Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Koper
Trener
Kontakt:

#1651 Postautor: Koper » 2 marca 2006, o 18:12

Torsen pisze:
Pebas pisze:w jakim wy swiecie zyjecie.

Lubelska mentalność.
Gdyby cała ludzkość w ten sposób rozumowała, to pewnie by jeszcze z drzewa nie zeszła. Czy tam nie wyszła z jaskini.

bkapusta, a jednak nasze szanse na wygrana w wyborach samorzadowych nie sa takie male :lol: to kiedy drukujemy ulotki :wink: 2 stadiony dla Lublina :!: :)

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1652 Postautor: luCas » 2 marca 2006, o 18:15

2 stadiony dla Lublina

To ja powiem wiecej: 5 stadionow, 4 kilo kielbasy i 3 miliony mieszkan dla kazdego :!: :!: aaa no i obowiazkowo po pol litra :D Nie potrzeba zadnych ulotek
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1653 Postautor: bkapusta » 2 marca 2006, o 18:21

Koper pisze:
Torsen pisze:

Lubelska mentalność.
Gdyby cała ludzkość w ten sposób rozumowała, to pewnie by jeszcze z drzewa nie zeszła. Czy tam nie wyszła z jaskini.

bkapusta, a jednak nasze szanse na wygrana w wyborach samorzadowych nie sa takie male :lol: to kiedy drukujemy ulotki :wink: 2 stadiony dla Lublina :!: :)

No Ja mam kolorowa drukarke, poprosimy ludzi na forum cos nam zaprojektuja i lecim z tym koksem.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Koper
Trener
Kontakt:

#1654 Postautor: Koper » 2 marca 2006, o 18:22

luCas pisze:
2 stadiony dla Lublina

To ja powiem wiecej: 5 stadionow, 4 kilo kielbasy i 3 miliony mieszkan dla kazdego :!: :!: aaa no i obowiazkowo po pol litra :D Nie potrzeba zadnych ulotek
5 to ma byc uniwersytetow w Lublnie po tym jak Akademia Rolnicza, Akdemia Medyczna i Politechnika przemianuja sie na Uniwerki :D

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#1655 Postautor: Torsen » 2 marca 2006, o 18:51

Koper pisze:
Torsen pisze:

Lubelska mentalność.

bkapusta, a jednak nasze szanse na wygrana w wyborach samorzadowych nie sa takie male :lol:

Nie róbcie z mojej wypowiedzi sondażu. Bo po pierwsze, nie jestem reprezentatywną grupą wyborców, a po drugie nie macie mojego poparcia :) Dla mnie stadion ma piętnasty priorytet wśród potrzeb tego miasta. No, może trzynasty.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1656 Postautor: bkapusta » 2 marca 2006, o 18:53

Torsen pisze:
Koper pisze:
Torsen pisze:

Lubelska mentalność.

bkapusta, a jednak nasze szanse na wygrana w wyborach samorzadowych nie sa takie male :lol:

Nie róbcie z mojej wypowiedzi sondażu. Bo po pierwsze, nie jestem reprezentatywną grupą wyborców, a po drugie nie macie mojego poparcia :) Dla mnie stadion ma piętnasty priorytet wśród potrzeb tego miasta. No, może trzynasty.

Dorwiemy sie do wladzy to masz pewna odsiadke za knabrnosc piatego, no moze trzeciego stopnia 8) 8) 8)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#1657 Postautor: Torsen » 2 marca 2006, o 18:56

bkapusta pisze:Dorwiemy sie do wladzy to masz pewna odsiadke za knabrnosc piatego, no moze trzeciego stopnia 8) 8) 8)

Władze samorządowe mają w tej materii do powiedzenia tyle, co Żyd za okupacji 8) 8) 8)

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#1658 Postautor: sadychor » 2 marca 2006, o 21:28

Torsen pisze:
bkapusta pisze:Dorwiemy sie do wladzy to masz pewna odsiadke za knabrnosc piatego, no moze trzeciego stopnia 8) 8) 8)

Władze samorządowe mają w tej materii do powiedzenia tyle, co Żyd za okupacji 8) 8) 8)

Nie wygracie z Torsenem. Facet mówi tym samym głosem co prawdziwa władza w Polsce. Więc koledzy bkapusta i Koper nie fikajcie.... :wink: :wink: :D :D :lol:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1659 Postautor: bkapusta » 2 marca 2006, o 21:30

sadychor pisze:
Torsen pisze:

Nie wygracie z Torsenem. Facet mówi tym samym głosem co prawdziwa władza w Polsce. Więc koledzy bkapusta i Koper nie fikajcie.... :wink: :wink: :D :D :lol:

Ty lepiej idz kombinowac ta ekstralige bo inaczej nici z nowego strategicznego sponsora dla Fan Klubu ;-)
Ostatnio zmieniony 2 marca 2006, o 21:33 przez bkapusta, łącznie zmieniany 1 raz.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#1660 Postautor: sadychor » 2 marca 2006, o 21:32

bkapusta pisze:(...)Ty lepiej idz kombinowac ta ekstralige bo inaczej nici z nowego startegicznego sponsora dla Fan Klubu ;-)

No już idę, idę. Nawet herbaty nie dadzą dopić :? :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#1661 Postautor: Cz@rek » 2 marca 2006, o 22:39

Koper,zdjęcie stadionu Lublinianki które wkleiłeś wyżej przypomniało mi
że mamy w Lublinie jeszcze jeden tor żużlowy :D :wink:
Może trzeba się dogadać z Lublinianką i Norwegami aby w projekcie
modernizacji poszerzyli nieco tor i mamy obiekcik na 20 tys.miejsc 8)

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#1662 Postautor: Torsen » 2 marca 2006, o 23:28

sadychor pisze:
Torsen pisze:Władze samorządowe mają w tej materii do powiedzenia tyle, co Żyd za okupacji 8) 8) 8)

Nie wygracie z Torsenem. Facet mówi tym samym głosem co prawdziwa władza w Polsce.

To chyba powiedzenie Gawrzyka. Jest dość zabawne i w sumie trafne, ale jeśli kogoś uraziłem, to przepraszam.

Koper
Trener
Kontakt:

#1664 Postautor: Koper » 3 marca 2006, o 03:31

Cz@rek pisze:i mamy obiekcik na 20 tys.miejsc 8)
W tym 200 siedzacych :wink:

Wracajac do 11,5 tysiecznika na Zygmuntowskich:
LINK

Tak wiec temat krat i pleksy ciagle aktyalny.

Z kolei jak mozna przeczytac w Gazecie Wyborczej: Z nieoficjalnych informacji wynika, że na stanowisku konserwatora dr hab. Andrzej Rozwałka z Instytutu Archeologii UMCS zastąpi Haline Landecka. Za rządu AWS-UW był ekspertem ministerstwa kultury ds. zabytków. W pracy naukowej zajmuje się głównie historią średniowiecznego Lublina. Ciekawe co nowy konserwator zabytkow bedzie mial do powiedzenia na temat widoku na Stare Miasto z lubelskiego stadionu :roll:

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#1665 Postautor: Cz@rek » 3 marca 2006, o 15:48

Koper pisze:
Z kolei jak mozna przeczytac w Gazecie Wyborczej: Z nieoficjalnych informacji wynika, że na stanowisku konserwatora dr hab. Andrzej Rozwałka z Instytutu Archeologii UMCS zastąpi Haline Landecka. Za rządu AWS-UW był ekspertem ministerstwa kultury ds. zabytków. W pracy naukowej zajmuje się głównie historią średniowiecznego Lublina. Ciekawe co nowy konserwator zabytkow bedzie mial do powiedzenia na temat widoku na Stare Miasto z lubelskiego stadionu :roll:

Pewnie zaproponuje zbudowanie baszty z widokiem na cały Lublin :wink:

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#1666 Postautor: WBA » 3 marca 2006, o 20:49

Koper pisze:Z kolei jak mozna przeczytac w Gazecie Wyborczej: Z nieoficjalnych informacji wynika, że na stanowisku konserwatora dr hab. Andrzej Rozwałka z Instytutu Archeologii UMCS zastąpi Haline Landecka. Za rządu AWS-UW był ekspertem ministerstwa kultury ds. zabytków.

Ja w tym upatrujÄ™ wielkÄ… szansÄ™ dla miasta.
Pan dr będzie usilnie zabiegał o wpisanie stadionu do rejestru zabytków, a potem ... to już z górki :) Ze środków Ministerstwa Kultury można będzie ubiegać się o dofinansowanie 50 % a może i więcej kosztów renowacji stadionu :twisted:

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#1668 Postautor: Nazir » 4 marca 2006, o 02:12

Gawrzyk pisze:wracając do tematu. wczoraj sjenit wyruszył ze Strzegomia. Podróż do Lublina potrwa 4-5 dni.

To faktycznie kawałek drogi ale 4-5 dni ? :shock:
I drugie pytanie: 200 czy 400 ton ?

Speedway-Mati
Zawodowiec

#1669 Postautor: Speedway-Mati » 4 marca 2006, o 07:58

No ładnie śnieżek napadał, tor pewnie zasypany kolejny raz.
Jeżeli można to może ktoś napisać jak wygląda tor :?: :?: Czy jest znów zasypany :?: :?:
Obrazek

hayabusarider

#1670 Postautor: hayabusarider » 4 marca 2006, o 09:24

Speedway-Mati pisze:No ładnie śnieżek napadał, tor pewnie zasypany kolejny raz.
Jeżeli można to może ktoś napisać jak wygląda tor :?: :?: Czy jest znów zasypany :?: :?:

A co nie chce ci się dupska ruszyć w tą pochmurną pogodę?? :lol:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1671 Postautor: bkapusta » 4 marca 2006, o 09:39

Z cyklu 'jozki [niestety lubelskie - V kolumna atywowana:P] pisza', czyli slow kilka w merytorycznej dyskuji o kratach na stadionie:

Kod: Zaznacz cały

Panowie,po co te nerwy?Chcą zmiejszyć płot?niech zmiejszaja,zrobi sie pare wjazdów na mórawe i jeszcze szybciej go postawia niz zdejmą Lol A Nasze flagi musza wisieć i będa wisiec czy się to komus podoba czy nie.
j..ac ŻUŻEL I KURWE PIĄTKA I CAŁA TA JEBANĄ SMIETANKE Z RATUSZA!!!

Raczej mają chorągiewki nie flagi i pół płyty boiska banerów reklamowych porozkładanych(swoją drogą powinno się zabronić deptania murawy)

Co do wypowiedzi nr 2 w pelni popieram. Zuzlowcy nie wchodza na boisko [wiec murawa za bramkami na lukach sie nie liczy] a pilkarze na tor. I niech sobie tylko miedzynoznych gwazdorow smiglowcem na boisko transportuja ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1672 Postautor: luCas » 4 marca 2006, o 09:59

zrobi sie pare wjazdów na mórawe

Zrobi sie pare wjazdow na murawe i kibice MOTORU beda mogli przez reszte
sezonu wieszac flagi na stadionie w Radzyniu, bo ten im zamkna :roll:
Dziwi mnie najbardziej wzajemna niechechec niektorych kibicow z jednej i drugiej strony, biorac pod uwage historie w zasadzie mozna powiedziec ze kibicujemy temu samemu klubowi.
pół płyty boiska banerów reklamowych porozkładanych(swoją drogą powinno się zabronić deptania murawy)

Ja bym sie cieszyl gdyby cala murawa byla w banerach rekalmowych. Zreszta ta murawa to smiech na sali, tak jak i caly stadion.. ( tablicy swietlnej oczywiscie nie krytykuje :d )
Ostatnio zmieniony 4 marca 2006, o 11:24 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

meesha
Trener
Kontakt:

#1673 Postautor: meesha » 4 marca 2006, o 11:01

To jest genialny pomysł :idea: Zabronić deptania mórawy :lol: na Zygmuntowskich przez żużlowców a przede wszystkim przez piłkarzy :!: :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#1674 Postautor: sadychor » 4 marca 2006, o 12:12

bkapusta pisze:(...)

Panowie,po co te nerwy?Chcą zmiejszyć płot?niech zmiejszaja,[b]zrobi sie pare wjazdów na mórawe i jeszcze szybciej go postawia niz zdejmą[/b] Lol A Nasze flagi musza wisieć i będa wisiec czy się to komus podoba czy nie.
j..ac ŻUŻEL I KURWE PIĄTKA I CAŁA TA JEBANĄ SMIETANKE Z RATUSZA!!!
(...)

Coś pięknego :lol: :lol: Popieram ten efekt nieszczęśliwej wymiany impulsów między neuronami tego kogoś. Wbiegajcie na mórawe, MOTOR będzie grał przy pustych trybunach do końca świata :lol: :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#1675 Postautor: Radzio » 4 marca 2006, o 13:00

sadychor pisze:MOTOR będzie grał przy pustych trybunach do końca świata :lol: :lol:

i jeden dzień dłużej 8)