Wybieramy projekt flagi
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
A dlaczego akurat flaga brytyjska miałaby być priorytetem a nie chociażby czeska? Jeśli jest jakaś flaga GB, która została po tym jak "Rico" u nas jeździł, to jak najbardziej się przyda, ale dlaczego akurat tą flagę (a nawet transparent) mieliby kibice tworzyć. Napewno miły gest, ale skąd wiadomo czy nie obaj brytyjczycy a inni obcokrajowcy będą nas głównie reprezentować, zwłaszcza podczas meczy na naszym torze. Już w tym sezonie był transparen dla JBJ po duńsku i... wiadomo... a przyszedł taki nieznany Fin i zaszalał tak, że w tym sezonie mimo tego iż był to mecz "na tygodniu" oklaski zebrał najlepsze. Teraz połowa teamu Tż Lublin składa się z obco, a druga połowa z naszych rodzimych jeźdźców. Więc dlaczego nie flaga Polski? Dlaczego nie czeska, australijska, szwedzka czy inna?
Ale przynajmniej Fan Klub nie ma na razie zamiaru robić zadnej flagi narodowej a jak taką flagę ktoś ma i przyniesie na mecz to bardzo dobrze.
Nie wiem skąd Ci sie wzieło, że nagle flaga brytyjska jest priorytetem
P.S. Dla nieznanego fina flage narodową zrobiliśmy,więc w stosunku do Pulpeta poszkodowany nie był
Nie wiem skąd Ci sie wzieło, że nagle flaga brytyjska jest priorytetem
P.S. Dla nieznanego fina flage narodową zrobiliśmy,więc w stosunku do Pulpeta poszkodowany nie był
wojteko pisze:mikas pisze:Nie wiem skąd Ci sie wzieło, że nagle flaga brytyjska jest priorytetem
oj mikas naczytal sie kolega Kalhorn- bartexa1 i tak mu zostalo![]()
No i widac teraz jak zgubne plony wydaje radosna tworczosc redaktora B.G. Herezja...
sting126 pisze:sti napisał:
ja chetnie dam na flage 100 zl. prosze o info na pw kiedy i gdzie
i co z tym wsparciem? Wyslalem Ci dwie pw - dostales?
Oj, czyzby sytuacja analogiczna do obietnic senatora Cugowskiego, z ktorym forumowicz sti ma jakies tajemnicze kontakty? Pokrewne dusze, czy jak??

-
Speedway-Mati
- Zawodowiec