Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1676 Postautor: Gelo » 4 marca 2006, o 13:13

Panowie,po co te nerwy?Chcą zmiejszyć płot?niech zmiejszaja,zrobi sie pare wjazdów na mórawe i jeszcze szybciej go postawia niz zdejmą Lol A Nasze flagi musza wisieć i będa wisiec czy się to komus podoba czy nie.
j..ac ŻUŻEL I KURWE PIĄTKA I CAŁA TA JEBANĄ SMIETANKE Z RATUSZA!!!

Jest to odpowiedz na apel Mikasa o szukanie kompromisu. Ciekaw jestem tylko ile musi jeszcze polecieć kamieni, ile musi być burd i bijatyk, żeby zrozumieć, że mamy do czynienia z półgłowkami, ktorych należy izolować od cywilizowanego społeczeństwa. Żeby nie było ze generalizuję - jeżeli ktoś chodzi na mecze kopanej, ktorych wizytówką są "Rycerze Koziego Grodu" czy jak im tam - chcąc nie chcąc sie z tym motłochem utożsamiają. Skoro ktoś kocha piłkę - ma w województwie kilkanaście klubów do wyboru - wszystkie na podobnym makreregionalnym poziomie. Nie musi to być LKP.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1677 Postautor: bkapusta » 4 marca 2006, o 13:18

Ale wystarczy popatrzec na ich forum, zeby zauwazyc, ze nie ma o czym z nimi rozmawiac. Blluzgi, poziom wypowiedzi ponizej krytyki, nazistowska i razistowska syblokika, caly topic poswiecony opisywaniu mordobic, a jedna z ich flag to 'Jebac Policje' [czy cos] i to wszystko sasiaduje z fotkami ich flagi 'Jan Pawel II na zawsze w naszych sercach'. Mi osobiscie robi sie niedobrze i jestem za cotygodniowym zbiorowym palowaniem towarzystwa. ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#1678 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 4 marca 2006, o 13:34

Nie to żęebym bronił "kibiców" motoru, ale Gelu jak by były burdy na żużlu w lublinie to jeździł byś do rzeszowa tylko dlatego żeby sie nieutożsamiać z kibicami lubelskimi???

pozdro

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1679 Postautor: bkapusta » 4 marca 2006, o 13:41

m.a.c.i.e.k.s pisze:Nie to żęebym bronił "kibiców" motoru, ale Gelu jak by były burdy na żużlu w lublinie to jeździł byś do rzeszowa tylko dlatego żeby sie nieutożsamiać z kibicami lubelskimi???

pozdro

Nie wiem jak Gelo ale jelsi by na zuzlu byly burdy to oczywiscie dalbym sobie spokoj z lazeniem na stadion. Nie lubie marnowac pieniedzy ani , nawet posrednio, brac udzialu w debilizmie. Zreszta czesto nie chodze sam, zabieram swoja lepsza polowe, i bylo by glupota z mojej strony narazac dziewczyne.
Ostatnio zmieniony 4 marca 2006, o 13:43 przez bkapusta, łącznie zmieniany 1 raz.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1680 Postautor: Gelo » 4 marca 2006, o 13:42

m.a.c.i.e.k.s pisze:Nie to żęebym bronił "kibiców" motoru, ale Gelu jak by były burdy na żużlu w lublinie to jeździł byś do rzeszowa tylko dlatego żeby sie nieutożsamiać z kibicami lubelskimi???
pozdro

Po pierwsze nie widzę mozliwości żeby na żużlu były burdy. Uważam kibiców żużla za ludzi z innej półki.
Po drugie kibice żużla w Lublinie nie mają alternatywy - mają jeden klub, któremu mogą kibicować.

Czarek
Trener

#1681 Postautor: Czarek » 4 marca 2006, o 13:45

bkapusta pisze:Ale wystarczy popatrzec na ich forum, zeby zauwazyc, ze nie ma o czym z nimi rozmawiac. Blluzgi, poziom wypowiedzi ponizej krytyki, nazistowska i razistowska syblokika, caly topic poswiecony opisywaniu mordobic, a jedna z ich flag to 'Jebac Policje' [czy cos] i to wszystko sasiaduje z fotkami ich flagi 'Jan Pawel II na zawsze w naszych sercach'. Mi osobiscie robi sie niedobrze i jestem za cotygodniowym zbiorowym palowaniem towarzystwa. ;-)

Bluzgi i nawoływanie do przestępstw to ich nieodłączne atrybuty (chodze na mecze to wiem). Nazistowska i rasistowska symbolika? Nie zauważyłem i nie sądzę by miało to jakieś znaczenie.
Fakt, że tacy osobnicy są za pozostaniem tej kraty przemawia za tym by ją zdjąć. Podejrzewam, że oni przygotowują tam za tą zasłonięta kratą (nic wtedy nie widać) swoje słynne akcje.
Zdjąć kratę, a ochroniarze (mam nadzieję, że z odpowiednim sprzetem) stojąc na torze będą mieli pełny wgląd w to co się na ich sektorze dzieje.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1682 Postautor: luCas » 4 marca 2006, o 13:51

Nazistowska i rasistowska symbolika? Nie zauważyłem i nie sądzę by miało to jakieś znaczenie.

To tu jeden przyklad ktorego dlugo szukac nie trzeba, banner z forum LKP Motor:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 4 marca 2006, o 13:53 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1683 Postautor: bkapusta » 4 marca 2006, o 13:53

A sa i inne, a wszystko to na delikatnie balansuje na granicy prawa. Bylo nie bylo propagowanie tersci faszystowskich, nazistowskich czy rasistowskich jest poprostu karane. Pomijam fakt, ze jest niesmaczne.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1684 Postautor: Gelo » 4 marca 2006, o 13:56

Proponuje nie zawracać sobie tym głowy - nie ma co robić propagandy kilku małoletnim kretynom - nie są tego godni żeby zaśmiecać to szacowne forum. Trzeba się skupić na zdjęciu kraty - jak wyjdzie dobrze - nie wyjdzie - bedziemy mogli bez obrzydzenia spojrzeć w lustro i powiedzieć, że zrobiło się wszystko w tym kierunku.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1685 Postautor: bkapusta » 4 marca 2006, o 13:58

Tak wsprawie krat: pisalismy kiedys maile do Kuriera, moze chetni skrobneli by cos rozsadnego do swoich radnych?

http://www.um.lublin.pl/pl/index.php?ty ... l&id=12937
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

meridol

#1686 Postautor: meridol » 4 marca 2006, o 15:07

ja chodze na wszystkie mecze Motoru i nie mam zamiaru kibicowac innej drużynie!!! i wcale nie uczestnicze w burdach...
a swoja droga patrzac na to bydlo z rzeszowa czy z zielonej dziury to az sie krew gotuje...

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#1687 Postautor: Lublin_Fan » 4 marca 2006, o 16:32

Czarek pisze:Nazistowska i rasistowska symbolika? Nie zauważyłem

A ja doskonale pamiętam akcję sprzed 1,5(?) roku, jak schodzącego do szatni czarnoskórego piłkarza drużyny gości obrzucali bananami i zwyzywali. Od następnego meczu trybuny od "tesco" do tunelu były dla kibiców niedostępne.

Pozdr.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1688 Postautor: Gelo » 4 marca 2006, o 20:04

sti pisze:ja chodze na wszystkie mecze Motoru i nie mam zamiaru kibicowac innej drużynie!!!

Naprawdę nie masz sie czym szczycić.
i wcale nie uczestnicze w burdach...

Szczere gratulacje. Jednak powiedzenie mówi "jeśli wlazłeś między wrony musisz krakać jak i ony" Moze nie odkryłeś w sobie jeszcze alter ego.
a swoja droga patrzac na to bydlo z rzeszowa czy z zielonej dziury to az sie krew gotuje...

Bydło jest, ale nie słyszalem, żeby kibice Gorzowa i Zielonej toczyli otwarte walki na kamienie w śródmiesciu, nie słyszalem, żeby wybijali szyby w sklepach czy rzucali śmietnikami w autobusy itd itd. Wspomnialeś o bydle w Rzeszowie - tak naprawdę poza kilkoma kretynami na forum i okrzykami na meczach - Józki nie są groźne - są tylko przygłupie.
Różnica w kibicach piłki i żużla, przynajmniej w Lublinie jest zasadnicza. Kibice żużlowi nie muszą się tłuc, bo wystarczająco dużo emocji i adrenaliny dostarcza im sport. Dlatego negatywne zachowania ograniczaja się do okrzyków i w ekstremalnych przypadkach wyzwisk. Ale odbywa się to tylko na meczach i wynika z ekscytacji widowiskiem. Rannych i zabitych nie ma. Na piłce natomiast z nudów trzeba znależć sobie jakieś dodatkowe zajęcie. Nikt mi nie powie, że kopanie po autach na żenującym makroregionalnym poziomie jest wciągajace. Dlatego najlepiej zabić nudę bijąc się po ryjach. Z kim? - to już obojętne. Mogą być kibice Avii, policja, ochroniarze.

meridol

#1689 Postautor: meridol » 4 marca 2006, o 20:18

pisz co chcesz ale Motor to jest "moja" druzyna ktorej kibicuje i bede sie szczycil ze chodzÄ™ na jej mecze.
a jesli ciebie pilka nozna nudzi to wspolczuje !!!

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1690 Postautor: bkapusta » 4 marca 2006, o 21:14

No bez przesady. Czemu 'wspolczujesz'. Wielu ludzi noga nudzi, a na takim poziomie jaki prezentuje Polska II liga to nudzi nawet duzy % osob zainteresowanych ta dyscyplina.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#1691 Postautor: Dj_Korgi » 4 marca 2006, o 21:18

bkapusta pisze: a na takim poziomie jaki prezentuje Polska II liga to nudzi nawet duzy % osob zainteresowanych ta dyscyplina.
dla przypomnienia - Motor gra w 3 :roll:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#1692 Postautor: sadychor » 4 marca 2006, o 21:20

Dj_Korgi pisze:
bkapusta pisze: a na takim poziomie jaki prezentuje Polska II liga to nudzi nawet duzy % osob zainteresowanych ta dyscyplina.

To już wogóle nie ma o czym rozmawiać. A jako zajęcie dodatkowe dla nudzących się na meczu piłki nożnej proponuję szydełkowanie.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1693 Postautor: wojtas » 4 marca 2006, o 21:21

bkapusta pisze:No bez przesady. Czemu 'wspolczujesz'. Wielu ludzi noga nudzi, a na takim poziomie jaki prezentuje Polska II liga to nudzi nawet duzy % osob zainteresowanych ta dyscyplina.

Nie wspominajac o III lidze w ktorej gra Motor :wink:

Jesli chodzi o pilke. Mnie, Ciebie Gelu, Ciebie bkapusto i wielu wielu innych ludzi pilke na poziomie III ligi nudzi. Ale jest jednak troche fanatykow ktorzy lubia patrzec na 22 facetow ktorym w zyciu nie wyszlo i bawia sie pilka. Nie mozna generalizowac ze wszyscy kibice Motoru to bandyci. Wsrod kibicow zuzla tez pewnie znalazloby sie kilku takich coby chetnie sie poprali po pyskach, ale odzewu nie ma. Rzecz w tym ze tych "nade aktywnych" na meczach pilki jest znacznie wiekszy procent.
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1694 Postautor: bkapusta » 4 marca 2006, o 21:22

Dj_Korgi pisze:

No to jak tak to chyba nalezy wpsolczuc tylko tym ktorych to interesuje ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1695 Postautor: wojtas » 4 marca 2006, o 21:24

Sadychor pisze: A jako zajęcie dodatkowe dla nudzących się na meczu piłki nożnej proponuję szydełkowanie.

Zly pomysl. Naprodukuja na drutach jeszcze wiecej flag i im krat do porozwieszania tego bedzie malo :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1696 Postautor: bkapusta » 4 marca 2006, o 21:27

Swoja droga na forum Motoru jest zdjecie flagi "Jebac Policje" czy jakies inne "CHWDP" trzeba wysalc fotke radnym i zapytac czy naprawde chca aby kraty zostaly i byly upiekrzane w ten sposob. Kibice nogi walna sobie samoboja ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#1697 Postautor: sadychor » 4 marca 2006, o 21:41

bkapusta pisze:Swoja droga na forum Motoru jest zdjecie flagi "Jebac Policje" czy jakies inne "CHWDP" trzeba wysalc fotke radnym i zapytac czy naprawde chca aby kraty zostaly i byly upiekrzane w ten sposob. Kibice nogi walna sobie samoboja ;-)

Imprezka już się skończyła :?: Musicie spotykać się częściej w tej Wawie, całkiem dobre pomysły potem wychodzą. Drugą kopie można dostarczyć panu generałowi Komendantowi, który ma opiniować cośtam.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1698 Postautor: bkapusta » 4 marca 2006, o 21:44

sadychor pisze:
bkapusta pisze:Swoja droga na forum Motoru jest zdjecie flagi "Jebac Policje" czy jakies inne "CHWDP" trzeba wysalc fotke radnym i zapytac czy naprawde chca aby kraty zostaly i byly upiekrzane w ten sposob. Kibice nogi walna sobie samoboja ;-)

Imprezka już się skończyła :?: Musicie spotykać się częściej w tej Wawie, całkiem dobre pomysły potem wychodzą. Drugą kopie można dostarczyć panu generałowi Komendantowi, który ma opiniować cośtam.

Przeniosla sie gdzies [Nem i jego znajomi chyba na jakis klub uderzyli] a Ja, ze jestem stary schorowany i zmarnowany po wczorajszym to juz jestem.

No Policja ma cos opiniowac tez niech dostana fotke takiej flagi.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#1699 Postautor: _piotrusss » 4 marca 2006, o 22:09

sti pisze:a jesli ciebie pilka nozna nudzi to wspolczuje !!!

Piłka to świetny sport... ale na poziomie ligi angielskiej, niemieckiej czy włoskiej.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

harry
Trener

#1700 Postautor: harry » 4 marca 2006, o 22:36

Tp prawda. Piłka na poziomie to przyjemność. A u nas jednak chyba niestety znowu przyjdzie dłużej czekać na coś lepszego niż III liga kopana. Jak wiadomo z Lubzelu wykopano( :wink: ) całą wierchuszkę m.in.( z tego co słyszałem) za bezpodstawne finansowanie kopaczy i zerwano kontrak z klubem, a to bylo coś ponads 30% całego budżetu. Oj mogą być problemy. Aż im współczuję.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski