Zapisy na koszulki-temat zamknięty, szukaj nowego wyżej ;-)
Jaga pisze:Mikas ja mam takie kurka wodna zapytanko
Bo jakos nabrałem zarabista ochote na waszą koszulke i mam pytanie czy byłoby mozliwe że zapłace Ci dopiero 18 marca jak się pojawie w Lublinie czy będziesz potrzebował hajs wczesniej ? Bo jakby np była możliwość założenia za mnie to byłbym w pizdu happy i do zgona wdzięczny
Co Ty na to ?
Dogadamy się po znajomości
Prawdopodobnie udało sie dzieki koledze "Pav" znaleźć naszą podstawowa czcionkę, Wojtas już nad nią pracuje, także możecie sie na razie wstrzymac ze zmienianiem zamówień
Ustalenia zawarte w tym poście nieaktualne, patrz tutaj: http://www.zuzel.info/viewtopic.php?p=99101#99101
Uwaga mała korekta ale na plus
Pav znalazł czcionke prawie identyczną jak mielismy (ma ona dodatkowo cienie pod literami tylko).
Dlatego teraz do wyboru są trzy czcionki i mam nadzieję że to już jest koniec zamieszania z napisami na koszulkach.
Prosze wszystkich o zmienienie swojego zamówienia zgodnie z tym co napisałem w tym poście viewtopic.php?p=99021#99021 oraz poniżej:
W związku z kłopotami z czcionką proszę wszystkich o naniesienie poprawek w swoich zamówieniach w pozycji "Czcionka".
Pozycja ta powinna teraz wyglÄ…dac nastpujÄ…co:
Czcionka - Crash Test Shadow
lub
Czcionka - Bullpen
lub
Czcionka - gunplay
Dotyczy to zarówno napisów w obrysie jak i wypełnionych.
Oczywiście jeśli z tyłu koszulki ktoś chce mieć napis inną czcionką to też proszę to zaznaczyć.
Dla przypomnienia tak wyglądają poszczególne czcionki:
Crash Test Shadow
http://img304.imageshack.us/img304/9786/gotowe40th.jpg
Bullpen
http://img304.imageshack.us/img304/9150/gotowe20na.jpg
Gunplay

Projekt powyżej wykonany przez pav-a.
Jeszcze raz przepraszam za wszystkie komplikacje.
Uwaga mała korekta ale na plus
Pav znalazł czcionke prawie identyczną jak mielismy (ma ona dodatkowo cienie pod literami tylko).
Dlatego teraz do wyboru są trzy czcionki i mam nadzieję że to już jest koniec zamieszania z napisami na koszulkach.
Prosze wszystkich o zmienienie swojego zamówienia zgodnie z tym co napisałem w tym poście viewtopic.php?p=99021#99021 oraz poniżej:
W związku z kłopotami z czcionką proszę wszystkich o naniesienie poprawek w swoich zamówieniach w pozycji "Czcionka".
Pozycja ta powinna teraz wyglÄ…dac nastpujÄ…co:
Czcionka - Crash Test Shadow
lub
Czcionka - Bullpen
lub
Czcionka - gunplay
Dotyczy to zarówno napisów w obrysie jak i wypełnionych.
Oczywiście jeśli z tyłu koszulki ktoś chce mieć napis inną czcionką to też proszę to zaznaczyć.
Dla przypomnienia tak wyglądają poszczególne czcionki:
Crash Test Shadow
http://img304.imageshack.us/img304/9786/gotowe40th.jpg
Bullpen
http://img304.imageshack.us/img304/9150/gotowe20na.jpg
Gunplay

Projekt powyżej wykonany przez pav-a.
Jeszcze raz przepraszam za wszystkie komplikacje.
Ostatnio zmieniony 5 marca 2006, o 21:36 przez mikas, łącznie zmieniany 5 razy.
Nick-Jaga
Nr wzoru- 1
Rozmiar- XL
Twoja nazwa- JaGa
Koziołek- z szarymi wykonczeniami
Szyja- w "serek"
P.S.
Płatnośc tak jak ustaliliśmy na gadulcu
Nr wzoru- 1
Rozmiar- XL
Twoja nazwa- JaGa
Szyja- w "serek"
P.S.
Płatnośc tak jak ustaliliśmy na gadulcu
Ostatnio zmieniony 6 marca 2006, o 01:17 przez Jaga, łącznie zmieniany 1 raz.

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Zamowienie 2 koszulek:
Nick-Koper
Nr wzoru- 2 razy 1
Rozmiar-2 razy M (poczatkowo wybralem L)
Twoja nazwa- Konrad, Artur
Czcionka-Tyl i przod: Bullpen w obrysie,na przodzie tak jak na projekcie wszystkie litery duze (drukowane), z tylu pierwsza litera imienia duza a kolejne litery male
Wykonczenie pod szyja: na okraglo
Nick-Koper
Nr wzoru- 2 razy 1
Rozmiar-2 razy M (poczatkowo wybralem L)
Twoja nazwa- Konrad, Artur
Czcionka-Tyl i przod: Bullpen w obrysie,na przodzie tak jak na projekcie wszystkie litery duze (drukowane), z tylu pierwsza litera imienia duza a kolejne litery male
Wykonczenie pod szyja: na okraglo
Uwaga jako,że z czcionkami zrobiło się bardzo duże zamieszanie, które jednak dzieki pav-owi udało się opanować odgórnie postanawiam,że obowiązujący projekt koszulek i czcionki wygląda tak:

Każdego kto będzie chciał inną czcionke niż na powyższych projektach, prosze o skontaktowanie się ze mną w tej sprawie na maila: mailto:meehow@vp.pl I każdy taki przypadek będziemy omawiać indywidualnie.
Unikniemy w ten sposób ciągłego zmieniania czcionek itd.
Niniejszym ustalenia zawarte we wcześniejszych postach co do czcionek Crash Test Shadow oraz Bullpen uważam za nieaktualne.

Każdego kto będzie chciał inną czcionke niż na powyższych projektach, prosze o skontaktowanie się ze mną w tej sprawie na maila: mailto:meehow@vp.pl I każdy taki przypadek będziemy omawiać indywidualnie.
Unikniemy w ten sposób ciągłego zmieniania czcionek itd.
Niniejszym ustalenia zawarte we wcześniejszych postach co do czcionek Crash Test Shadow oraz Bullpen uważam za nieaktualne.
Teraz myśle,że jest już wszystko jasne. Wszystkie złożone w tym temacie zamówienia są aktualne. Jeśli ktoś zdążył juz zmienić swoje zamówenie i umieścił w nim czcionki Crash Test Shadow lub Bullpen będę je traktował tak jakby ich nie było i obowiązującą czcionką będzie czcionka pierwotna (gunplay).
Jeśli ktoś chce ją zmienić proszę o odezwanie sie do mnie na maila którego podałem wyżej.
Jeszcze raz przepraszam wszystkich za całe zamieszanie
Jeśli ktoś chce ją zmienić proszę o odezwanie sie do mnie na maila którego podałem wyżej.
Jeszcze raz przepraszam wszystkich za całe zamieszanie
Takie małe zapytanko: nie można by ciut większych tych liter zrobić?
Bo moim skromnym zdaniem ło tak ło wygląda troche biednie...
Edit: Biedniej niż pierwowzór wygląda wg mnie wersja exclusive. Czarna jest wporzadku.
Edit: Biedniej niż pierwowzór wygląda wg mnie wersja exclusive. Czarna jest wporzadku.
Ostatnio zmieniony 5 marca 2006, o 22:23 przez Prymus, łącznie zmieniany 1 raz.

Prymus pisze:Takie małe zapytanko: nie można by ciut większych tych liter zrobić?
Tak jest. Wszystko mozna. A zdajesz sobie sprawe ze zamieszanie jest juz niemale i Twoje sugestie sa troche nie w czasie?? Teraz wszystko trzeba zrobic od nowa bo miesiac po wyborach projektu komus sie rozmiar czcionek nie podoba. A moze w zamowieniu Mikas ma uwazglednic zeby specjalnie Tobie zrobic wieksza czcionke??
Jak Ci sie biednie wydaje to sobie flamastrem dorysujesz jakiegos pokemona i po sprawie. Nie mieszaj juz.

Koper pisze:To jaka czcionka obowiazuje z tylu koszulki i czy w napisie z tylu sa male litery czy tylko duze (drukowane) ?
W zamowieniu piszesz jaka chcesz miec czcionke z tylu. Jak nie napiszesz to znaczy ze bedzie ta sama co z przodu. Mikas pisal juz o tym conajmniej z 5 razy.
Jak w zamowieniu w punkcie "Twoja nazwa" napiszesz "KOPER" to bedziesz mial litery wielkie, a jak napiszesz "koper" to bedziesz mial male. To tak na logike

Wielkość liter ma być taka jak na tym projekcie:
Czy Wy naprawde nie rozumiecie że te ostatnie projekty są robione na szybko i moga sie troche różnić.
We wtorek ma być koszulka próbna to będzie można zobaczyc dokładnie jak to wygląda.
Dzięki Wojtas za wytłumaczenie Koperowi o co chodzi
Bkapusta Ty dostaniesz z przodu znaczek Batmana
Czy Wy naprawde nie rozumiecie że te ostatnie projekty są robione na szybko i moga sie troche różnić.
We wtorek ma być koszulka próbna to będzie można zobaczyc dokładnie jak to wygląda.
Dzięki Wojtas za wytłumaczenie Koperowi o co chodzi
Ostatnio zmieniony 5 marca 2006, o 22:35 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
mikas pisze:
To bedzie ten no... jamnik?
re down
Kufa... zamiejscowi zawsze poszkodowani
Ostatnio zmieniony 5 marca 2006, o 22:39 przez bkapusta, łącznie zmieniany 1 raz.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Prymus pisze:Zresztą nie od Ciebie oczekiwałem odpowiedzi.
Ojej. Przezyjesz taki wstrzas?? Zycie nie jest lekkie. Nie zawsze dostajesz to co chcesz. A w tym przypadku od kogos od kogo chcesz

wojtas pisze:Ojej. Przezyjesz taki wstrzas?? Zycie nie jest lekkie. Nie zawsze dostajesz to co chcesz. A w tym przypadku od kogos od kogo chceszMozesz mnie zaskarzyc. Kilku mecenasow na forum sie znajdzie to Ci pomoga
Mam jednak nadzieje ze trwale nie odbije sie to na Twojej psychice.
No to widzisz tą różnicę czy nie?!

Widze roznice moze dwoch milimetrow w wielkosci czcionki co i tak nie ma znaczenia, bo wielkosc czcionek Regio zrobi wg projektu pierwotnego o czym pisal Mikas kilka postow wyzej
Potrzebuje bo chce zeby mi sasiadka ojca Rydzyka przestala sluchac za sciana (na serio) po nocach. Spac czlowiek nie moze
Da rade?? W czynie spolecznym oczywiscie 
bkapusta pisze:Ktos cos... tego... prawnika potrzebowal?
Potrzebuje bo chce zeby mi sasiadka ojca Rydzyka przestala sluchac za sciana (na serio) po nocach. Spac czlowiek nie moze

mikas pisze:bkapusta pisze:mikas pisze:
To bedzie ten no... jamnik?
Nie interesuj sie zbytnio, zobaczysz jak wpłacisz kase co Ci sie trafi
Właśnie, dostaniesz to(patrz niżej) jak będziesz niegrzeczny i przekręcał nicki innych forumowiczów.

Ostatnio zmieniony 5 marca 2006, o 23:35 przez sadychor, łącznie zmieniany 1 raz.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji