najpopularniejsze z tamten ankiety + nowości
muzyka podczas zawodów
- Łoptymista
- Trener
Shack pisze:w formacie cd audio :[ nie mam programu zeby to skonwertowac na mp3 :[
Nie masz Windows Media Player'a
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
rumburaque
- Szkółkowicz
Jak dla mnie rock ok, ale jest parę kawałków bez łojenia a z tak nasycone energią że nózka sama się wyrywa ( może to być "żłoty środek" i pogodzić gusta dziadków, lubiących techno itp itd), są to kawałki ze ścieżek dziwiękowych:
I- The blues brothers ( Peter gunn theme - Henrey Mancini)
II - Pulp Fiction - Kawałek zaczynający film ( napad w barze)
III- Desperado ( ten kawałek ajajaja)
Przepraszam że nie podałem II i III konkretnych tytułów ale zapewne wszyscy znają i I też:) a jak ktoś chce to mogę przesłać.
W sumie takie latynoamerykańskie gitarowe granie?? Przeciwnicy wychodzą przed pojedynkiem, trochę jak corrida hehehe. A może wogóle zwrócić się w kierumku motywów westernowych ( 12:00 godz....., słońce w zenicie....., ty i ja....)
A jak będzie jechał w meczu Franciszek i Jensen a na trybunach będzie, Cygowski to "Piła tango" SNL hehe "...... ważne że jest żużel i kiełbasy senatora...... bo to jest właśnie Piła tango....." hehehe
I- The blues brothers ( Peter gunn theme - Henrey Mancini)
II - Pulp Fiction - Kawałek zaczynający film ( napad w barze)
III- Desperado ( ten kawałek ajajaja)
Przepraszam że nie podałem II i III konkretnych tytułów ale zapewne wszyscy znają i I też:) a jak ktoś chce to mogę przesłać.
W sumie takie latynoamerykańskie gitarowe granie?? Przeciwnicy wychodzą przed pojedynkiem, trochę jak corrida hehehe. A może wogóle zwrócić się w kierumku motywów westernowych ( 12:00 godz....., słońce w zenicie....., ty i ja....)
A jak będzie jechał w meczu Franciszek i Jensen a na trybunach będzie, Cygowski to "Piła tango" SNL hehe "...... ważne że jest żużel i kiełbasy senatora...... bo to jest właśnie Piła tango....." hehehe
- _piotrusss
- Kadrowicz
nie wydaje mi sie
A mi jak najbardziej...To nie ma być utwór grany po każdym biegu, tylko ten przy którym zawsze zawodnicy wchodzą na tor. Oczywiście, nie dogodzi się wszystkim... dlatego trzeba wybrac utwór który najbardziej pasuje do okoliczności... czyli ostry, twardy i agresywny.
_piotrusss pisze:W takim wypadku Doda byłaby idealnym kandydatem.
Przeciez tu nikt nie mowi o polskich piosenkach, wiec nie rozumiem dlaczego sie akurat na nia powolujesz.
Ale jest to obecnie jedna z najpopularniejszych wokalistek...
ps. Link do Asche już działa. http://piotrusss2.ovh.org/Rammstein/Asche.mp3
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
- _piotrusss
- Kadrowicz
Ostatnio zmieniony 6 lutego 2006, o 12:28 przez _piotrusss, łącznie zmieniany 1 raz.
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Gelo pisze:dilucio pisze:To asche to nie tylko wbije przeciwnikow w ziemie na poczatku ale pewnie i naszych zawodnikow oraz polowe kibicow znajdujacych sie na stadionie![]()
a macie cos moze z mansona ostrego i agresywnego??
![]()
![]()
Przyznaj sie - techno, dance?Powiedz czego słuchasz, a powiem Ci kim jesteś...
Hehe moze troche tolerancji
W sumie na prezentacje pasuje mi poczatek z kawalka "Ostatni wojownik" Turbo, ew "Kawaleria szatana"
Ostatnio zmieniony 6 lutego 2006, o 12:54 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
luCas pisze:Gelo pisze:dilucio pisze:To asche to nie tylko wbije przeciwnikow w ziemie na poczatku ale pewnie i naszych zawodnikow oraz polowe kibicow znajdujacych sie na stadionie![]()
![]()
![]()
Hehe moze troche tolerancjiJednemu moze odpowiadac klimat dlugowlosych wyjcow, innemu plastikowej Dody.
Żadnej tolerancji
wyjaśnie tylko coś, bo, jak widzę, nastapiło pewne nieporozumienie.
ludzie (pośród nich ja), którzy niespecjalnie skłaniają się do Rammsteina i podobnych a poszukują czegoś powszechniej akceptowalnego, nie są od razu zdania, że na prezentacji ma lecieć hicior z list przebojów.
chodzi tylko o możliwie delikatne dostosowanie utworu do większej części publiczności.
napisałem to wcześniej i powtórzę teraz: to nie może być kawałek, którego nie zagrałoby radio w porze dobrej słuchalności!
rock? jak najbardziej! muzyka filmowa? też. czarne klimaty? proszę bardzo.
ale litości - Rammsteinowi mówię stanowcze nie. ("Niemców nienawidzę od dziecka...").
ze swojej strony z takich monumentalnych proponuję jeszcze Vangelisa Conquest of paradise 1492. jest klimat, jest chwytliwa melodia, jest niewiele obcojęzycznego tekstu.
ludzie (pośród nich ja), którzy niespecjalnie skłaniają się do Rammsteina i podobnych a poszukują czegoś powszechniej akceptowalnego, nie są od razu zdania, że na prezentacji ma lecieć hicior z list przebojów.
chodzi tylko o możliwie delikatne dostosowanie utworu do większej części publiczności.
napisałem to wcześniej i powtórzę teraz: to nie może być kawałek, którego nie zagrałoby radio w porze dobrej słuchalności!
rock? jak najbardziej! muzyka filmowa? też. czarne klimaty? proszę bardzo.
ale litości - Rammsteinowi mówię stanowcze nie. ("Niemców nienawidzę od dziecka...").
ze swojej strony z takich monumentalnych proponuję jeszcze Vangelisa Conquest of paradise 1492. jest klimat, jest chwytliwa melodia, jest niewiele obcojęzycznego tekstu.
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
prt pisze:Vangelisa Conquest of paradise 1492.
Ototo... Nadaje się jako podkład i podczas wyjścia do przezentacji i podczas przejścia/przejazdu wokół stadionu po tejże
A niestety do tego żaden popowy ani nawet pop-rockowy utwór się nie nadaje. I to już nie chodzi nawet o gusta... Po prostu nie pasuje klimatem i już
PS. Może The Prodigy "Speedway"
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:Może The Prodigy "Speedway"![]()
przesłuchałem sobie i muszę przyznać, że ma coś w sobie. pasuje mi jak ulał przed nominowanymi - strasznie podbija tętno.
a do prezentacji proponuję jeszcze coś, co ma i klimat, i jakiś bojowy przekaz, i jest znane i akceptowane a słowa zna każde dziecko nawet (więc może udałoby się żeby i publika podchwyciła?) : motyw z filmu "Czterej pancerni i pies"!!! [/i]
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
- _piotrusss
- Kadrowicz
Hmm... Nie trudno patrząc na nasz stadion wyobrazić sobie Rzymskie Colloseum, więc może TO?
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Więc tak : nie wyobrażam sobie jakiejś techniawki na prezentacji, to jest dobre na disco. Z tego co narazie jest na liście tylko Rammstein ma w miarę dynamiczne "wejście" nadające się do zbudowania-od-zaraz energetycznej i mobilizującej aury. Jestem za tym żeby nie wybierać tylko jednego utworu i nie katować nonstop narodu jednym repertuarem.
PS
A tu coÅ› ode mnie:
Hunter-fallen
Children of Bodom-Oops I did it again
Godsmack-I stand alone
Rammstein-Das model
PS
A tu coÅ› ode mnie:
Hunter-fallen
Children of Bodom-Oops I did it again
Godsmack-I stand alone
Rammstein-Das model
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2006, o 18:26 przez sadychor, łącznie zmieniany 1 raz.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Gelo pisze:dilucio pisze:To asche to nie tylko wbije przeciwnikow w ziemie na poczatku ale pewnie i naszych zawodnikow oraz polowe kibicow znajdujacych sie na stadionie![]()
![]()
![]()
ani jedno ani drugie tak samo nie lubie tego tak jak tych szatanskich klimatow