwita 8)

E a gdzie nasz kolega kibic pilkarski? Zaczynalo mi sie podobac!

edited by mikas:
wyśle Ci koszulke do Wa-wy z batmanem zamiast koziołka i będzie OK 8)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

meesha
Trener
Kontakt:

#1819 Postautor: meesha » 12 marca 2006, o 14:25

bkapusta pisze:E a gdzie nasz kolega kibic pilkarski?
Pewnie szuka spacji i Shifta :D

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1820 Postautor: bkapusta » 12 marca 2006, o 14:31

meesha pisze:
bkapusta pisze:E a gdzie nasz kolega kibic pilkarski?
Pewnie szuka spacji i Shifta :D

Pomoge:
http://img145.imageshack.us/img145/2453/aaa4pn.jpg

Pamietaj drogi kibicu pilki noznej - klawiatura przedstawiony na instrukcji moze roznic sie od tej posiadanej przez Ciebie.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

meridol

#1821 Postautor: meridol » 12 marca 2006, o 14:39

ja tez jestem kibicem pilkarskim i wlasciwie nie wiem dla czego tak czepiliscie sie pilkarzy, ich gry oraz ich kibicow. Generalizujecie i wkladacie wszystkich do jednego worka!!! czy na żużel nie chodzą debile i ćwierć inteligenty...???

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1822 Postautor: grzesieck » 12 marca 2006, o 14:45

a co to żużel?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1823 Postautor: bkapusta » 12 marca 2006, o 14:46

meridol pisze:ja tez jestem kibicem pilkarskim i wlasciwie nie wiem dla czego tak czepiliscie sie pilkarzy, ich gry oraz ich kibicow. Generalizujecie i wkladacie wszystkich do jednego worka!!! czy na żużel nie chodzą debile i ćwierć inteligenty...???

Topic jest o stadionie a nie o kibicach Falubazu ZG.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1824 Postautor: wojtas » 12 marca 2006, o 14:47

meridol pisze:ja tez jestem kibicem pilkarskim i wlasciwie nie wiem dla czego tak czepiliscie sie pilkarzy

Kto sie czepil pilkarzy?? Jesli wymyslili sobie ze ich sposobem na zycie jest kopanie bialego skorzanego przedmiotu w III lidze na oczach 500 kibicow i za marne pieniadze, to ich sprawa.
ich gry

bo w 90% jest zenujaca.
oraz ich kibicow.

Bo wszystkich denerwuje stanowsko parunastu debili, ktorzy placza ze nie beda mieli gdzie szmat powywieszac jak kraty zostana zdjete.

czy na żużel nie chodzą debile i ćwierć inteligenty...???

Nie... My nie wpierdalamy sie na boisko, nie skaczemy po kratach jak malpy. To nie dzieki nam te kraty w ogole zostaly zalozone.
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#1825 Postautor: meesha » 12 marca 2006, o 14:53

wojtas pisze:Bo wszystkich denerwuje stanowsko parunastu debili, ktorzy placza ze nie beda mieli gdzie szmat powywieszac.
Co jak co ale z tymi "szmatami" to troszkę przesadziłeś :? :roll: