Wybieramy projekt koszulki-runda finałowa ;-)
Przepraszam ze nie na temat ale szukam dobrego grafika co potrafilby mi zrobic logo do gry ogame dla kolegi nazywa sie Diablo wiec cos mosialoby padac w nazwe ta..w prawymm dolnymk rogu napis UNIVERSUM 37
jesli macie jakies pomysly to plis zapodajcie prosze admina o nie kasowanie tego posta przez 24h
POZDRAWIAM
jesli macie jakies pomysly to plis zapodajcie prosze admina o nie kasowanie tego posta przez 24h
POZDRAWIAM
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Tylko te szare plamy jakieś trochę niekształtne
Mam nadzieję, że to tylko dlatego, że były robione "na szybko" i zostanie ten detal dopracowany 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Mam bardzo dobre wiadomości
Oto co udało mi sie ustalić:
1. Kazdy będzie mógł sobie wybrac koziołka jakiego będzie chciał, tzn. kto chce z szarymi uszami to z szarymi kto bez może wybrac bez
2. Wykonczenia "pod szyją" moga być dwa do wyboru albo "na okrągło" albo w "serek"
3. Nie tylko napis z tyłu kazdy może sobie wybrac sam ale także z przodu.
Napisy na przodzie koszulki mogą wyglądac także tak (oczywiscie koziołek jest w tej wersji którą ustalilismy ostatnio):
Tu ukłon w stronę Michaela
Te wersje z napisami w obrysie to cena 70zł
Wersja poniżej wypełniona to cena 60zł.
4. Co wiecej kazdy może oddzielnie wybrac sobie czcionkę jaką chce miec wykonane napisy na koszulce (ograniczenia sa w koszulkach z napisami w obrysie bo nie każdą czcionke da sie w obrysie wykonac,ale jesli taka sytuacja nastąpi to będziemy to omawiac indywidualnie).
5. Rozmiarówka:
XXL - 188CM, XL - 182CM, L - 176CM, M-170CM, S-164CM, XS-158CM
Kdsz mogą wykonac koszulke wielkości od 1metra wzwyż
I jeszcze jedno. Dostaniemy jedną koszulke na próbę aby każdy mógł ja sobie zobaczyć. Jak tylko zostanie ona wykonana i mi przysłana prawdopodobnie będzie można ja zobaczyć "Na Strychu" a także wkleje jej zdjecia na forum.
Oto co udało mi sie ustalić:
1. Kazdy będzie mógł sobie wybrac koziołka jakiego będzie chciał, tzn. kto chce z szarymi uszami to z szarymi kto bez może wybrac bez
2. Wykonczenia "pod szyją" moga być dwa do wyboru albo "na okrągło" albo w "serek"
3. Nie tylko napis z tyłu kazdy może sobie wybrac sam ale także z przodu.
Napisy na przodzie koszulki mogą wyglądac także tak (oczywiscie koziołek jest w tej wersji którą ustalilismy ostatnio):
Tu ukłon w stronę Michaela Te wersje z napisami w obrysie to cena 70zł
Wersja poniżej wypełniona to cena 60zł.
4. Co wiecej kazdy może oddzielnie wybrac sobie czcionkę jaką chce miec wykonane napisy na koszulce (ograniczenia sa w koszulkach z napisami w obrysie bo nie każdą czcionke da sie w obrysie wykonac,ale jesli taka sytuacja nastąpi to będziemy to omawiac indywidualnie).
5. Rozmiarówka:
XXL - 188CM, XL - 182CM, L - 176CM, M-170CM, S-164CM, XS-158CM
Kdsz mogą wykonac koszulke wielkości od 1metra wzwyż
I jeszcze jedno. Dostaniemy jedną koszulke na próbę aby każdy mógł ja sobie zobaczyć. Jak tylko zostanie ona wykonana i mi przysłana prawdopodobnie będzie można ja zobaczyć "Na Strychu" a także wkleje jej zdjecia na forum.
mikas pisze:I jeszcze jedno. Dostaniemy jedną koszulke na próbę aby każdy mógł ja sobie zobaczyć. Jak tylko zostanie ona wykonana i mi przysłana prawdopodobnie będzie można ja zobaczyć "Na Strychu" a także wkleje jej zdjecia na forum.
o widzisz mikas i taka forma oblukania koszulki, zebrania ewen. zaliczki-całej kwoty osobiscie od chetnych "Na Strychu" bedzie najlepszym rozwiazaniem w/g mnie
Koszulka nr 000001
będzie do obejrzenia osobiście przy dokonywaniu wpłaty za zamówioną koszulkę. Mamy plan, żeby wcześniej wkleić zdjęcie na forum tylko może być problem z dobraniem, że tak powiem
,reprezentacyjnego modela
A zapisy z tego co słyszałem mają potrwać ok. dwa tygodnie.
PS Mikas jak coś pokręciłem lub spieprzyłem to popraw i opier... mnie na gg
PS Mikas jak coś pokręciłem lub spieprzyłem to popraw i opier... mnie na gg
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Będzie mniej więcej tak jak napisał Sadychor, jak tylko koszulka do mnie dotrze umieszcze jej zdjecia na forum. Wtedy też zaczniemy zbierać pieniądze na koszulki i w miejscu i czasie kiedy będą zbierane pieniązki próbną koszulkę będzie można zobaczyc i dotknąć
osobiście.
Planuje że zapisy będą trwały do 10 marca. Dłużej raczej nie, bo będziemy chcieli wyrobic się ze wszystkim przed pierwszym meczem z Krosnem aby na tym meczu każdy kto zamówi koszulkę już ją posiadał.
Planuje że zapisy będą trwały do 10 marca. Dłużej raczej nie, bo będziemy chcieli wyrobic się ze wszystkim przed pierwszym meczem z Krosnem aby na tym meczu każdy kto zamówi koszulkę już ją posiadał.
Wszystko fajnie... tylko moim zdaniem tylko taki indywidualizm troszke nie pasuje do samej idei organizowania takiej akcji, zamawiania koszulek i kibicowania jednej drużynie. Organizowania rewii mody (tak jak wspomniał bodajże prt) mija się z z celem. A niech jeden ma na koszulce napis "Motor" drugi "Tż", trzeci "Tż Motor"... każdy inna czcionką i kolorem walnie to sobie... i na trybunach będzie istny zlot indywidualności... Przynajmniej ja to sobie nieco inaczej wyobrażałem.
Ps. Tak jak inaczej sobie wyobrażałem zawitanie do nas kibiców z Krosna, którzy to w niemalże jednakowych barwach przybyli na nasz stadion by reprezentować swój klub i swoje barwy.
Ps. Tak jak inaczej sobie wyobrażałem zawitanie do nas kibiców z Krosna, którzy to w niemalże jednakowych barwach przybyli na nasz stadion by reprezentować swój klub i swoje barwy.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Widze że akcja "koszulka" ruszyła pełną para
Osobiście bym sobie taką koszulinde zakupił ale kurde skąd ja biedny student wykombinuje 70 zł ?
mikas widze że Regio to wam strasznieeeee idzie na rękę
P.S.
Tak ze spóźnieniem ale koziołek musi mieć te szare cuda w uszach bo inaczej wygląda jakby się naćpał czegoś i miał niewyróbe
I jak ktośnapisał niby detal ale robi robote
Osobiście bym sobie taką koszulinde zakupił ale kurde skąd ja biedny student wykombinuje 70 zł ?
mikas widze że Regio to wam strasznieeeee idzie na rękę
P.S.
Tak ze spóźnieniem ale koziołek musi mieć te szare cuda w uszach bo inaczej wygląda jakby się naćpał czegoś i miał niewyróbe
I jak ktośnapisał niby detal ale robi robote

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
Dj_Korgi pisze:to odpowie ktoÅ› na moje pytanie ?
chciałbym się was poradzić . Mam 179 cm wzrostu i ciągle rosne . czy w tym wypadku wziasc koszulke na 188 ?
jak Ty sobie to wyobrazasz ze ktos wezmie odpowiedzialnosc na siebie jak urosniesz np. do 196cm