Lecz podpisał kontrakt w ... Rzeszowie
Tak jak Piszcz, czyli jest to umowa warszawska.
Kolejny zawodnik do kolonii lubelskiej na rzeszowszczyźnie...
pozdrawiam.
grzesieck pisze:przed chwila przeanalizowalem sklady wszystkich druzyn 1-ligowych i rzucila mi sie w oczy jedna rzecz, TÅ» jest jedyna druzyna pierwoszligowa, ktora na chwile obecna moze wystawic w meczu sklad zlozony zarowno z samych obcokrajowcow, jak i z samych polakow :)
OBCOKRAJOWCY:
9. Brhel
10. Suchanek
11. Norris
12. Shields
13. Louis
14. Pavlic
15. Messing
16. Tomicek
POLACY:
9. Rempała
10. Mordel
11. Knapp
12. Franków
13. Åšwist
14. Michaluk
15. Polak
16. Jeleniewski
ot taka ciekawostka :)
Pokemon pisze:A może to taka taktyka?![]()
W końcu nikt nie wie jak to w takim "experymentalnym" sezonie będzie...![]()
A "nóż widelec" ktoś tam z "twardogłowych" uchwali, że niby musi pojechać minimum ilus tam Polaków, bo coś tam...albo KSM-y, albo i nie wiem co...![]()
Dobrze, że jest taka "szeroka ława" zawodników.
Pozdrawiam.
Gelo pisze:Piotr Świst dla LSE: "Nie takie mocne zespoły jak Zielona Góra i Ostrów przegrywały. A kogo takiego ma ta Zielona Góra, że oni są faworytami do awansu? Bo ja nie wiem. (...)
Jak go nie lubić?Ciekawe tylko czy za rok znowu będzie pytał gdzie jest ten Lublin.
hayabusarider pisze:Myśle iż porównując składy na papierze,mamy szansę co najwyżej na 3 miejsce w tabeli.

Piotr Świst dla LSE: "Nie takie mocne zespoły jak Zielona Góra i Ostrów przegrywały. A kogo takiego ma ta Zielona Góra, że oni są faworytami do awansu? Bo ja nie wiem. (...)
W zeszłym sezonie w ekstralidze w pierwszej 2 po rundzie zasadniczej były Bydgoszcz (która miała być średniakiem, a na koniec sezonu zajęła 2 miejsce) oraz Toruń (przed sezonem uważany za główny kandydat do spadku). Tymczasem na koniec sezonu dream team z Częstochowy zajął dopiero trzecie miejsce, a zielona góra, która wydawało by się miała wystarczająco mocny skład na utrzymanie spadła. Tak więc pierwsza dwójka TŻ-u jest całkiem realna.
Piotr Świst pisze:...Niech sie te kluby martwią przed meczem z Lublinem a nie my. To wszystko są tacy sami zawodnicy jak my i każdy z nich ma lepszy dzień i gorszy. Nikt nie jest "maszynką" do wygrywania, takich żużlowców nie ma.
WojtekF pisze: Niemniej jednak mam nadzieję, że w tym sezonie przynajmniej w górenj części 1-ligowej tabeli wielkich niespodzianek nie będzie i rozdawać karty w 1 lidze będzie faworyzowana dwójka i ona stoczy ze sobą walkę o 1 miejsce w 1 lidze a klub z grodu Bachusa rozstrzygnie ją na swą korzyść.
bkapusta pisze:http://www.pzm.pl/pdf/komunikat%206.pdf
Jesli ktos ma ochote mozna sprawdzic jakie mecze mamy na tygodniu, jak to sie ma do innych lig i kto napewno w tych meczach nie pojedzie

Snys pisze:Bo o nich mowa we wczesniejszym komunikacie
http://www.pzm.pl/pdf/komunikat%201_06.pdf
chociaz akurat Vaculika to nie wiem....pewnie bedzie w nastepnym (jak Bjarne)